Jump to content


[?] How To Open Crew Panel?

stupid questions

  • Please log in to reply
7 replies to this topic

Field_Police #1 Posted 27 December 2018 - 01:53 AM

    Lance-corporal

  • Players
  • 1680 battles
  • 53
  • [ISSAH]
  • Member since:
    11-06-2018
100 IQ question here, how exactly does one open up the crew panel sub-menu from the hangar? For the life of me I couldn't find out. The normal button to open up the crew panel seems to have been replaced by a Booster Menu.

 You've Just Been Icelanded, This Thread Now Belongs To Iceland 


tankeatingtiger #2 Posted 27 December 2018 - 02:15 AM

    Luvs His Hellkitty

  • Players
  • 17814 battles
  • 1,827
  • [-VB-]
  • Member since:
    11-19-2016
Lower menu, above the tanks. On the Left side.

YouTube Channel: 

https://www.youtube....tankeatingtiger

"All you peasants be silent and allow the ruling class to dictate. Is better."

-Joseph Stalin Blartch


Field_Police #3 Posted 27 December 2018 - 02:35 AM

    Lance-corporal

  • Players
  • 1680 battles
  • 53
  • [ISSAH]
  • Member since:
    11-06-2018

View Posttankeatingtiger, on 27 December 2018 - 02:15 AM, said:

Lower menu, above the tanks. On the Left side.

I think I know what panel you're talkin' about, or am I just blind?


https://i.ibb.co/M740w8T/Screenshot-2018-12-26-21-27-14.png


Edited by Field_Police, 27 December 2018 - 02:36 AM.

 You've Just Been Icelanded, This Thread Now Belongs To Iceland 


Field_Police #4 Posted 27 December 2018 - 03:06 AM

    Lance-corporal

  • Players
  • 1680 battles
  • 53
  • [ISSAH]
  • Member since:
    11-06-2018
Not sure if has anything to do with the download, but still couldn't find anythin'.

 You've Just Been Icelanded, This Thread Now Belongs To Iceland 


Tackywheat1 #5 Posted 27 December 2018 - 03:08 AM

    the one and only ELC

  • Players
  • 11757 battles
  • 2,148
  • [PZWAR]
  • Member since:
    04-25-2013

View PostField_Police, on 26 December 2018 - 09:06 PM, said:

Not sure if has anything to do with the download, but still couldn't find anythin'.

 

probably download issues..

ALL CREDIT TO SpartacusDiablo

Don't play the game anymore. If you see me online, it is most likely someone else playing.

Member of TRPD TRPD is dead


ICantSea #6 Posted 27 December 2018 - 07:45 AM

    Lance-corporal

  • Players
  • 128 battles
  • 44
  • [NOGUD]
  • Member since:
    11-16-2018
     I’m only guessing. Looks like 530 battles, I think a tier6 tank is required before you see anything, don’t know what your highest tier tank is. I think it was part of The Great Nerf update.

Edited by ICantSea, 27 December 2018 - 08:03 AM.


olddatsunfan #7 Posted 27 December 2018 - 08:18 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 34394 battles
  • 2,645
  • [-CFR-]
  • Member since:
    06-02-2015

I'm thinking that none of your tier 5's are fully elited (researched) and thus you would have no research towards crew skills.  I"m also thinking that a tier 6 or above may be necessary with the changes from 5.5.

 

Found this thread on it.

 

http://forum.wotblit...56-crew-skills/

 

 


Edited by olddatsunfan, 27 December 2018 - 08:22 AM.

QO6Y0A8.gif

Field_Police #8 Posted 27 December 2018 - 07:28 PM

    Lance-corporal

  • Players
  • 1680 battles
  • 53
  • [ISSAH]
  • Member since:
    11-06-2018
Ah heck, and I thought the genocide of Tier 1 and 2 tanks was bad. Thanks forum.

 You've Just Been Icelanded, This Thread Now Belongs To Iceland 






Also tagged with stupid questions

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users