Jump to content


T30, can we have 2 heavys?


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

Poll: T30, can we have 2 heavys? (6 members have cast votes)

You have to complete 5 battle in order to participate this poll.

Add the t30?

  1. Yay (4 votes [66.67%])

    Percentage of vote: 66.67%

  2. Nay (2 votes [33.33%])

    Percentage of vote: 33.33%

Vote Hide poll

Bmj246 #1 Posted 26 April 2019 - 09:01 PM

    Junior Sergeant

  • Players
  • 9798 battles
  • 112
  • [ABA]
  • Member since:
    05-27-2017
can we get the m103 to branch into the t110e5 and the t30?

Bmj246 #2 Posted 26 April 2019 - 09:03 PM

    Junior Sergeant

  • Players
  • 9798 battles
  • 112
  • [ABA]
  • Member since:
    05-27-2017
After all the t54 branches into the object 140 and the t62a and the 155 would be nice at t10 

Tanks in my garage: t110e5, t28 prototype,PZ V/IV, t34-85 Rudy, Su 122 44, y5 t-34, y5 firefly, its not as sad!


_Duncan_Idaho_ #3 Posted 26 April 2019 - 09:33 PM

    Senior Sergeant

  • Players
  • 49072 battles
  • 512
  • [DUNE_]
  • Member since:
    06-27-2015
?? T30 is a tier 9 american TD . .  why would you want it to be a tier 10 heavy branched from the M103? is there a different T30?

 

 


ARandomGenieGuy #4 Posted 26 April 2019 - 10:06 PM

    First Sergeant

  • Players
  • 18239 battles
  • 1,884
  • Member since:
    06-26-2014

View Post_Duncan_Idaho_, on 26 April 2019 - 03:33 PM, said:

?? T30 is a tier 9 american TD . .  why would you want it to be a tier 10 heavy branched from the M103? is there a different T30?

You missed his point. He meant that researching the M103 could lead you into the t30 and the t110e5. So you could rereach the t30 from the m103 instead of going from the t28 prototype. Also in case you didnt know the T30 was the first american tier X tank, it was one of the only three tier X tanks when the game just releasd on pc. Then it was replaced by the t110e5 and turned into a TD. 



_Duncan_Idaho_ #5 Posted 26 April 2019 - 10:51 PM

    Senior Sergeant

  • Players
  • 49072 battles
  • 512
  • [DUNE_]
  • Member since:
    06-27-2015
I didn't know that. i only joined blitz in 2015. . . but the Proto isn't a difficult grind . . . and the poll says "can we have two heavies?", so the premise was confusing to me. knowing that the T30 used to be classified as a heavy helps. thanks for clearing that up.

 

 


tanker070 #6 Posted 27 April 2019 - 01:05 AM

    You rig some, you lose some

  • Players
  • 64850 battles
  • 1,606
  • [-HMY-]
  • Member since:
    07-11-2014
then who will play the t28 Prot.  they cant do that ... i love killing those

lol its their work to make things fun but doing that rarely is what makes us appreciate devs oddly.

→_→ #tankerTalks


Bmj246 #7 Posted 27 April 2019 - 10:08 AM

    Junior Sergeant

  • Players
  • 9798 battles
  • 112
  • [ABA]
  • Member since:
    05-27-2017

View PostARandomGenieGuy, on 26 April 2019 - 10:06 PM, said:

You missed his point. He meant that researching the M103 could lead you into the t30 and the t110e5. So you could rereach the t30 from the m103 instead of going from the t28 prototype. Also in case you didnt know the T30 was the first american tier X tank, it was one of the only three tier X tanks when the game just releasd on pc. Then it was replaced by the t110e5 and turned into a TD. 

 

thx that’s what I meant

Tanks in my garage: t110e5, t28 prototype,PZ V/IV, t34-85 Rudy, Su 122 44, y5 t-34, y5 firefly, its not as sad!





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users