Jump to content


input lag problems


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

LautyWX #1 Posted 20 April 2019 - 03:30 PM

    Sergeant

  • Players
  • 24907 battles
  • 320
  • [KR0N0]
  • Member since:
    10-22-2016

sup,does anyone have the same issue?

since the last update im having problems to control my vehicles,they shoot with a 0.5 / 1 second delay,and lets not talk about the driving.its not normal,the ping is stable without freezing or anything,and i can play apex legends with better ping.

i hope that gets solved in the next update


making a signature.....

Si1verBlood #2 Posted 20 April 2019 - 03:44 PM

    The Armored Garbage Truck

  • Players
  • 15508 battles
  • 842
  • [SR-71]
  • Member since:
    09-27-2015

^^^I honestly thought that I was m issing the fire button...so I made it enormous...and it still delays my shots...

So  no, you are not alone....I missed so many moving snapshots over this..

And I am gonna assume this will be moved in the bugs category



Lmsd123 #3 Posted 20 April 2019 - 04:32 PM

    Sergeant

  • Players
  • 43426 battles
  • 292
  • [JFGF]
  • Member since:
    09-01-2014
Same here, thought my old fat thumbs had forgotten where the fire button was. I started paying attention and noticed delay. Last time it happened ping was unstable and PingPlotter showed us being routed to uk with a lot of packet loss st a few hops

twirlingtowardsfreedom #4 Posted 20 April 2019 - 06:20 PM

    Sergeant

  • Players
  • 29859 battles
  • 270
  • Member since:
    12-04-2014
What is your device? If Android, you may want to write in about a messed up build for it. 

acrisis #5 Posted 20 April 2019 - 06:54 PM

    First Sergeant

  • Players
  • 20339 battles
  • 11,040
  • [III-X]
  • Member since:
    12-27-2014

What is brand and model of your device?

Operating system?

 


 

Forum essentials:  > Desktop mode 
Check recent threads. Check WG staff threads. Use search.
    > WG Bugs and current update     > Feedback     > Vehicle Bay     > Guides     > Videos 

 

     BE  (+)   

    Got lag issues ?  >> Pingplotter thread  << 
Blitz Community Coalition | Looney Tooners | Triarii | Blitz University | Basic Training  | Mentor
 


LautyWX #6 Posted 20 April 2019 - 07:55 PM

    Sergeant

  • Players
  • 24907 battles
  • 320
  • [KR0N0]
  • Member since:
    10-22-2016

View Posttruman1000, on 20 April 2019 - 03:20 PM, said:

What is your device? If Android, you may want to write in about a messed up build for it. 

 

View Postacrisis, on 20 April 2019 - 03:54 PM, said:

What is brand and model of your device?

Operating system?

 

 

im actually playing on pc,windows 10 with a ryzen 2400g,and i am connected to internet by cable.
making a signature.....

Si1verBlood #7 Posted 20 April 2019 - 07:55 PM

    The Armored Garbage Truck

  • Players
  • 15508 battles
  • 842
  • [SR-71]
  • Member since:
    09-27-2015
Samsung S8, android(obviously)

Edited by Si1verBlood, 20 April 2019 - 07:56 PM.


Herbie_N124 #8 Posted 22 April 2019 - 03:32 PM

    Senior Sergeant

  • Players
  • 12709 battles
  • 915
  • [HAHA]
  • Member since:
    12-07-2013
2019 iPad Air, I had just chalked it up to being another year older and slower.   But yeah, same. 
It's a game, not a d!ck.   Don't take it so hard.  




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users