Jump to content


Just had a game where neither team could see each other


  • Please log in to reply
21 replies to this topic

glass2707 #1 Posted 17 June 2015 - 02:54 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 28261 battles
  • 2,815
  • [GRIM]
  • Member since:
    09-27-2014

It was on Middleburg.  We could see our own team and damage the other team and run into them, but couldn't see them at all.  Only way we damaged each other is by dog piling the cap.  Afterwards the game just went back to garage, no post game stat screen and didn't show up on notifications.

 

There were hacking allegations but if one team could have seen the other they would have just killed the other.  So obvious bug if some kind.



loaf01 #2 Posted 17 June 2015 - 02:59 AM

    Private

  • Players
  • 1128 battles
  • 1
  • [LOAF]
  • Member since:
    03-07-2015
Same thing

LE_gend_VI #3 Posted 17 June 2015 - 03:00 AM

    The man, the myth

  • Players
  • 20440 battles
  • 3,333
  • [GRIM]
  • Member since:
    12-08-2014
Same map couldnt spot reds at all. I was in victory pushed to rock on hill. Sit and nothing. 5 greens push town to flank of hill. Light bulb lit up hit twice move to cap area hide and wait to be unspotted. While at cap im rammed by a red thats invisible. Blasted and tatered out with 196 all others 0! Or 1 other had some xp bit either way tater! 

 


Sgt_T_21 #4 Posted 17 June 2015 - 03:02 AM

    I'm not camping, I'm sniping

  • Players
  • 44199 battles
  • 548
  • [-1]
  • Member since:
    06-27-2014
Just had same on Falls. I killed somebody just by luck kept firing at moving debris. No clue where anybody was. What the heck?

Boom.

 

 


tedg5 #5 Posted 17 June 2015 - 03:07 AM

    Tater salad

  • Players
  • 35705 battles
  • 3,650
  • [AGOGO]
  • Member since:
    07-04-2014
Just had that on malidova. Red was capping so I got in circle and stopped cap, never could see red but he was there as white bar blinked. Then dumped me out to please wait screen and garage. Wth.

Chopstick_Gamer #6 Posted 17 June 2015 - 03:10 AM

    Sergeant

  • Players
  • 5975 battles
  • 499
  • Member since:
    07-11-2014
Same here


__ChuckG__ #7 Posted 17 June 2015 - 03:20 AM

    Private

  • Players
  • 20460 battles
  • 1
  • [TOP07]
  • Member since:
    12-26-2014

All red team was invisible. Taking hits from nearby but red was invisible. All green team reported the same. 7 to 0, final loss tally. This update is the worst! Will check news for fix.

 

 



jal_15 #8 Posted 17 June 2015 - 03:32 AM

    Private

  • Players
  • 22263 battles
  • 2
  • [-MAX-]
  • Member since:
    11-15-2014
Middleburg in IS3.  Head into town. Spotted, move to cover. Taking hits. Conqueror taking hits too.  I watch him explode.  Panther taking hits.  No sign of enemy.  Radio comes alive with cries for help.  Tiger II taking hits.  No one reports enemy sightings.  Firing random shots. No hits.  Report to HQ: enemy must have cloaking device.  

Han_Y0lo #9 Posted 17 June 2015 - 05:42 AM

    Junior Sergeant

  • Players
  • 15013 battles
  • 165
  • [III-Z]
  • Member since:
    10-09-2014
 Was platooning with a mate on Falls Creek only to discover that we couldn't see the reds at the Cap (yes, some were there) and they couldn't see us at all! It was crazy, bumping into invisible tanks, then shooting at what might or might not be there. The game ended in a draw (loss for both sides) and I was both laughing hysterically and furious. I hope I never "see" invisible tanks again.

Community Pledge Signer


awesomeplayer9690 #10 Posted 17 June 2015 - 12:20 PM

    First Sergeant

  • Players
  • 19136 battles
  • 2,672
  • [WG]
  • Member since:
    12-25-2014

Just happened now

Not only was there lag, the enemy team couldn't see us. But why could we see them?

Seems like they had lag too.

Day chomplayhn dew

BTW damage was from ramming.

 

 


 

"The greatest gift is time. Giving time is giving away part of your life that you'll never get back." - Anonymous

 "Can't get ammo-racked if I bring no ammo"

[HOW TO] Stat Signature |


awesomeplayer9690 #11 Posted 17 June 2015 - 12:22 PM

    First Sergeant

  • Players
  • 19136 battles
  • 2,672
  • [WG]
  • Member since:
    12-25-2014

Wow

 


 

"The greatest gift is time. Giving time is giving away part of your life that you'll never get back." - Anonymous

 "Can't get ammo-racked if I bring no ammo"

[HOW TO] Stat Signature |


Gib_Savages #12 Posted 17 June 2015 - 12:26 PM

    First Sergeant

  • Players
  • 27924 battles
  • 1,742
  • [III]
  • Member since:
    10-04-2014
Are you all complaining though? I thought the introduction of CAMO was a good thing! :trollface:


fertor2011 #13 Posted 17 June 2015 - 02:57 PM

    Lance-corporal

  • Players
  • 8557 battles
  • 48
  • [ESTE7]
  • Member since:
    01-24-2015
Any update on a fix for this? It's happened only once, right after my first game after the update. My first game was in the new map, Port, which was pretty nice. Then the next game was in Mines, with the ghost enemy. Go hit a couple of times, took damage, couldn't see the enemy, could chat with the rest on my team and they were experiencing the same thing. Game ended in a draw. Could not capture the base, everyone was on it but the timer would not activate. Played the rest of the night yesterday and no problem. 

Toolan #14 Posted 17 June 2015 - 06:40 PM

    I still yolo

  • Players
  • 36800 battles
  • 644
  • [MRKVM]
  • Member since:
    01-17-2015
Still happening as of 2:00 pm eastern time. Fix fast and give us free gold for this epic failure.

OBTanker #15 Posted 17 June 2015 - 06:58 PM

    Sergeant

  • Players
  • 17340 battles
  • 438
  • [III-S]
  • Member since:
    09-17-2014

Just happened to me on Fort Despair, apparently the enemy could see us but we (or at least half my team) couldn't see them. I was in T2 Light, out front scouting and got shot from my rear after I'd gone by and "cleared" rock piles, etc. I never saw a single red tank the whole game, but afterwards I somehow got credit for spotting 3. Zero damage, -400+ net credits, VERY frustrating.

 

Honestly WG - what bug is coming with the NEXT "update"?


Community Pledge signer

M60A3 and M1IP Tanker (that's how ancient I am, lol)


crisbarrera4141 #16 Posted 18 June 2015 - 07:25 AM

    Lance-corporal

  • Players
  • 8148 battles
  • 32
  • [BANG3]
  • Member since:
    12-07-2014
Happen to me in Copperfield but i came out the battle with 527 damage

Deaths_Cousin #17 Posted 12 July 2015 - 01:32 PM

    Private

  • Players
  • 875 battles
  • 9
  • Member since:
    07-02-2011

I doubt this will get fixed. Been watching this pc v6.3. WG thinks unrealistically invisible tanks are cool. I support games that make some kind of sense and are fun. That's why my cash goes to Gaijin. WG has to do better, bottom line.



Squib919 #18 Posted 12 July 2015 - 01:34 PM

    First Sergeant

  • Players
  • 15431 battles
  • 1,399
  • Member since:
    07-05-2014
Squib, you're a little behind the news. Problem has been fixed. A while ago. 


Deaths_Cousin #19 Posted 12 July 2015 - 09:11 PM

    Private

  • Players
  • 875 battles
  • 9
  • Member since:
    07-02-2011

Then why am i still getting killed by klingons and romulans and bilbos on the move within my view range CURRENTLY???



Jdawg1303 #20 Posted 13 July 2015 - 03:31 AM

    Lance-corporal

  • Players
  • 5517 battles
  • 29
  • Member since:
    03-23-2015

View Postsquib, on 12 July 2015 - 03:11 PM, said:

Then why am i still getting killed by klingons and romulans and bilbos on the move within my view range CURRENTLY???

 

Screenshots that can support your theory are always helpful to convince people you're telling the truth, not avoiding the fact you accidentally resurrected a fixed thread, just helping :)




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users