Jump to content


Ammo missing

Ammo ammunition credits

  • Please log in to reply
7 replies to this topic

oldman15000 #1 Posted 22 January 2019 - 08:39 PM

    Lance-corporal

  • Players
  • 2429 battles
  • 39
  • Member since:
    12-24-2016

Is anyone else having this problem or is it just me?

 

This has happened multiple times since 5.7 update.  I just went to play the M7 and it was out of ammunition.  I have played over 50 battles with this tank and it auto reloads so I don't understand how I can have no ammunition loaded when I went to play it again.  I have noticed this sporadically on a number of tanks since the update but didn't really pay a lot of attention to it but, I did start to pay attention after I thought it happened last time.  I typical load up on APCR in the M7 up to about 40,000 credits worth and then the rest AP so this is starting to get expensive.  I don't know if others are having this problem but it is a reoccurring problem.  Since I never use ALL my ammo in any battle there should be NO reason for my ammo level to be zero (0).  I could see if there was some left that maybe I was doing something incorrectly but zero left is a bug that needs fixing.  

 

30 minutes later same thing with AMX 38.  Completely out of ammo, auto reloaded have played 25 battles previously so I should have at least some ammo left if it didn't reload.



_Cletus #2 Posted 22 January 2019 - 09:08 PM

    Voodoo Wizard

  • Players
  • 23453 battles
  • 3,366
  • [HAHA]
  • Member since:
    04-03-2016
I think every tank in tiers 1-5 has to have ammo reloaded the first time you play it since the update.  As I found out the hard way, you need to check the modules also.  When I tried to play my KV-1 everything was set to the worst modules, I didn't realize it until I was in the battle.  Well, I realized it when I was in the battle and a guy started making fun of me for driving a stock tank with a premium camo.

https://www.blitzstars.com/api/sigs/com/1019725659.png   Avatar by crpl_hicks

 

Conan, what is best in lifeTo crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentations of their women.


oldman15000 #3 Posted 22 January 2019 - 09:31 PM

    Lance-corporal

  • Players
  • 2429 battles
  • 39
  • Member since:
    12-24-2016

View Post_Cletus, on 22 January 2019 - 09:08 PM, said:

I think every tank in tiers 1-5 has to have ammo reloaded the first time you play it since the update.  As I found out the hard way, you need to check the modules also.  When I tried to play my KV-1 everything was set to the worst modules, I didn't realize it until I was in the battle.  Well, I realized it when I was in the battle and a guy started making fun of me for driving a stock tank with a premium camo.

 

Cletus, I understand what you are saying but, I have played these tanks since the 5.7 update and they were fully loaded, consumables, equipment, and camo still in place.  Didn't play them for a few days then no ammo.  I may be doing something stupid but as yet I don't know what.  I already went through the process of re equipping all ammo , equipment, etc; on all my tanks as I first played them. Thanks for your input you did make a good point..

_Cletus #4 Posted 22 January 2019 - 09:51 PM

    Voodoo Wizard

  • Players
  • 23453 battles
  • 3,366
  • [HAHA]
  • Member since:
    04-03-2016
Hmmm....sounds like a technical issue, you need to make a ticket.

https://www.blitzstars.com/api/sigs/com/1019725659.png   Avatar by crpl_hicks

 

Conan, what is best in lifeTo crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentations of their women.


boppinbobby #5 Posted 22 January 2019 - 11:04 PM

    First Sergeant

  • Players
  • 51404 battles
  • 1,614
  • [HJG2]
  • Member since:
    12-31-2014

not wishing to make you suck eggs but you've checked the auto resupply button is checked in the bottom left hand corner right? 

 


Big Gunz and Ammo Rackz.

HJG2; Hughmons are People too.



kidthekid01 #6 Posted 23 January 2019 - 01:47 AM

    Junior Sergeant

  • Players
  • 9786 battles
  • 226
  • [FTE]
  • Member since:
    11-03-2015
I also occasionally had this problem. It went away for me, but it only happened when I had mild lag, above 125 ping

oldman15000 #7 Posted 23 January 2019 - 04:02 PM

    Lance-corporal

  • Players
  • 2429 battles
  • 39
  • Member since:
    12-24-2016

View Post_Cletus, on 22 January 2019 - 09:51 PM, said:

Hmmm....sounds like a technical issue, you need to make a ticket.

 

Yes sir, I have already made a ticket and posted to Ribble in the 5.7 bug forum.

oldman15000 #8 Posted 23 January 2019 - 04:05 PM

    Lance-corporal

  • Players
  • 2429 battles
  • 39
  • Member since:
    12-24-2016

View Postboppinbobby, on 22 January 2019 - 11:04 PM, said:

not wishing to make you suck eggs but you've checked the auto resupply button is checked in the bottom left hand corner right? 

 

 

Yes sir all my other tanks including the two I have mentioned above auto reload 98% of the time.  I am just noticing this on a VERY sporadic basis.  LikeI said previously I have played over 50 battles with the M& and have had no problem, then for no reason all the ammo was gone.

Edited by oldman15000, 23 January 2019 - 04:07 PM.






Also tagged with Ammo, ammunition, credits

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users