Jump to content


[?] How To Open Crew Panel?

stupid questions

  • Please log in to reply
7 replies to this topic

Field_Police #1 Posted 27 December 2018 - 01:53 AM

    Lance-corporal

  • Players
  • 740 battles
  • 34
  • [ISSAH]
  • Member since:
    11-06-2018
100 IQ question here, how exactly does one open up the crew panel sub-menu from the hangar? For the life of me I couldn't find out. The normal button to open up the crew panel seems to have been replaced by a Booster Menu.

 You've Just Been Icelanded, This Thread Now Belongs To Iceland 


tankeatingtiger #2 Posted 27 December 2018 - 02:15 AM

    Luvs His Hellkitty

  • Players
  • 16009 battles
  • 1,748
  • [-VB-]
  • Member since:
    11-19-2016
Lower menu, above the tanks. On the Left side.

YouTube Channel: 

https://www.youtube....tankeatingtiger

There's an old Etruscan saying, "you can lead a horse to water, and you can really freak out your enemies by leaving its severed head in their bed."

-Blartch


Field_Police #3 Posted 27 December 2018 - 02:35 AM

    Lance-corporal

  • Players
  • 740 battles
  • 34
  • [ISSAH]
  • Member since:
    11-06-2018

View Posttankeatingtiger, on 27 December 2018 - 02:15 AM, said:

Lower menu, above the tanks. On the Left side.

I think I know what panel you're talkin' about, or am I just blind?


https://i.ibb.co/M740w8T/Screenshot-2018-12-26-21-27-14.png


Edited by Field_Police, 27 December 2018 - 02:36 AM.

 You've Just Been Icelanded, This Thread Now Belongs To Iceland 


Field_Police #4 Posted 27 December 2018 - 03:06 AM

    Lance-corporal

  • Players
  • 740 battles
  • 34
  • [ISSAH]
  • Member since:
    11-06-2018
Not sure if has anything to do with the download, but still couldn't find anythin'.

 You've Just Been Icelanded, This Thread Now Belongs To Iceland 


Tackywheat1 #5 Posted 27 December 2018 - 03:08 AM

    the one and only ELC

  • Players
  • 11554 battles
  • 2,144
  • [ONWRD]
  • Member since:
    04-25-2013

View PostField_Police, on 26 December 2018 - 09:06 PM, said:

Not sure if has anything to do with the download, but still couldn't find anythin'.

 

probably download issues..

ALL CREDIT TO SpartacusDiablo

Stopped playing for ~3 years. Semi-inactive

Member of TRPD


ICantSea #6 Posted 27 December 2018 - 07:45 AM

    Lance-corporal

  • Players
  • 128 battles
  • 44
  • [NOGUD]
  • Member since:
    11-16-2018
     I’m only guessing. Looks like 530 battles, I think a tier6 tank is required before you see anything, don’t know what your highest tier tank is. I think it was part of The Great Nerf update.

Edited by ICantSea, 27 December 2018 - 08:03 AM.


olddatsunfan #7 Posted 27 December 2018 - 08:18 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 34215 battles
  • 2,636
  • [-CFR-]
  • Member since:
    06-02-2015

I'm thinking that none of your tier 5's are fully elited (researched) and thus you would have no research towards crew skills.  I"m also thinking that a tier 6 or above may be necessary with the changes from 5.5.

 

Found this thread on it.

 

http://forum.wotblit...56-crew-skills/

 

 


Edited by olddatsunfan, 27 December 2018 - 08:22 AM.


Field_Police #8 Posted 27 December 2018 - 07:28 PM

    Lance-corporal

  • Players
  • 740 battles
  • 34
  • [ISSAH]
  • Member since:
    11-06-2018
Ah heck, and I thought the genocide of Tier 1 and 2 tanks was bad. Thanks forum.

 You've Just Been Icelanded, This Thread Now Belongs To Iceland 






Also tagged with stupid questions

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users