Jump to content


Disconnected from battle

Lag Dropped off battle game freezes

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

Lusitanian_1 #1 Posted 25 April 2019 - 12:35 PM

    Lance-corporal

  • Players
  • 72215 battles
  • 42
  • [R-D-R]
  • Member since:
    12-31-2016
Since Update 5.9, I keep being dropped from an on-going battle, and when I launch the game again, the tank I was using is blocked out and it says in battle. This happened sometimes on previous versions but once you launched the game again, it went straight to the battle being played. In previous versions, it also occurred much less. I though this would be fixed in 5.10, but I just had it happen twice in less than 10 minutes.

USMC1811M60 #2 Posted 25 April 2019 - 02:10 PM

    Lance-corporal

  • Players
  • 5829 battles
  • 37
  • [UOFC]
  • Member since:
    06-10-2018
Yep, know your pain. Got to luv those updates.

Morphman11 #3 Posted 25 April 2019 - 03:24 PM

    Senior Sergeant

  • Players
  • 26 battles
  • 566
  • Member since:
    04-12-2011
You lost connection, then your vehicle was killed in battle so you can't use it until that battle is over. It is not hard to understand this concept. Especially after 70k battles, one would think one would have learned.

Lusitanian_1 #4 Posted 26 April 2019 - 11:40 AM

    Lance-corporal

  • Players
  • 72215 battles
  • 42
  • [R-D-R]
  • Member since:
    12-31-2016
Morphman, I know the concept of this game very well, and I sure know what being disconnected from the game, computer, anything else related to PC's. That is not my point, the point is it started with 5.9 and occurred quite frequently, and is still happening on 5.10. It is a glitch, wasn't happening on previous versions. 




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users