Jump to content


Report that Bug!

1.10 Bug Report

  • Please log in to reply
16 replies to this topic

CC_Sly #1 Posted 16 June 2015 - 10:43 PM

    Community Lead

  • Players
  • 3092 battles
  • 1,445
  • [WGA]
  • Member since:
    02-02-2015

With the release of 1.10, there may be a potential that users come across something that doesn't quite function correctly or look “normal”. 
In the case that you come across these issues, below are the steps to take when creating a report:

 

 

The same info can be found at our Support page.


FORMER

  Please read the WoT Blitz Game and Forum rules.

   Forum Rules - EULA TOS

   Find us on Facebook & Twitter!

 


PanteraRoz #2 Posted 17 June 2015 - 02:42 AM

    Lance-corporal

  • Players
  • 19990 battles
  • 10
  • [F4ME]
  • Member since:
    07-02-2014

I pad iOS 8.3 i was in a battle and the enemy is invisible on radar and vision. Can bump in them and the gun does not need to reload only once in a while and no screen shots next time I will. Please try to fix these bugs. And when I first came on got the port map and 1 minute in it took me back to the garage with same vehicle. And no background programs were running.

 

 



Chopstick_Gamer #3 Posted 17 June 2015 - 03:01 AM

    Sergeant

  • Players
  • 5975 battles
  • 499
  • Member since:
    07-11-2014

My friends and I have been experiencing a bug where the was an invisible team. There was literally an INVISIBLE TEAM. My lightbulb went off and I drove into the open (for testing purposes) and I didn't receive a single shot. Sometimes I just run into an invisible wall in the middle of nowhere and I take a little damage and track damage. I know there is an invisible tank there because after the game, it says that I rammed someone for 96 damage. This has happened to me MORE THAN ONCE. This is a bug that a lot of my friends have experienced. I feel like this should be a SERIOUS PROBLEM and NEEDS TO BE FIXED. If a person from wargaming could make note of this, that would be great. 

  • I was using an iOs device, but I suspect that this is a problem for android as well because EVERYONE in the game couldn't see the enemy players
  • I was in battle
  • There were no other programs running
  • I pressed the battle button like normal and then when I hopped in the game, I couldn't see anyone
  • As of now, I don't have any screenshots, but I will try and get some later (and I will try and edit this post)

Edited by Bryan7436, 17 June 2015 - 03:06 AM.


LetsMakePeopleHateUsMore #4 Posted 17 June 2015 - 03:29 AM

    Junior Sergeant

  • Players
  • 50144 battles
  • 107
  • Member since:
    07-03-2014
I have the same bug, invisible enemies

T110E4, T110E3, M48 Patton, T110E5, Grille 15, Maus, E100, E50 M, Leopard 1, Obj 268, Obj 263, T-62A, Obj 140, IS-7, IS-4, FV215B 183, FV215B, FV4202, STB-1; T7 CAR, Pz. 38H, Pz.II J, Pz. S35, M3 LIGHT, BT-SV, LTP, SU-76I, T14, T-25, Matilda BP, Angry Connor, Pz. IV Anko SP, SU-100Y, Kuro Mori Mine, Tankenstein, E25, T-34-85 Rudy, SU-122-44,Type 62 Dragon, T6 Dracula, Nameless, Helsing H0, T26E4 Super Pershing, T34, T34 Independence, Panther 8,8, IS-3 Defender, IS-6, Type 59.


BWK60 #5 Posted 17 June 2015 - 05:00 AM

    Senior Sergeant

  • Players
  • 42489 battles
  • 691
  • [III-Z]
  • Member since:
    06-29-2014
Battle on Castila. No reds visible the entire game. We had were north of the castle, ran west to east, length of the map, trying to find the spotter. Had to have proximity spotted some one, but got zero results. Hit from all directions and wiped out.

TampaToddB #6 Posted 17 June 2015 - 12:44 PM

    Private

  • Players
  • 1576 battles
  • 2
  • Member since:
    04-26-2014
Just played Fall River 6:17/15 8:35:41 was killed by mvg750829. NOT ONE of the enemy tanks appeared on the map or where rendered despite some of our team literally sharing the cap with them or driving right over their positions.

I was back shot from a hill my team was driving over.  The shooter never appeared.

Please fix.

tcamp48 #7 Posted 17 June 2015 - 01:35 PM

    Artista pazzo

  • Players
  • 60055 battles
  • 4,563
  • [III-S]
  • Member since:
    07-01-2014

Copperfield battle shortly after update. Android Moto G, which usually has no problems whatsoever.

~ Invisible tanks.

~ No cap timer.



Kiser_Sosei #8 Posted 17 June 2015 - 01:40 PM

    Who is Kiser Sosei?!?

  • Players
  • 31900 battles
  • 1,529
  • [III-R]
  • Member since:
    11-12-2014
IOS ipad mini 2. Invisible Red team.


"MM may not be rigged but RNGesus only answers the prayers of one team."
My WOTB Youtube Channel.

https://www.blitzsta...com/Kiser_Sosei


BAZOOKA_BEN #9 Posted 17 June 2015 - 03:35 PM

    Private

  • Players
  • 3076 battles
  • 1
  • [DRLAD]
  • Member since:
    08-01-2014
Since the new update, on two back to back occasions one team couldn't see the other. This happened on the new Port and Rockfield maps. 

Toolan #10 Posted 17 June 2015 - 06:08 PM

    I still yolo

  • Players
  • 51308 battles
  • 800
  • [MRKVM]
  • Member since:
    01-17-2015
As of 1405 Eastern time invisible enemy bug not fixed. First game on new map no see ums and destroyed from outer space.

EDD_winner_2014 #11 Posted 18 June 2015 - 12:15 AM

    Lance-corporal

  • Players
  • 10459 battles
  • 10
  • Member since:
    09-04-2014

Just played a game were no one was spoted everyone was invisible and could not see anyone and the round did not count for any stars or credits reply if this has happened to you

 



Denferg #12 Posted 18 June 2015 - 12:45 AM

    Private

  • Players
  • 9307 battles
  • 4
  • Member since:
    11-09-2014

Tanks floating or going through objects. I have seen where tanks on hills are floating above the hill. Or go through another tank or supposedly solid object like a wall or rock.

 



Tonywan #13 Posted 18 June 2015 - 07:20 AM

    Private

  • Players
  • 9448 battles
  • 1
  • [S7A]
  • Member since:
    11-21-2011

iPad iOS 7 something? The game usually works okay besides the occasional to frequent lags. Great new map Port Bay, I really like it! But ever since the update there has been invisible enemy tanks, I've been booted from battles only to end up instantly in the garage with no way back. Major lags now. And typing on this thing is awful as well, I've had to rewrite it three times already, because if I ever try to edit my own paragraph by going in the middle of it somewhere, all of the sudden I can do nothing, no typing, space bar, backspace, etc, nothing! I end up having to reload the page. Super frustrating guys! Also the last thing to happen to me is that I went into a battle with my T18 that I just acquired because I want to start getting American tanks as well, so before the battle I had over 4000 free experience credits, after the battle I had 73 or 74. wth! You know how long it takes to save up that experience. This is very annoying! It already takes WAY TOO LONG, to save up for a tank, years in fact, and that is 100% truth! No exaggeration at all! Years, because I can't play for 8 hrs a day. Which is insane, but I guess it's free and fun and I enjoy it for the most part. But I want my free experience credits back please! Also please make gold accessible somewhat! I never get any at all, what's with that? Anyways overall well done! This is my first complaint, and I hope to never again. But I hope you can restore my credits, as I've put in time from my life into this game and to lose what I built up, is truly shameful.

Thank you for your consideration.

 



SteelCityChaos #14 Posted 27 June 2015 - 11:50 AM

    Private

  • Players
  • 4879 battles
  • 1
  • Member since:
    06-01-2014
Not really a bug just a typo.  Im sure its been reported but after 3 updates and it still there I thought I would report it myself. On the Missions page it has "ive the enemy no chance 1" Im sure its suppost to read " Give the enemy no chance 1 

SEYMORG #15 Posted 03 July 2015 - 09:50 PM

    Lance-corporal

  • Players
  • 5892 battles
  • 19
  • [MURK]
  • Member since:
    04-14-2011

Iphone 5c ios 8.3 

During certain games when you aim at a enemy tank it turns your turret around 180 degrees does it back to back when it does happen. No i do not have lookout area on. Thought that it was just turning camera when it first happened. It's quite frustrating!



Efrenjr3000 #16 Posted 07 July 2015 - 02:14 AM

    Private

  • Players
  • 8823 battles
  • 1
  • [BGAS]
  • Member since:
    01-20-2015
Someone is asking for my email and password so they can give gold ?

pakstitch #17 Posted 13 July 2015 - 09:03 PM

    Private

  • Players
  • 614 battles
  • 1
  • Member since:
    06-20-2015
I can' control the screen, the view bounces all over the place. I can't aim at anything. 





Also tagged with 1.10, Bug, Report

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users