Jump to content


Outlining bug


  • Please log in to reply
13 replies to this topic

NitroTheCreator #1 Posted 23 November 2015 - 05:36 AM

    Bow Down Before Me

  • Players
  • 38808 battles
  • 3,826
  • [STORM]
  • Member since:
    01-19-2013


HESHSlingingSplasher #2 Posted 23 November 2015 - 05:37 AM

    HESHSlingingSplasher

  • Players
  • 17275 battles
  • 3,530
  • [NRF]
  • Member since:
    07-16-2014
Yeah, I had the same issue on the same map but never got around to posting it. It gave me X-Ray vision for my T34.

NitroTheCreator #3 Posted 23 November 2015 - 05:39 AM

    Bow Down Before Me

  • Players
  • 38808 battles
  • 3,826
  • [STORM]
  • Member since:
    01-19-2013
I was shooting through that bush, the far left of it, extremely confused why I wasn't damaging him until he moved to the right. Isnt there only suppose to be an outline if you have a clear shot at the tank, and nothing's in the way? 


NitroTheCreator #4 Posted 23 November 2015 - 05:39 AM

    Bow Down Before Me

  • Players
  • 38808 battles
  • 3,826
  • [STORM]
  • Member since:
    01-19-2013
This was my last game btw


Panbun #5 Posted 23 November 2015 - 05:48 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 8126 battles
  • 8,021
  • [PBKAC]
  • Member since:
    10-25-2012

View PostNitromemania, on 23 November 2015 - 03:39 PM, said:

I was shooting through that bush, the far left of it, extremely confused why I wasn't damaging him until he moved to the right. Isnt there only suppose to be an outline if you have a clear shot at the tank, and nothing's in the way? 

Yup, that's meant to be how it works.



Augustus_Sohn #6 Posted 23 November 2015 - 07:07 AM

    The rent-a-cop

  • Players
  • 13313 battles
  • 6,174
  • [III-H]
  • Member since:
    06-27-2014
I noticed it too. I saw another tank shooting at a wall and I was perplexed. Then the X-Ray vision kicked in and I saw why. I knew better not to waste a shell though. 

ihnsane #7 Posted 23 November 2015 - 07:35 AM

    Senior Sergeant

  • Players
  • 14547 battles
  • 710
  • Member since:
    01-04-2015

only had this a few times and it went away instantly once I scanned another part of the tank I lost the outline and couldn't get it to come back.

 

I just had a game on Copperfield in my Jaagdtiger vs an impenetrable E100. had 3 hits on his turret until he backed up a bit, I move a bit closer, and see his hitskin is floating all over the place. 2 shots into the left of barrel, nothing, 2 shots into the right side, nothing. Same areas I always pen on nothing would go through, I figured it wouldn't be an issue but turns out it was.

 

anyone every have this problem?

Spoiler

 


 

^clicky stats^


tedg5 #8 Posted 23 November 2015 - 12:45 PM

    Tater salad

  • Players
  • 47088 battles
  • 4,683
  • [AGOGO]
  • Member since:
    07-04-2014

View Postihnsane, on 23 November 2015 - 07:35 AM, said:

only had this a few times and it went away instantly once I scanned another part of the tank I lost the outline and couldn't get it to come back.

 

I just had a game on Copperfield in my Jaagdtiger vs an impenetrable E100. had 3 hits on his turret until he backed up a bit, I move a bit closer, and see his hitskin is floating all over the place. 2 shots into the left of barrel, nothing, 2 shots into the right side, nothing. Same areas I always pen on nothing would go through, I figured it wouldn't be an issue but turns out it was.

 

anyone every have this problem?

Spoiler

 

Yes, especially with that tank. I always just thought I was getting a slight lag and he had actually move a little.



acrisis #9 Posted 23 November 2015 - 12:52 PM

    First Sergeant

  • Players
  • 20320 battles
  • 10,657
  • [III-X]
  • Member since:
    12-27-2014

There was a game play video posted the other day, where at one point the hit skin similarly seemed to be misaligned or even for the wrong tank ... Where it was like an offset halo ... Thought it was major troller on falls creek firing on a kv in the water, so it doewn't seem unique to one map. 


 

Forum essentials:  > Desktop mode 
Check recent threads. Check WG staff threads. Use search.
    > WG Bugs and current update     > Feedback     > Vehicle Bay     > Guides     > Videos 

 

     BE  (+)   

    Got lag issues ?  >> Pingplotter thread  << 
Blitz Community Coalition | Looney Tooners | Triarii | Blitz University | Basic Training  | Mentor
 


hatedfate #10 Posted 23 November 2015 - 01:00 PM

    Reality continues to ruin my life.

  • Players
  • 26772 battles
  • 1,384
  • [RGN]
  • Member since:
    10-17-2011
but I had these bugs on several maps

MSixteen #11 Posted 23 November 2015 - 01:14 PM

    Full Auto Spud Gun

  • Players
  • 17589 battles
  • 5,510
  • [_V2_]
  • Member since:
    11-15-2012
I actually caught that glitch on fort despair as well. ever had the glitch where the tank is invisible until you point at it, and then it's solid bright red like the outline?

"I'm not a sore loser, l just prefer to win and when I don't I get furious." ~ Ron Swanson

"If you can't figure out how to win in tier 8 against a tier 10, you're not going to be winning in tier 10" ~ PC9684

 Click here for The Art of Blitz Click here for my YouTube channel!

May my M60 and BOUGHT IS-6 Fearless forever give me bountiful harvests of whiners' salt


Samboca #12 Posted 01 December 2015 - 01:51 PM

    Sergeant

  • Players
  • 44862 battles
  • 346
  • [NUTHS]
  • Member since:
    06-27-2014

More here:

 

 



Gib_Savages #13 Posted 01 December 2015 - 02:06 PM

    First Sergeant

  • Players
  • 27924 battles
  • 1,742
  • Member since:
    10-04-2014
Definitely seen this since the last update. Mainly Fort Despair, Winter Malankova, and Blackgoldville.


Post_game #14 Posted 01 December 2015 - 02:45 PM

    Sergeant

  • Players
  • 38828 battles
  • 319
  • [UNI3N]
  • Member since:
    09-08-2014
Seen it on all maps.  Needs a fix asap.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users