Jump to content


Has this happened to anyone else?

bug multirepair

  • Please log in to reply
10 replies to this topic

Unitater #1 Posted 26 March 2015 - 12:18 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 22189 battles
  • 6,850
  • Member since:
    08-08-2014

I was wondering if this happens to anyone else. The issue has been happening since 1.8, and randomly happens.

Issue: I always user the multi-repair consumable with my tanks. But, randomly in some battles it does not allow me to use it. I see it, it is there, but i cannot click it. When i exit the app (double click, remove app running, reload), i can then use the consumable. Odd thing is, even though i cannot use the multi sometimes, i can use my other consumables fine (adrenaline/engine boost). This has been EXTREMELY annoying - as it has stopped working in critical situations where i need repair, but of course if i reload the app i will die. This has happened across all tanks, it is not tank specific. It is also not the result of a dirty screen/oil, etc. as i always keep my screen clean - and the issue is fixed by an app reload, but i usually die in battle

I SUMMON THE GREAT ALO8IGHT OR CC_SLY TO HELP!


All tier Xs acquired. Professional premium tank collector for WoTB.

Please check out my youtubeYOUTUBE CHANNEL!

Links to my guides can be found on my about me page (on profile)

Casual tanker, forum user, and pledge signer


epicheeru #2 Posted 26 March 2015 - 12:23 AM

    Meme Lord of the 21st Century

  • Players
  • 15732 battles
  • 1,792
  • [501RV]
  • Member since:
    07-07-2014

And I thought I was the only one

I just switched to the Heal crew members and repair all modules one, that one works fine for me

But it takes more silver to use


Garage: E 50 M, Jagdpanzer E 100, Leopard 1, IS-7

Premium: T34 (1776), KpfPz 70, T6 DRACULAHelsing, Pz4S, Glacial 112, Type 62 Dragon, T49 A

AMX M4 45 Damage Record Holder! (5438 damage)


Unitater #3 Posted 26 March 2015 - 12:24 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 22189 battles
  • 6,850
  • Member since:
    08-08-2014

View Postepicheeru, on 25 March 2015 - 05:23 PM, said:

And I thought I was the only one

I just switched to the Heal crew members and repair all modules one, that one works fine for me

But it takes more silver to use

 

i don't want to do that, as it takes 2 spaces, and for me multi works better. I really hope WG fixes this

All tier Xs acquired. Professional premium tank collector for WoTB.

Please check out my youtubeYOUTUBE CHANNEL!

Links to my guides can be found on my about me page (on profile)

Casual tanker, forum user, and pledge signer


epicheeru #4 Posted 26 March 2015 - 12:29 AM

    Meme Lord of the 21st Century

  • Players
  • 15732 battles
  • 1,792
  • [501RV]
  • Member since:
    07-07-2014

View Postindeeshm, on 26 March 2015 - 12:24 AM, said:

 

i don't want to do that, as it takes 2 spaces, and for me multi works better. I really hope WG fixes this

 

Yeah me too :P

Garage: E 50 M, Jagdpanzer E 100, Leopard 1, IS-7

Premium: T34 (1776), KpfPz 70, T6 DRACULAHelsing, Pz4S, Glacial 112, Type 62 Dragon, T49 A

AMX M4 45 Damage Record Holder! (5438 damage)


Xavier5A #5 Posted 26 March 2015 - 01:18 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 25160 battles
  • 2,328
  • [CYCLN]
  • Member since:
    07-16-2014
I have never seen this. Are you all using Android?

 

I own 207 tanks. My records at Blitz Stars!


Pz.Kpfw. 38H 735 (f) • Light Mk. VIC • T2 Light Tank • Tetrarch • T7 Combat Car • Type 98 Ke-Ni Otsu • BT-SV • T-15 • Pz.Kpfw. II Ausf. J • LTP • M3 Light • Pz.Kpfw. S35 739 (f) • T-127 • BT-7 artillery • M22 Locust • A-32 • Sentinel AC I • Valentine II • Pz.Kpfw. B2 740 (f) • Churchill III • Angry Connor • Ram II • Panzer IV Anko Special • Pz.Kpfw. V/IV • T14 • Type 3 Chi-Nu Kai Shinobi • Cromwell B • Dicker Max • Pz.Kpfw. IV Schmalturm • Stridsvagn 74A2 • Kuro Mori Mine • AC IV Sentinel • T-34-85 Victory • T23E3 • E 25 • Type 62 • SU-122-44 • IS-2 • T-34-85 Rudy • Tankenstein • T6 Dracula • FCM 50 t • T26E4 SuperPershing • KV-5 • IS-3 Defender • T-54 first prototype • Löwe • Type 59


Unitater #6 Posted 26 March 2015 - 01:26 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 22189 battles
  • 6,850
  • Member since:
    08-08-2014

View PostXavier5A, on 25 March 2015 - 06:18 PM, said:

I have never seen this. Are you all using Android?

 

iphone 5s

All tier Xs acquired. Professional premium tank collector for WoTB.

Please check out my youtubeYOUTUBE CHANNEL!

Links to my guides can be found on my about me page (on profile)

Casual tanker, forum user, and pledge signer


Sneakiest_Testy #7 Posted 26 March 2015 - 01:36 AM

    Sergeant

  • Players
  • 10557 battles
  • 323
  • Member since:
    12-16-2014
That hasn't happened to me........yet ;)

《The Sneaky Tanks 》[LXE] Ex. Off.

Tier 10: ¤IS-4 ¤Leopard 1 ¤E 100 ¤M48 Patton ¤E 50M

 


Mistake_ #8 Posted 26 March 2015 - 02:04 AM

    Senior Sergeant

  • Players
  • 4612 battles
  • 897
  • Member since:
    11-22-2014
Works fine on Android.

My YouTube Channel - Link


Red_Ping #9 Posted 26 March 2015 - 02:57 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 23015 battles
  • 2,062
  • Member since:
    07-05-2012
Delete the app then download it again....May work may not ! :)

Edited by M3Taha, 26 March 2015 - 02:57 AM.

                           
                            Even though I walk through the valley of the shadow of death, I fear no evil, for You are with me.           
 
                                                                                  

                                           


Revo1976 #10 Posted 26 March 2015 - 04:11 AM

    Sergeant

  • Players
  • 20002 battles
  • 309
  • Member since:
    06-29-2014
Same here, i have had this issue for months randomly, from sometime around 1.5 or 1.6

 

Uncle Revo says:    "Now remember kids, Pillage first, then Burn!"

 


_Willy #11 Posted 11 April 2015 - 02:56 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 21080 battles
  • 1,228
  • Member since:
    09-08-2014
Yeah, sometimes I can't shoot. I reload the app after closing it, and it works.





Also tagged with bug, multirepair

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users