Jump to content


Elite tanks

bugs?

  • Please log in to reply
7 replies to this topic

Tackywheat1 #1 Posted 09 March 2020 - 01:14 AM

    the one and only ELC

  • Players
  • 18667 battles
  • 2,454
  • [COD-X]
  • Member since:
    04-25-2013
I used all my elite exp to accelerate a skill but didn't realize T49 counted as an elite tank since I do not have T92E1 researched. Why is T49 counted as an elite tank even though I don't have the T92E1 researched?

1004594118

Permanent credit deficit


j_rod #2 Posted 09 March 2020 - 01:25 AM

    Forum Moral Police

  • Players
  • 36149 battles
  • 5,159
  • [III-C]
  • Member since:
    05-04-2011

View PostTackywheat1, on 08 March 2020 - 07:14 PM, said:

I used all my elite exp to accelerate a skill but didn't realize T49 counted as an elite tank since I do not have T92E1 researched. Why is T49 counted as an elite tank even though I don't have the T92E1 researched?


You don’t have it researched or don’t have it purchased? It shouldn’t be elite if the T92E1 isn’t researched.


It was never fair... but it was fun! - Krietenstein34 
 

“There are no stupid questions, only stupid people.” - Mr Garrison (South Park)

 


Tackywheat1 #3 Posted 09 March 2020 - 01:28 AM

    the one and only ELC

  • Players
  • 18667 battles
  • 2,454
  • [COD-X]
  • Member since:
    04-25-2013

View Postj_rod, on 08 March 2020 - 07:25 PM, said:


You don’t have it researched or don’t have it purchased? It shouldn’t be elite if the T92E1 isn’t researched.

I lost near 100k exp because of this. Dont have it researched


1004594118

Permanent credit deficit


Absolute_Sniper #4 Posted 09 March 2020 - 01:32 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 49758 battles
  • 3,949
  • [CRU2L]
  • Member since:
    11-05-2015
If it was elite before the line was introduced, it stays elite unless I’m mistaken

I used to have a picture here but tiny pic took an arrow to the knee....

 

https://discord.gg/twdc4Dq

 


RoadKutter #5 Posted 09 March 2020 - 04:34 AM

    Polish Demolish

  • Players
  • 47061 battles
  • 4,904
  • [III-C]
  • Member since:
    07-08-2014
It’s a bug, happened to a few people. Because t49 was the end of the line it was elite so it’s xp is available for conversion. 
When the new lights came out it should have lost its elite status but it didn’t.

                         

                    Ghosting reds since 2014

 

                

                                                                  


RonaldusMaximus_ #6 Posted 09 March 2020 - 08:33 AM

    Self-Righteous Prick, and Annihilator PR Manager

  • Players
  • 23824 battles
  • 7,586
  • [III-C]
  • Member since:
    01-01-2012
Another victim of WGs handling of the tech tree.. Happened to alot of us, I lost 60k or so, Now I cannot spend my elite xp until I complete the T92e1. And I really do not enjoy the T49. I have accumulated around 2M elite xp.

 


Tackywheat1 #7 Posted 09 March 2020 - 03:59 PM

    the one and only ELC

  • Players
  • 18667 battles
  • 2,454
  • [COD-X]
  • Member since:
    04-25-2013

View PostRonaldusMaximus_, on 09 March 2020 - 02:33 AM, said:

Another victim of WGs handling of the tech tree.. Happened to alot of us, I lost 60k or so, Now I cannot spend my elite xp until I complete the T92e1. And I really do not enjoy the T49. I have accumulated around 2M elite xp.

 

Yeah, have to regrind now... Although I do love the T49, it is very hit and miss, RNG based.


1004594118

Permanent credit deficit


boris55555 #8 Posted 09 March 2020 - 04:18 PM

    BORii Full Badge Society Member, and First Minister of FUNK

  • Players
  • 40384 battles
  • 6,085
  • [III-C]
  • Member since:
    11-30-2016
Wgtm

TIME TO BRING THE FORUM LINK BACK INTO THE GAME

If WG would permanently take away all of my temporary avatars, I would consider that a gift.” BAR_001

 






Also tagged with bugs?

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users