Jump to content


Report the Bug!


  • Please log in to reply
58 replies to this topic

MRKKW #21 Posted 09 December 2015 - 03:24 AM

    EDM Addict

  • Players
  • 13292 battles
  • 2,815
  • [_V2_]
  • Member since:
    02-17-2015
There are some text malfunctions. The text becomes all weird and either enlarges or shrinks. Also the crew percentage on the Ke NI and the Chi Nu Kai are at 50%.

 

 


__Marethyu__ #22 Posted 09 December 2015 - 03:35 AM

    Junior Sergeant

  • Players
  • 13143 battles
  • 187
  • [SR-71]
  • Member since:
    11-24-2014
guys dont report the bug here send a ticket u dumbos

sig.png

 


_Wilde #23 Posted 09 December 2015 - 05:11 AM

    Zootopia's Finest Tanker

  • Players
  • 15464 battles
  • 2,556
  • [NVA]
  • Member since:
    07-18-2014

My chat seems to crash right after a battle, so I have to wait a few minutes. 

is anyone else having this problem?


             Auferstanden aus Ruinen

             Für den Schutz der Arbeiter und Bauern Macht.

              


RoboWarriorSr #24 Posted 09 December 2015 - 05:49 AM

    Junior Sergeant

  • Players
  • 19840 battles
  • 122
  • [ZOOM]
  • Member since:
    06-26-2014

View PostFog_Cruiser_Australia, on 09 December 2015 - 01:33 AM, said:

Bug: In-game chat resulting in a game crash

Map: Port Bay
Vehicle: FV4202

​Device: iPad Mini Model A1432

OS Version: 8.4.1

Jailbroken: No

Background Apps: YouTube, Photos, App Store

Bug Details: The battle start timer was counting down. I was typing a salute back to another player and the game crashed as soon as I tapped the 'Send' key. Also, after reconnecting to the match, entering the chat screen while the tank was in motion caused a massive drop in FPS for about two seconds.

 

 

I would like to chime in, my 4s is showing framerate drops and some crashes, the iPad Mini listed here has the identical specs (A5, 512 MB). Seems to me that this update may be requiring faster devices, doesn't seem optimized well on A5 models. Getting massive framerate drops whenever I fire (going from 59 FPS to 20 FPS). Also on iOS 8.3 (yeah updating will only make it worse, also want my landscape album art).

Gib_Savages #25 Posted 09 December 2015 - 06:02 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 27924 battles
  • 1,742
  • Member since:
    10-04-2014

The in battle chat defaulting to global chat is obviously a bug. I will send a ticket but hopefully WG is aware of this and will implement a hot patch immediately. It's kind of absurd.

 

if not on all devices/versions, I'm running iPad 3 iOS 8


Edited by Gib_Savages, 09 December 2015 - 06:03 AM.


LE_gend_VI #26 Posted 09 December 2015 - 06:41 AM

    The man, the myth

  • Players
  • 20814 battles
  • 3,333
  • [NIPS]
  • Member since:
    12-08-2014
If it continues I'll report but ap to heat change automatically on t54. Reset game still same thing goin on

 


SkiFletch #27 Posted 09 December 2015 - 07:19 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 30259 battles
  • 5,911
  • [SRT]
  • Member since:
    07-07-2014
So I was just driving my Ke Ni (regular) on Fort Despair.  Was mid firefight, hit engine boost.  Few seconds later, I get hit in the engine and hear the "Critical Engine Damage, we're stopped!" from the nice in game guy...  And I kept on driving. :ohmy:  


War_Vet_1 #28 Posted 09 December 2015 - 07:34 AM

    Major Disaster

  • Players
  • 15967 battles
  • 1,747
  • [4ROG]
  • Member since:
    06-29-2014
Still no Tankenstein stats showing up on the stat tracker sites...

Ignoring life 7 minutes at a time!


caza_noobs #29 Posted 09 December 2015 - 01:26 PM

    Lance-corporal

  • Players
  • 29650 battles
  • 11
  • Member since:
    03-09-2015
Alo8ight me paso esto http://imgur.com/a/69YRP

shalu508 #30 Posted 09 December 2015 - 03:14 PM

    Lance-corporal

  • Players
  • 21255 battles
  • 12
  • Member since:
    02-13-2015
I get black screen and garage. Building are invisible I am using galaxy s6 please fix this i love this game please fix fast

Wacko_D_H #31 Posted 09 December 2015 - 03:23 PM

    Private

  • Players
  • 9184 battles
  • 1
  • [MM50]
  • Member since:
    01-06-2015

Shinobi and Ke Ni Otsu are all downgrade to 50% crew skill  after the new update.

 T34-85 victory become a heavy tank. 

 IPhone 5 

 



NICKEL_AND_DIME #32 Posted 09 December 2015 - 03:42 PM

    Insufficient Loyalty

  • Players
  • 52329 battles
  • 1,790
  • [III]
  • Member since:
    06-29-2014

T-34-85 Victory also missing from WOTBStars.com list now, but it shows Tankenstein on there again.  Most unusual.

And my Victory is also showing as a Heavy now.

Ke-Ni Otsu crew nerfed to 50%.



BigSmoker1965 #33 Posted 09 December 2015 - 03:53 PM

    Senior Sergeant

  • Players
  • 45933 battles
  • 797
  • Member since:
    04-02-2014

Getting sporadic in game lag even though my ping is good in the low 50's to low 60's(where it always is).  After 5-7 seconds everything is back to normal.

 



scout_233 #34 Posted 09 December 2015 - 04:00 PM

    Sergeant

  • Players
  • 26375 battles
  • 290
  • [501RV]
  • Member since:
    10-09-2014

I hit battle, I'm viewing teams and by the time I load in I'm dead



_G_E_M_ #35 Posted 09 December 2015 - 04:32 PM

    First Sergeant

  • Players
  • 17197 battles
  • 2,028
  • [SRT-A]
  • Member since:
    06-29-2014

View Post__Marethyu__, on 08 December 2015 - 07:35 PM, said:

guys dont report the bug here send a ticket u dumbos

they just want to express there love to the new update publicly


Edited by _G_E_M_, 09 December 2015 - 04:33 PM.

 


SilverEagleBr #36 Posted 09 December 2015 - 04:58 PM

    Lance-corporal

  • Players
  • 48809 battles
  • 11
  • Member since:
    07-17-2014
I would like to report a bug! every time I win a match as a Japanese tank or the game closes or it is locked for 10-15 seconds and then goes to garage. I use an ipad 2 ios 9.1!

LuckyStrike70 #37 Posted 09 December 2015 - 05:57 PM

    Private

  • Players
  • 28538 battles
  • 3
  • [LUCKY]
  • Member since:
    07-22-2014

I have never had issues before but sorry to say this time I do and there is a LONG list of issues.

-34-85 is not supposed to be a heavy tank or is it???

-Ke-Ni Otsu only has 50% crew experience now (Was 100)

-Shinobi now ony has 50% crew experience now (was 100)

-There is no longer in the left menu a pace to see your stats ?????????????

-If you go to clan and select a player to see stats screen goes low/high/medium rez all at once in different places.  When you back out it all goes blocky and have to restart.  

 

HELP



reluctanttheist #38 Posted 09 December 2015 - 06:12 PM

    Canuck Didactics

  • Players
  • 24832 battles
  • 6,123
  • [III-H]
  • Member since:
    01-12-2015
I also am getting sporadic but very severe latency/lag in game without a change in ping as shown by the game - this after a reboot and no prior latency problems on my home wifi network.

Tanks:  _X: T110E5, T110E3, FV215b(183), IS-7, Obj.140  _IX: M103, T-54  _VIII: IS-6, T34, Lowe, T-44, IS-6, IS-3D  _VII: T-43, Comet, E25, AT-15A, SU-122-44
Usually on in the evenings Pacific time.  Intake Contact for Triarii Clan (PM for details)
Be a better player  |  Click here if you have lag  |  Graphics Settings for iOS  |  Check your ping with Pingplotter  |  Get good: watch Bushka!  |  Check out tanks on Tank Compare  and  BlitzHangar


xBlack_Audiox #39 Posted 09 December 2015 - 08:14 PM

    Lance-corporal

  • Players
  • 18507 battles
  • 35
  • [VRTX]
  • Member since:
    01-03-2015
I keep getting lag spikes in every game. I have never had a problem like this, before the update. Please fix.

Augustus_Sohn #40 Posted 09 December 2015 - 08:26 PM

    The rent-a-cop

  • Players
  • 13358 battles
  • 6,185
  • [III-H]
  • Member since:
    06-27-2014
Chat bug for me. Thought I got away with no problems. In a platoon, in the garage, and if I try to chat, the game shuts down. When I open it back up it brings me back to the toon screen, but as long as I'm in a platoon I can't chat or message. 

WHO NEEDS ARTY WHEN YOU’VE GOT RNG TO MAGICALLY SCREW YOU?





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users