Jump to content


Lag spikes

Lag

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

BKandIG #1 Posted 25 July 2014 - 05:49 AM

    Lance-corporal

  • Players
  • 3022 battles
  • 20
  • Member since:
    06-27-2014

I hope this is in right forum.  

 

It could be coincidence, but I did not have lag spikes until the after the new release.  

 

What happens is is that I will see a sudden spike of lag about once every few games.  The frame rate starts to drop over the course of ten seconds or so, especially when in sniper mode.  I regularly get a frame rate of somewhere in the mid fifties.  Durring the  instances, the rate will drop to twenty or bellow.  

 

Then, it's like someone time warps me, and I re-sinc, and in a blink, moving tanks teleport a tank length or two.  After the spike snap, things are back to normal.   When this happens, I will often see other players posting in-game  comments complaining of "lag".

 

I don't have any info on ping during these spikes.  

 

Now if this were a regular thing, I would chalk it up to lag as I have seen regularly on other games.  But this is more of an irregular, static fritz.    

 

IPad Air, very good Comcast cable, and decent in-home Linksys wi-fi.  



Aivris #2 Posted 25 July 2014 - 07:48 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 8126 battles
  • 8,021
  • [PBKAC]
  • Member since:
    10-25-2012

Send a ticket to Support.

https://na.wargaming.net/support/

 

I haven't experienced this issue but if others have, it would be helpful if Support is notified ASAP. Good luck!



ApoC247 #3 Posted 25 July 2014 - 10:37 AM

    Senior Sergeant

  • Players
  • 13776 battles
  • 537
  • [VKILL]
  • Member since:
    06-15-2014
I've seen then too
A coward dies a thousand deaths,a hero only once! See you on the battlefield.

Reawakened #4 Posted 28 July 2014 - 09:18 PM

    Lance-corporal

  • Players
  • 15660 battles
  • 41
  • Member since:
    06-29-2014
Same, only since patch. For me I tend to get input lag, tank keeps moving despite new input. 

_ENO_ #5 Posted 08 August 2014 - 04:03 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 7217 battles
  • 1,596
  • Member since:
    07-07-2014
I just started seeing this more too... not sure if it's just high traffic on this end but I'm quite certain it's not on my end. 

gffcom #6 Posted 08 August 2014 - 04:08 AM

    REDACTED

  • Players
  • 37934 battles
  • 5,402
  • [SRT-]
  • Member since:
    07-04-2014
Yup... I've been seeing more lag spikes lately. Makes peek out and firing a LOT harder to pull off without being exposed too long.

                                                         

Xs: IS-7, IS-4, FV215b, T110E5, E100, E50M, Obj 140, T-62A, M48A1 Patton, FV4202, Leopard 1, Obj 268

                                                                  SPARTA 

                     

                                                           


_ENO_ #7 Posted 08 August 2014 - 05:39 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 7217 battles
  • 1,596
  • Member since:
    07-07-2014
Yeah- I'm standing next to my router getting worse performance than I did when I Was in camp sharing a connection with 1000 other people. Not sure what's up but that ish needs to be dealt with.(please)





Also tagged with Lag

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users