Jump to content


Tank bug

Bug

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

AlaskanAssassin11 #1 Posted 17 August 2015 - 03:43 AM

    Private

  • Players
  • 217 battles
  • 3
  • Member since:
    08-06-2015
I'm using iPad Air 2 ISO version 8.4.1 and no root every game I play it automatically drives at random times and speeds it's weird if u need me to record it then I will and also it doesn't steer the right way and just keeps going forward 

Alakazamfan1 #2 Posted 17 August 2015 - 03:50 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 14443 battles
  • 1,239
  • Member since:
    02-05-2015
This is called lag. It's what happens when your ping is above 250-300 or when your internet connection is bad

 


AlaskanAssassin11 #3 Posted 17 August 2015 - 03:53 AM

    Private

  • Players
  • 217 battles
  • 3
  • Member since:
    08-06-2015
I have 5-30 ping

AlaskanAssassin11 #4 Posted 17 August 2015 - 03:55 AM

    Private

  • Players
  • 217 battles
  • 3
  • Member since:
    08-06-2015
It's not fixed...

Edited by AlaskanAssassin11, 17 August 2015 - 04:11 AM.


Player935 #5 Posted 17 August 2015 - 04:00 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 41393 battles
  • 1,095
  • [TOMB]
  • Member since:
    03-28-2015
Yeah my tank bug is the ghost shell and the offmap lag bug 

PixelRage #6 Posted 17 August 2015 - 07:36 AM

    Professional Easter Egg Hunter

  • Players
  • 15170 battles
  • 2,357
  • Member since:
    11-19-2013

View PostAlakazamfan1, on 17 August 2015 - 01:50 PM, said:

This is called lag. It's what happens when your ping is above 250-300 or when your internet connection is bad

 

My tank doesn't drive by itself and go into random things when my ping is that high

Your friendly banned forumer

 

https://www.youtube..../PixelRageGames

 






Also tagged with Bug

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users