Jump to content


Update 1.10 crashing


  • Please log in to reply
27 replies to this topic

DieselMeat #1 Posted 17 June 2015 - 01:51 AM

    Lance-corporal

  • Players
  • 7355 battles
  • 10
  • [MEAT1]
  • Member since:
    12-23-2013

Is this only me orrrrrrrr? Got only one battle. Reconnects and crashes

 



tcamp48 #2 Posted 17 June 2015 - 01:54 AM

    Artista pazzo

  • Players
  • 55267 battles
  • 4,545
  • [III-Z]
  • Member since:
    07-01-2014
Nothing but crashes on Android. Had only 1 battle and now it crashes every time. WG, please get on this. It doesn't work.

kilo_mdm #3 Posted 17 June 2015 - 01:55 AM

    Junior Sergeant

  • Players
  • 18342 battles
  • 198
  • [TFL1]
  • Member since:
    12-26-2014
Played a few games, now crashing and invisible enemy, major bugs, neither team can see each other. But u can see them break environment and structures. And shots hitting ground. I'm on iOS 

I love lamp.


tcamp48 #4 Posted 17 June 2015 - 01:58 AM

    Artista pazzo

  • Players
  • 55267 battles
  • 4,545
  • [III-Z]
  • Member since:
    07-01-2014
I really hope they have people looking at these comments in real time and working on the solution.

RedBarchetta3 #5 Posted 17 June 2015 - 02:00 AM

    Verified √

  • Players
  • 25572 battles
  • 2,118
  • [DFNT]
  • Member since:
    06-28-2014
It was running fine through about 20 games and then crashed once. And then again. Don't want to start another game to be yet another AFK

I strip away the old debris that hides a shining car, a brilliant red barchetta from a better vanished time

My not so helpful WOTB videos are on YouTube

The problem will solve itself with time.

 


kilo_mdm #6 Posted 17 June 2015 - 02:08 AM

    Junior Sergeant

  • Players
  • 18342 battles
  • 198
  • [TFL1]
  • Member since:
    12-26-2014
Yea both teams were on the flag shooting at nothing, occasionally hitting each other, there was no reload time so shots were flying. I ran out of ammo in a t34. Normally 4.0 rounds per minute. Thought it was funny the first time it happened, until it happened three more times.   played about 20 games and never saw new map. Lame update. Hope bugs are worked out soon.

I love lamp.


tcamp48 #7 Posted 17 June 2015 - 02:08 AM

    Artista pazzo

  • Players
  • 55267 battles
  • 4,545
  • [III-Z]
  • Member since:
    07-01-2014
Managed to get on, but now there's ghost teams. Cant see the enemy. This is ridiculous. Everyone's just sitting there.

Edited by tcamp48, 17 June 2015 - 02:09 AM.


DieselMeat #8 Posted 17 June 2015 - 02:10 AM

    Lance-corporal

  • Players
  • 7355 battles
  • 10
  • [MEAT1]
  • Member since:
    12-23-2013

Invisible enemy's  just happend wth

 



tcamp48 #9 Posted 17 June 2015 - 02:11 AM

    Artista pazzo

  • Players
  • 55267 battles
  • 4,545
  • [III-Z]
  • Member since:
    07-01-2014
...and no cap count either. This update wasn't ready yet.

Edited by tcamp48, 17 June 2015 - 02:12 AM.


DieselMeat #10 Posted 17 June 2015 - 02:11 AM

    Lance-corporal

  • Players
  • 7355 battles
  • 10
  • [MEAT1]
  • Member since:
    12-23-2013
I'm like who's shooting me?

SineDie9 #11 Posted 17 June 2015 - 02:17 AM

    Lance-corporal

  • Players
  • 24593 battles
  • 81
  • [III-S]
  • Member since:
    07-06-2014
Crashed on Dead Rail and then wouldn't reload at all. Tried about a dozen times.  I have deleted the game and am now re-installing it.


IronSpectre1138 #12 Posted 17 June 2015 - 02:18 AM

    Senior Sergeant

  • Players
  • 5419 battles
  • 698
  • [SPUDX]
  • Member since:
    04-12-2015
Got one battle in. Started a Winter Malikanova but it kept crashing. I guess I'll try back tomorrow.

Edited by aramikvideo19, 17 June 2015 - 02:20 AM.

"Traditionally, Spuds love to fight. All real Spuds love the sting of battle."

I am the official beer wench of the Spuds. I may not be a unicum, but I keep the suds flowing.


1Ugly12 #13 Posted 17 June 2015 - 02:19 AM

    Lance-corporal

  • Players
  • 10329 battles
  • 68
  • [MOM2]
  • Member since:
    12-28-2014
Same here. Got one good battle in then ghost tanks and crash!

I may not go down in history but I will go down on your M.O.M.!


Asiaticus #14 Posted 17 June 2015 - 02:19 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 16340 battles
  • 2,871
  • [III-S]
  • Member since:
    07-19-2014
Crashed out of game right to garage in the middle of the game. That's never happened to me before.


tcamp48 #15 Posted 17 June 2015 - 02:20 AM

    Artista pazzo

  • Players
  • 55267 battles
  • 4,545
  • [III-Z]
  • Member since:
    07-01-2014
I'm done for the night. Hopefully it'll be up and running soon.

Jhooud #16 Posted 17 June 2015 - 05:02 PM

    Lance-corporal

  • Players
  • 1971 battles
  • 50
  • Member since:
    07-26-2012
If I get into a battle, I'm fine.  But I'm getting fairly consistent crashes either trying to launch, or in the post battle summary.  Nothing untoward in the game (once I get in), but lots of crashes starting and stopping.  iOS here.

 


Dude, suckin' at something is the first step to being sorta good at something.

dbobber #17 Posted 17 June 2015 - 10:10 PM

    Private

  • Players
  • 9798 battles
  • 1
  • Member since:
    09-15-2014

On iOS, game launches, displays briefly, then closes.   Double tap on home key shows wotb active in open apps, but when selected, closes again.  Have rebooted, no effect.    Worked earlier today for two games.

 



Denferg #18 Posted 18 June 2015 - 12:40 AM

    Private

  • Players
  • 9307 battles
  • 4
  • Member since:
    11-09-2014
Crashed in middle of game

bjl10 #19 Posted 18 June 2015 - 01:23 AM

    Private

  • Players
  • 10120 battles
  • 2
  • [VOD]
  • Member since:
    07-01-2014
4 crashes so far since the update. Never had crashes on my iPad before this.

Samboca #20 Posted 18 June 2015 - 03:15 AM

    Sergeant

  • Players
  • 44811 battles
  • 346
  • [NUTHS]
  • Member since:
    06-27-2014
Ditto... Booted to garage in the middle of a game.  Hit Battle and immediately started a new game.  Maybe someone else is playing my ghost in the original game.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users