Jump to content


Report the Bug!

1.7 bug bug report bugs glitches issues

  • Please log in to reply
31 replies to this topic

Alo8ight #1 Posted 25 February 2015 - 01:09 AM

    Senior Sergeant

  • Players
  • 1810 battles
  • 959
  • Member since:
    06-12-2012

Tankers!

 

Notice anything weird or out of the ordinary about 1.7?

 

If so, report it by using the following steps below:

The same info can be found here.

:honoring:

Mobilize!



alexbuildit #2 Posted 25 February 2015 - 01:16 AM

    First Sergeant

  • Club Wargaming
  • 17553 battles
  • 5,219
  • [501ST]
  • Member since:
    06-30-2014
Hi, I'm using the latest iOS on my iPad, and swipe away background apps before playing AND have tried hard resetting my ipad. After EVERY battle or when I click on a tanks specs, the game crashes and I have to reload......Anyone else having this problem?

 


Youtube Channel: ALEXBUILDIT PRODUCTIONS

Leader of the 501st, Pm for details.  


3145 #3 Posted 25 February 2015 - 01:21 AM

    Best deputy

  • Players
  • 15176 battles
  • 1,691
  • [DFNT]
  • Member since:
    07-13-2013
I currently had problems with the update download. It would download but then it wouldn't let me open it and when I restarted my device the update disappeared however my version was still 1.6. I fixed this but it's still annoying

 


_Wint3r_Hawk_ #4 Posted 25 February 2015 - 01:26 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 7462 battles
  • 1,002
  • Member since:
    08-09-2014
Hellcat tank destroyer: track upgrade does not add anything to stock traverse speed. The traverse was already maxed when I bought it.

Mentionable Tanks: T110E5, T30, Leopard PTA, Maus, IS-6

 TITAN 

 

 


Unitater #5 Posted 25 February 2015 - 03:09 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 22189 battles
  • 6,850
  • Member since:
    08-08-2014

View PostParanoidLinux, on 24 February 2015 - 06:26 PM, said:

Hellcat tank destroyer: track upgrade does not add anything to stock traverse speed. The traverse was already maxed when I bought it.

 

it adds to soft stats. Some tanks don't receive boost for traverse.

All tier Xs acquired. Professional premium tank collector for WoTB.

Please check out my youtubeYOUTUBE CHANNEL!

Links to my guides can be found on my about me page (on profile)

Casual tanker, forum user, and pledge signer


_Wint3r_Hawk_ #6 Posted 25 February 2015 - 03:11 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 7462 battles
  • 1,002
  • Member since:
    08-09-2014

View Postindeeshm, on 25 February 2015 - 03:09 AM, said:

 

it adds to soft stats. Some tanks don't receive boost for traverse.

 

really? I thought it was just for PC..? Thanks.

Mentionable Tanks: T110E5, T30, Leopard PTA, Maus, IS-6

 TITAN 

 

 


that_f_in_guy #7 Posted 25 February 2015 - 03:39 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 9029 battles
  • 2,630
  • Member since:
    06-26-2014

View PostParanoidLinux, on 24 February 2015 - 08:26 PM, said:

Hellcat tank destroyer: track upgrade does not add anything to stock traverse speed. The traverse was already maxed when I bought it.

 


M48 Patton   T110E5   E 50 M

M46 • Conqueror • M26 • IS-6 • T29 • Panther/M10 • Comet • Fury • Hellcat 

Researched But Not Purchased: T-62 • FV4202 • T28

Community Pledge Contributor 


that_f_in_guy #8 Posted 25 February 2015 - 03:42 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 9029 battles
  • 2,630
  • Member since:
    06-26-2014

View Postindeeshm, on 24 February 2015 - 10:09 PM, said:

it adds to soft stats. Some tanks don't receive boost for traverse.

I still think this is a bug, they all add soft stats but they all also give traverse speed. 


M48 Patton   T110E5   E 50 M

M46 • Conqueror • M26 • IS-6 • T29 • Panther/M10 • Comet • Fury • Hellcat 

Researched But Not Purchased: T-62 • FV4202 • T28

Community Pledge Contributor 


Perf3ctCell #9 Posted 25 February 2015 - 05:06 AM

    Junior Sergeant

  • Players
  • 23527 battles
  • 229
  • [501ST]
  • Member since:
    12-05-2014
ok I have the lollipop update on my galaxy s5 this problem is in the ingame store and in battle. I joined in and the hud was replaced with black squares. Its like it didnt pick up the texture of the hud. It also appears on the after battle report where it shows the medals and such, these medals were replaced with black squares as well.
I love it when a plan comes together!

CptCheez #10 Posted 25 February 2015 - 05:22 AM

    This Space Intentionally Left Blank

  • Players
  • 15398 battles
  • 6,798
  • Member since:
    07-08-2014

View Postthat_f_in_guy, on 24 February 2015 - 10:42 PM, said:

I still think this is a bug, they all add soft stats but they all also give traverse speed. 

 

T20's upgraded tracks didn't until this update. It's not a bug, it's a feature :)

"When the going gets tough and the stomach acids flow, 
The cold wind of conformity is nipping at your nose.
When some trendy new atrocity has brought you to your knees
Come with us we'll sail the Seas of Cheese."


alex1956 #11 Posted 25 February 2015 - 05:29 AM

    Sergeant

  • Players
  • 25871 battles
  • 284
  • [MOM5]
  • Member since:
    12-08-2014
Using a galaxy note 10.1 8013 that's rooted running 4.1.2. Was that way before the update and now I crash every time the game opens and get to synchronize then shuts off and even the crash report message blinks, then its gone too. Useless now and tried everything above. I even deleted the data file on my ext card for wargaming and let it be recreated too. This update caused every type of error you could experience in the book on my tablet! You screwed up good this time!

Everyone has something that they can contribute, even some idiots.

It is hard to have the strength of character to do the right thing in all situations. 

Defending the weak even if you risk getting hurt is about the most noble thing one can do.

It is rare to find people today that live by those three thoughts!


DarkerView #12 Posted 25 February 2015 - 08:43 AM

    Junior Sergeant

  • Players
  • 47288 battles
  • 154
  • [FUX-R]
  • Member since:
    09-24-2014
Crashing routinely (four times this evening) on game entry, once on game exit.  At the moment the team page display disappears and the map appears.  Running an iPad Air, latest iOS version. Was having no issues before the update.

DarkerView #13 Posted 25 February 2015 - 08:46 AM

    Junior Sergeant

  • Players
  • 47288 battles
  • 154
  • [FUX-R]
  • Member since:
    09-24-2014
An odd glitch has appeared, you can sometimes drive through the stacks of bricks on the Falls Creek cap circle without knocking them down.

iYolod #14 Posted 26 February 2015 - 09:03 PM

    Sergeant

  • Players
  • 9438 battles
  • 315
  • [CMPNY]
  • Member since:
    11-27-2014
Now crashes after every game. Ios 8.1.3 iPhone 6 plus

putnamJavi #15 Posted 26 February 2015 - 09:07 PM

    Senior Sergeant

  • Players
  • 18946 battles
  • 935
  • Member since:
    06-28-2014

View Postalexbuildit, on 24 February 2015 - 08:16 PM, said:

Hi, I'm using the latest iOS on my iPad, and swipe away background apps before playing AND have tried hard resetting my ipad. After EVERY battle or when I click on a tanks specs, the game crashes and I have to reload......Anyone else having this problem?

 

View Post_DAR_34_, on 26 February 2015 - 04:03 PM, said:

Now crashes after every game. Ios 8.1.3 iPhone 6 plus

 

Same issue on my end.  iPhone 6+ crashes sporadically after battle ends or when checking out tank specs

HeIIome #16 Posted 28 February 2015 - 04:53 PM

    Senior Sergeant

  • Players
  • 7922 battles
  • 842
  • Member since:
    06-10-2013
I am having the same lag spikes that I got back in 1.1 and 1.2, it lags and then I get kicked from the game. This isn't my internet because it was fine for the last 5 patches.

Rebox23 #17 Posted 05 March 2015 - 02:57 PM

    Lance-corporal

  • Players
  • 28948 battles
  • 60
  • Member since:
    08-23-2013

I think I found a bug, usually when someone is shooting at you, it shows the arrows from where it is coming from. Well, I was backed up in a corner with my KV-4 and it said that I was being shot in the corner from the back where I was only there....... It was kinda confusing, but i just kept playing. 

 



XXL_root #18 Posted 08 March 2015 - 11:57 PM

    Lance-corporal

  • Players
  • 40255 battles
  • 11
  • [RZST]
  • Member since:
    01-06-2015
I can load the game and go to the garage but when I go to battle it puts me in a lobby but crashes before I load into game.I have tried 10 times today I'm afk in the game no other apps running please help and I d

Hostile8498 #19 Posted 14 March 2015 - 11:52 PM

    Lance-corporal

  • Players
  • 14696 battles
  • 43
  • [III-S]
  • Member since:
    07-24-2014
The gold and premium bundles and the warchest have been on sale since Friday morning. I observed this on my Android phone, purchased an iTunes gift card, and came home to spend it with my iPad. It turns out that the sale is not available on iOS devices. Now I have an iTunes card and will not spend it. What gives Wargaming?

Cocobeanboy #20 Posted 15 March 2015 - 08:32 PM

    Lance-corporal

  • Players
  • 5000 battles
  • 14
  • Member since:
    07-03-2014

I'm currently playing my T49 tank destroyer, and I noticed that in the item purchase section, it won't allow me to buy Ventilation (after upgraded to the top-sealed turret).

 

Is this a bug?






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users