Jump to content


Weird Sniper mode glitch.


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

kick_me_i_hack #1 Posted 13 April 2015 - 02:06 AM

    Private

  • Players
  • 3796 battles
  • 9
  • Member since:
    02-01-2012

 

Ipad mini 1 Model A1432

IOS 8.2

It is not jail broken or rooted

This glitch/bug has only happened to me a few times but i think it happens when your in sniper mode and when your zooming in the on the enemy tank it gets destroyed. The screen goes upside down and the fov is super high and everything zooms in and the it reverses and goes back to normal. It happens very quick though so i didnt get to take a screenshot.

I was on the map Copperfield in a t-43 and i was shooting at the tanks on the hill and one of the tanks i was shooting at and this glitch happened.

I was in battle.

I did not have any background apps open.

 

This isn't really a serious game breaking bug, its just really funny and weird.


 

 


TMac1256 #2 Posted 13 April 2015 - 02:10 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 19880 battles
  • 1,534
  • [_STR8]
  • Member since:
    06-29-2014
Happened to me a couple times. 

Ksftwe #3 Posted 13 April 2015 - 02:12 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 25683 battles
  • 4,256
  • [PRAMO]
  • Member since:
    09-09-2014

THAT'S HAPPENED TO ME.

 

My god, I thought my iPad had lost its mind. It's only happened a few times but it frightened me, as I had just recently gotten my iPad repaired (little siblings, y'know) and was worried something had happened to it.


 

[SCAMO] > [PRAMO]


acrisis #4 Posted 13 April 2015 - 02:24 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 20278 battles
  • 10,504
  • [III-X]
  • Member since:
    12-27-2014

I have had this bug a handful of times since the latest release. Battle screen view inverts upside down and goes all glitchy with some flashes. iOS 8.2 iPad 3 Blitz 1.7.0 

 


 

Forum essentials:  > Desktop mode 
Check recent threads. Check WG staff threads. Use search.
    > WG Bugs and current update     > Feedback     > Vehicle Bay     > Guides     > Videos 

 

     BE  (+)   

    Got lag issues ?  >> Pingplotter thread  << 
Blitz Community Coalition | Looney Tooners | Triarii | Blitz University | Basic Training  | Mentor
 


tpcshadow #5 Posted 13 April 2015 - 02:31 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 28629 battles
  • 2,005
  • [SPUD]
  • Member since:
    06-29-2014
I've had this happen in the past - the jump-to-hyperspace effect. It hasn't happened in a while, but it used to happen once every 1-2 weeks. Never figured out what caused it.

Syphonotan #6 Posted 13 April 2015 - 02:39 AM

    Lance-corporal

  • Players
  • 5051 battles
  • 69
  • Member since:
    10-21-2014
Happened to me to.  It zooms in and out very quickly, and there are weird black spaces sometimes.

Out of ideas...

^_^


HeIIome #7 Posted 13 April 2015 - 02:47 AM

    Senior Sergeant

  • Players
  • 7922 battles
  • 842
  • Member since:
    06-10-2013
Yeah, it's happened to me quite a bit too. Not really a problem for me tho

christian1470 #8 Posted 13 April 2015 - 02:58 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 37672 battles
  • 4,753
  • [III-H]
  • Member since:
    10-05-2014
Me too, once. On copper field. Aiming was upside down.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users