Jump to content


@Wargaming Update issue

Issue wargaming lame bug wg is lame wg is bad wg is life ha

  • Please log in to reply
34 replies to this topic

TunaSandwichNA #1 Posted 27 March 2019 - 01:58 AM

    Sergeant

  • Players
  • 5051 battles
  • 276
  • [WG]
  • Member since:
    03-23-2016

Today i ran a few battles, everything went well until i encountered a bug. Let me explain. I pressed on the battle button with the Smasher and was in queue. You know the moment right before you enter the match were it turns dark and then it stakes you into battle field? Well that happened but it never took me into the battle field. I restarted the game and tried going into another battle with a different tank but when i did it said you have already entered the queue. I checked and yeah my Smasher was still in queue. I can't even go in a battle because when i try it says i'm still in queue when i'm not. I've restarted my device and game like 5 times, waited 10 minutes and nothing, wargaming fix your game. In the second picture i tried using my Lupus but nothing, everything's locked.

 

 



TunaSandwichNA #2 Posted 27 March 2019 - 02:06 AM

    Sergeant

  • Players
  • 5051 battles
  • 276
  • [WG]
  • Member since:
    03-23-2016
Update: I still can't go in battle! On the bright side i get to look at all my tanks for now.

tedg5 #3 Posted 27 March 2019 - 02:07 AM

    Tater salad

  • Players
  • 46986 battles
  • 4,682
  • [AGOGO]
  • Member since:
    07-04-2014

Good job WG, :great:

 

I predict: Don’t worry, this is known and will fix itself in time™



_Weeping_Angel_ #4 Posted 27 March 2019 - 02:12 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 50865 battles
  • 1,659
  • [501DV]
  • Member since:
    02-09-2015

I am having the same issue.  I looked at  server and players.  

Server: NA_P2

Players: 0 

 

That is probably my issue.  The game is not registering any players on the server so the game is stuck waiting for players to fill the game I clicked battle for.



_Cletus #5 Posted 27 March 2019 - 02:12 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 21667 battles
  • 2,337
  • [HAHA]
  • Member since:
    04-03-2016
I played two matches after the update and the it started putting me on the loading screen and then dumping me back to the garage.  I've uninstalled and am reinstalling, let's see if that works.

https://www.blitzstars.com/api/sigs/com/1019725659.png   Avatar by crpl_hicks

 

A good heavy driver knows how to make shots bounce off their armor, how to use cover while fighting at the front, when to get out there and just take the shot to protect his team, to keep the reds attention focused so his team can flank, and to consistently do damage while all of that happens.  


did_I_do_that_2 #6 Posted 27 March 2019 - 02:13 AM

    Lance-corporal

  • Players
  • 40922 battles
  • 31
  • [AOD1]
  • Member since:
    03-15-2015

Well at least the reds aren’t invisible, and it’s a new problem 

 



TunaSandwichNA #7 Posted 27 March 2019 - 02:14 AM

    Sergeant

  • Players
  • 5051 battles
  • 276
  • [WG]
  • Member since:
    03-23-2016

Update: Now i can't even log in? Wargaming i'm getting scared.

 



Eddie_Toms #8 Posted 27 March 2019 - 02:15 AM

    Sergeant

  • Players
  • 48184 battles
  • 310
  • [T0ES]
  • Member since:
    03-01-2015

Yes, the Error 3/que problem has ruined the update.

 

 


 

 


_Weeping_Angel_ #9 Posted 27 March 2019 - 02:15 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 50865 battles
  • 1,659
  • [501DV]
  • Member since:
    02-09-2015
Collected my 50 gold and will see you all in the morning.  Sorry for whoever gets me as an AFK tank if my Patton is still in the Que when they fix it.

andyllinger #10 Posted 27 March 2019 - 02:17 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 27940 battles
  • 2,281
  • [--M--]
  • Member since:
    09-07-2014
Same here. 

Tier X: Leo.1, E50 ME100, Jageroo, MAUS, E4E5, M48, T57, Obj.140, T-62, IS-7, IS-4, Obj.268, STB-1, 4202, BC.25T.


Modern_Neanderthal #11 Posted 27 March 2019 - 02:17 AM

    Sedentary Nomad

  • Players
  • 42752 battles
  • 611
  • [BOWL]
  • Member since:
    11-02-2014

Great. I'm having the same problem

 



oicram1 #12 Posted 27 March 2019 - 02:17 AM

    Senior Sergeant

  • Players
  • 36127 battles
  • 757
  • [TFL1]
  • Member since:
    11-27-2014

Ya, I am locked out now too. Unable to get past the login screen.

 

*sigh*

 

Sweet dreams WG.


825cba95454ea2639f69dfdd6250bd23.jpg?151

 


No_Whining_30daychatban #13 Posted 27 March 2019 - 02:20 AM

    Lance-corporal

  • Players
  • 39193 battles
  • 61
  • [NSBA]
  • Member since:
    01-16-2017

It has stopped mid game, now it wont let me even load into game. I play on an Ipad

 



tedg5 #14 Posted 27 March 2019 - 02:21 AM

    Tater salad

  • Players
  • 46986 battles
  • 4,682
  • [AGOGO]
  • Member since:
    07-04-2014
Great, now you’ve all infected me! :trollface:

yl1de #15 Posted 27 March 2019 - 02:22 AM

    Junior Sergeant

  • Players
  • 41260 battles
  • 174
  • [TYPHN]
  • Member since:
    10-09-2014
Same issue with tank stuck in que.  Got kicked out of battle with 1 red left.  My son, who was platooning with me, stayed in battle but could not move thankfully our frozen ISU was on the cap circle looks like we won on cap points but who knows.  Hope it gets fixed by tomorrow. 

Sniperl_ #16 Posted 27 March 2019 - 02:22 AM

    Lance-corporal

  • Players
  • 33757 battles
  • 25
  • [ARMAT]
  • Member since:
    08-30-2015
Stuck on login here

Dark_Magician_Girl #17 Posted 27 March 2019 - 02:22 AM

    #1 Reroll NA

  • Players
  • 33340 battles
  • 4,869
  • [_STR8]
  • Member since:
    10-02-2016

View PostTunaSandwichNA, on 26 March 2019 - 09:14 PM, said:

Update: Now i can't even log in? Wargaming i'm getting scared.

 

 

When you black out the password hiding dots

I am now the #1 ranked E75 on the NA server!

 

 

 

 


TunaSandwichNA #18 Posted 27 March 2019 - 02:24 AM

    Sergeant

  • Players
  • 5051 battles
  • 276
  • [WG]
  • Member since:
    03-23-2016

View PostDark_Magician_Girl, on 27 March 2019 - 02:22 AM, said:

 

When you black out the password hiding dots

 

You got to be extra safe, nowadays you can get hacked :ohmy:

___ez_e___ #19 Posted 27 March 2019 - 02:25 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 60202 battles
  • 3,146
  • [FUZY]
  • Member since:
    03-15-2015

Yeah I’m getting stuck in queue.    I don’t get why we can’t join the battle.   

 

Does that mean we are afk? 

 

Very frustrating.  



Garbagonzago #20 Posted 27 March 2019 - 02:30 AM

    Private

  • Players
  • 19788 battles
  • 1
  • [HAVOC]
  • Member since:
    05-22-2017
Says I’ve been disconnected from server..... after the queue bug.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users