Jump to content


Anyone else having issues connecting to game today?


  • Please log in to reply
62 replies to this topic

RonaldusMaximus_ #41 Posted 17 April 2019 - 11:27 PM

    Sergeant

  • Players
  • 3914 battles
  • 268
  • [2020T]
  • Member since:
    01-01-2012

Now I get a Huge Steam update and have to re download Blitz.. Wondering if there's a connection...

Says updating WOT Blitz.. 48 mins


Edited by RonaldReagan, 17 April 2019 - 11:29 PM.


RonaldusMaximus_ #42 Posted 17 April 2019 - 11:45 PM

    Sergeant

  • Players
  • 3914 battles
  • 268
  • [2020T]
  • Member since:
    01-01-2012

ok, I can login with Android, just not Steam

Any other Steam players having this issue?


Edited by RonaldReagan, 17 April 2019 - 11:47 PM.


GentleNova #43 Posted 17 April 2019 - 11:54 PM

    First Sergeant

  • Players
  • 25785 battles
  • 1,180
  • [SRT-A]
  • Member since:
    12-05-2012

View Post_Weeping_Angel_, on 17 April 2019 - 02:50 PM, said:

 

Here is a video of one of my games.  Happened three times today but this is the only time I didn't get booted from game. Sorry for the salty language.  I froze two different times during this game alone. 

 

"Honest to God Officer, I’m telling you the truth. It was LAG! The Boulder came out of nowhere and hit the front of my vehicle!"
 

ra2umikhin #44 Posted 18 April 2019 - 12:10 AM

    Lance-corporal

  • Players
  • 27443 battles
  • 23
  • [KHAN]
  • Member since:
    06-29-2014

Happened twice to me, both games in my M-48. Didn't have any major issues for a while after the first instance.

 

Then had a hilarious game when it happened again - lost controlability, exited the app, was unable on subsequent attempts to connect to the server. But when I did get back in I was the only one. Managed to drive around and destroy driverless tanks and secure a win with over 4700 damage.

 

It is important to note that I am not usually an over 4k dmg/game player.

 

And, to be fair, by the time I was let back in I didn't have enough time to kill all the Reds on my own. Thankfully some other Greens woke up and helped me mop up with less than ten seconds on the clock.

 

Thus, it is important to note that sometimes, your team does actually help out in Blitz.

 

Maybe these server issues aren't all bad after all. That'll be WG's line anyway.

 

~Razumikhin



ARandomGenieGuy #45 Posted 18 April 2019 - 12:19 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 16484 battles
  • 1,743
  • [CRUEL]
  • Member since:
    06-26-2014
I don’t know if it relates, but today I was playing on mines and game suddenly froze. After 15 seconds the game came back up and everyone on our team said they experienced the same game crash. Same on reds, they were asking us if our game crashed. Cmon Wg with this servers.

AKWolf1 #46 Posted 18 April 2019 - 12:32 AM

    Sergeant

  • Players
  • 70681 battles
  • 355
  • [CMIND]
  • Member since:
    07-27-2014
Yes just had a really weird game. One minute in and I lose control of my tank and start spinning around in a circle, ping never spiked, so spin for close to a minute.  Regain control and no one on either team is moving. So I go up to a poor T57 and blast him three times for a kill, then move onto a Vk and pound him twice, before their T30 comes back to life and takes my WT out in two shots. Then we win 7-2.  Crazy sh*tright there.  

Vigor555 #47 Posted 18 April 2019 - 12:51 AM

    Junior Sergeant

  • Players
  • 4859 battles
  • 115
  • Member since:
    03-18-2019
3rd time here and last battle one of my allies did the drive to nowhere when we were on the verge of winning.   He must have disconnected too.

FussyRude #48 Posted 18 April 2019 - 12:56 AM

    Senior Sergeant

  • Players
  • 4551 battles
  • 692
  • [AZUR]
  • Member since:
    02-14-2018

3rd time the server kick me out today, really?

Not something about "cannot buy using real money" because that will create a pandemonium in WG.


#LoveLuchs

Vigor555 #49 Posted 18 April 2019 - 01:00 AM

    Junior Sergeant

  • Players
  • 4859 battles
  • 115
  • Member since:
    03-18-2019
I reconnected there but none of the enemies did.   Me and a few guys on my team just went through killing tanks that didn't even attempt to fight back.

Antarcus #50 Posted 18 April 2019 - 02:44 AM

    Lance-corporal

  • Players
  • 39395 battles
  • 75
  • [HAVOC]
  • Member since:
    09-01-2016
Lag.....crash......reboot......lag...... crash......reboot......  can’t get into server......

FussyRude #51 Posted 18 April 2019 - 04:02 AM

    Senior Sergeant

  • Players
  • 4551 battles
  • 692
  • [AZUR]
  • Member since:
    02-14-2018
Lets play Skyrim or Slime Rancher
#LoveLuchs

Vigor555 #52 Posted 18 April 2019 - 06:37 AM

    Junior Sergeant

  • Players
  • 4859 battles
  • 115
  • Member since:
    03-18-2019
again.  I was watching our flank and my tank wouldn't move.  I fired 2 shots that should have been easy damage and stopping the flankers, but they didn't land.  Should have been easy damage shots to at side.   Still couldn't move my tank.  30 seconds later my guys are dead, I get control back do a little damage and die.   This is the 5th time, but every other time I fully disconnected and had to reconnect.

RibbleStripe #53 Posted 18 April 2019 - 11:05 AM

    Senior Sergeant

  • Administrator
  • 247 battles
  • 678
  • Member since:
    10-04-2017
Guys, scheduled maintenance went not so well unfortunately and caused those issues. Sorry for inconveniences.
If someone has ping issues you better contact support center for individual diagnostics.

 

 


RonaldusMaximus_ #54 Posted 18 April 2019 - 11:47 AM

    Sergeant

  • Players
  • 3914 battles
  • 268
  • [2020T]
  • Member since:
    01-01-2012

View PostRibbleStripe, on 18 April 2019 - 07:05 AM, said:

Guys, scheduled maintenance went not so well unfortunately and caused those issues. Sorry for inconveniences.
If someone has ping issues you better contact support center for individual diagnostics.

 

Finally an official response! RibbleStripe, why did we have to wait so long for WG to say something to the Forums? This started around 2pm yesterday EST and occurred again at  7pm and again at 9:30pm. Very frustrating for those who are trying to get those last few coins for the Sentinel

acrisis #55 Posted 18 April 2019 - 12:03 PM

    First Sergeant

  • Players
  • 20320 battles
  • 10,634
  • [III-X]
  • Member since:
    12-27-2014
Time zones, separation of duties, etc. likely play a part in the diagnostics, resolution, ... 

 

Forum essentials:  > Desktop mode 
Check recent threads. Check WG staff threads. Use search.
    > WG Bugs and current update     > Feedback     > Vehicle Bay     > Guides     > Videos 

 

     BE  (+)   

    Got lag issues ?  >> Pingplotter thread  << 
Blitz Community Coalition | Looney Tooners | Triarii | Blitz University | Basic Training  | Mentor
 


___ez_e___ #56 Posted 18 April 2019 - 12:09 PM

    First Sergeant

  • Players
  • 60187 battles
  • 3,139
  • [FUZY]
  • Member since:
    03-15-2015
If you ask me, the game hasn’t been right since about 5.5 update.   Something is degrading stability, but they haven’t figured it out.    So the game has been limping along all glitchy.  

Meat_Locker #57 Posted 18 April 2019 - 12:43 PM

    Senior Sergeant

  • Players
  • 34568 battles
  • 891
  • [TITAN]
  • Member since:
    08-27-2014

View Postacrisis, on 18 April 2019 - 02:03 PM, said:

Time zones, separation of duties, etc. likely play a part in the diagnostics, resolution, ... 

 

Nice apologia. However, I think that it is because monitoring the forum is low on the priority list. Days go by without official WG involvement. Hell, they fired the people that used to do so. 

 


cheesehead247365 #58 Posted 18 April 2019 - 01:56 PM

    Senior Sergeant

  • Players
  • 10907 battles
  • 852
  • [-EZ-]
  • Member since:
    02-12-2015

View Post___ez_e___, on 18 April 2019 - 05:09 AM, said:

If you ask me, the game hasn’t been right since about 5.5 update.   Something is degrading stability, but they haven’t figured it out.    So the game has been limping along all glitchy.  

 

agreed.  I see the craziest lag after I get killed and I"m watching teammates finish off battles.  and my replays are very laggy.  It's been a cluster for a long time

milesonaught #59 Posted 18 April 2019 - 02:35 PM

    Uncle Salty

  • Players
  • 17701 battles
  • 1,842
  • [-1]
  • Member since:
    07-17-2016

View PostGentleNova, on 17 April 2019 - 02:46 PM, said:

I just checked PingPlotter and the routing to login.wotblitz.com is completely different than normal for me today. Normally it routes through multiple Comcast routers but today it’s routing through multiple Telia routers (which I’ve never heard of). Not sure if this is something Wargaming changed or if it’s due to routing issues in North America

 

Ruinous management. 

I don't go town and I won't go down so WarGaming is just ******* with me when they built a town on a hill.

 

BLACK is the new PURPLE


GentleNova #60 Posted 18 April 2019 - 02:48 PM

    First Sergeant

  • Players
  • 25785 battles
  • 1,180
  • [SRT-A]
  • Member since:
    12-05-2012

View Post___ez_e___, on 18 April 2019 - 04:09 AM, said:

If you ask me, the game hasn’t been right since about 5.5 update.   Something is degrading stability, but they haven’t figured it out.    So the game has been limping along all glitchy.  

 

Agreed. While it’s routing is back to normal now, I’m still seeing packet loss on the last two Comcast hops before the Blitz servers. 

 


 




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users