Jump to content


what is the problem with your servers?

Ping LAG Game Stops Terrible game play

  • Please log in to reply
10 replies to this topic

Lloyd_Segna #1 Posted 01 January 2019 - 08:56 AM

    Private

  • Players
  • 37 battles
  • 6
  • Member since:
    02-27-2018

What is the deal with Lag, High Ping, Game Stops, which all cause terrible game play. My connection has no loss and 15ms ping 12Mbs upload 114Mbs download, except playing on your servers. If you expect people to play free on this [edited]Server then your going to be out of business soon.

At certain times of the day it plays fine then it starts to play like your control is slow. Please would you explain what the problem is. This is the worst game I've played with this condition.

It is also interesting how many updates you have in just 3 months, something must be wrong with the developers of the software fix it would you please.



shyw #2 Posted 01 January 2019 - 02:17 PM

    Senior Sergeant

  • Players
  • 47735 battles
  • 601
  • [DOGZ]
  • Member since:
    09-01-2014

Ping and Lag starts to increase after the break of daylight

 

More Players on board, the higher the Ping Rate and Lag

 

Naturally they will say that it is NOT their system, it is because “your settings on your device are set too high”


Edited by shyw, 01 January 2019 - 02:38 PM.


Dark_Magician_Girl #3 Posted 01 January 2019 - 07:02 PM

    #1 Reroll NA

  • Players
  • 34520 battles
  • 4,884
  • [_STR8]
  • Member since:
    10-02-2016
Retarded players

I am now the #1 ranked E75 on the NA server!

 

 

 

 


Lloyd_Segna #4 Posted 01 January 2019 - 07:59 PM

    Private

  • Players
  • 37 battles
  • 6
  • Member since:
    02-27-2018

View Postshyw, on 01 January 2019 - 02:17 PM, said:

Ping and Lag starts to increase after the break of daylight

 

More Players on board, the higher the Ping Rate and Lag

 

Naturally they will say that it is NOT their system, it is because “your settings on your device are set too high”

 

I agree with what you are saying, I receive that same message when it quits unexpectedly, even though I've been playing at around 4:00 PST(16:00) with no problems. I have tried running at Medium with no affect. I have played almost 13K games and this is getting worse with each update.

Dan_Deerso #5 Posted 01 January 2019 - 08:01 PM

    Tankologist

  • Players
  • 24410 battles
  • 3,906
  • [III]
  • Member since:
    11-13-2013

View Postshyw, on 01 January 2019 - 09:17 AM, said:

Ping and Lag starts to increase after the break of daylight

 

More Players on board, the higher the Ping Rate and Lag

 

Naturally they will say that it is NOT their system, it is because “your settings on your device are set too high”

 

That error message came up due to a graphics bug. There was a micropatch, make sure you have that downloaded.

 

 

View PostLloyd_Segna, on 01 January 2019 - 03:56 AM, said:

What is the deal with Lag, High Ping, Game Stops, which all cause terrible game play. My connection has no loss and 15ms ping 12Mbs upload 114Mbs download, except playing on your servers. If you expect people to play free on this [edited]Server then your going to be out of business soon.

At certain times of the day it plays fine then it starts to play like your control is slow. Please would you explain what the problem is. This is the worst game I've played with this condition.

It is also interesting how many updates you have in just 3 months, something must be wrong with the developers of the software fix it would you please.

 

Your internet connection has a ping of 14ms, but to where? Where's the pingplotter graph? Up/down speed has absolutely nothing to do with lag.

Lloyd_Segna #6 Posted 01 January 2019 - 08:04 PM

    Private

  • Players
  • 37 battles
  • 6
  • Member since:
    02-27-2018

View PostDark_Magician_Girl, on 01 January 2019 - 07:02 PM, said:

Retarded players

 

Well I am one of those players sometimes. I forget to look at the Map, or am sticking out to far behind cover, or I am not angled quite right upon being fired on. I even YOLO sometimes in a T49 just because I can. I try to tell players about ammo, and tactics to help them and their team. Some listen some don't. 

Lloyd_Segna #7 Posted 01 January 2019 - 08:14 PM

    Private

  • Players
  • 37 battles
  • 6
  • Member since:
    02-27-2018

View PostDan_Deerso, on 01 January 2019 - 08:01 PM, said:

 

That error message came up due to a graphics bug. There was a micropatch, make sure you have that downloaded.

 

 

 

Your internet connection has a ping of 14ms, but to where? Where's the pingplotter graph? Up/down speed has absolutely nothing to do with lag.

 

If my system is running fine and then becomes slow it has nothing to do with my system. The lag is from the NA server to my computer controls are what I am talking about (SLOW RESPONSE). I have a IMAC with a great GC. The patch you are referring to is unknown to me or Apple. I have played on the EU server with High Ping and No lag which is why I say it is the Server in NA that is the problem. I am using SpeedTest to test my connection.

Dan_Deerso #8 Posted 01 January 2019 - 09:36 PM

    Tankologist

  • Players
  • 24410 battles
  • 3,906
  • [III]
  • Member since:
    11-13-2013

View PostLloyd_Segna, on 01 January 2019 - 03:14 PM, said:

 

If my system is running fine and then becomes slow it has nothing to do with my system. The lag is from the NA server to my computer controls are what I am talking about (SLOW RESPONSE). I have a IMAC with a great GC. The patch you are referring to is unknown to me or Apple. I have played on the EU server with High Ping and No lag which is why I say it is the Server in NA that is the problem. I am using SpeedTest to test my connection.

 

That answered none of my questions and shows that you have no idea what you are talking about, and that you are unwilling to actually attempt to troubleshoot the issue. Have a wonderful day, bud.

shyw #9 Posted 01 January 2019 - 10:36 PM

    Senior Sergeant

  • Players
  • 47735 battles
  • 601
  • [DOGZ]
  • Member since:
    09-01-2014

View PostDan_Deerso, on 01 January 2019 - 08:01 PM, said:

 

That error message came up due to a graphics bug. There was a micropatch, make sure you have that downloaded.

 

micro patch, not seeing or able cannot locate it DD


Edited by shyw, 01 January 2019 - 10:38 PM.


Dan_Deerso #10 Posted 02 January 2019 - 02:27 AM

    Tankologist

  • Players
  • 24410 battles
  • 3,906
  • [III]
  • Member since:
    11-13-2013

View Postshyw, on 01 January 2019 - 05:36 PM, said:

 

micro patch, not seeing or able cannot locate it DD

 

Sometimes you have to reinstall it, I had it on both my PC and my Android phone.

shyw #11 Posted 02 January 2019 - 09:31 AM

    Senior Sergeant

  • Players
  • 47735 battles
  • 601
  • [DOGZ]
  • Member since:
    09-01-2014

View PostDan_Deerso, on 02 January 2019 - 02:27 AM, said:

 

Sometimes you have to reinstall it, I had it on both my PC and my Android phone.

 

Thanks




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users