Jump to content


Entire team dying within 30 seconds on Port?


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

Jdawg1303 #1 Posted 17 June 2015 - 03:35 AM

    Lance-corporal

  • Players
  • 5523 battles
  • 29
  • Member since:
    03-23-2015
Okay... I read the other threads and it seems like mine is slightly uncommon. I finally got the new map to come up, and after driving for 3 seconds my tank suddenly stops and the game crashes. I reload in about I guess ten seconds to come back to me dead, along with three others on my team, then it crashes again. Reloading it a second time, only one of us is alive again, and it crashes, still waiting for it to reopen again. Did I miss something in the other threads or is this new?

Pikachu76 #2 Posted 17 June 2015 - 03:46 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 33840 battles
  • 3,001
  • [TITAN]
  • Member since:
    10-06-2013
No crashing during my first Port battle...

   Member of WoTB Since Day 1!

Tier 10s: Maus, FV4202, FV215b, IS-7, Object 268, T-62a, Jpz E100, E100, IS-4, E50M, Leopard 1, Object 140, FV215b (183), STB-1, Obj 263, Grille 15

Premiums: Jagdtiger 88 (2015), KV-5, T34, IS-6, IS-3 Defender, Type 59, Helsing HO, T-34-85 Rudy, Tankenstein, Panther/M10, E25 #1, Fury, Churchill III, Pz V/IV, Pz. B2, M3 Light, T-127, LTP, T2 Light, Tetrach, 

For Fun Tanks: M18 Hellcat, Ferdinand, T18, SU-152, Ltractor, T82, KV-2, Tortoise, SP I C, RU251

Tanks Under Grind: LTTB


Ksftwe #3 Posted 17 June 2015 - 03:57 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 25683 battles
  • 4,256
  • [PRAMO]
  • Member since:
    09-09-2014
Invisible spectre is molesting your tanks, it seems.

 

[SCAMO] > [PRAMO]





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users