Jump to content


Operation function loss on Android


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

Ausf_G #1 Posted 13 December 2015 - 03:39 PM

    First Sergeant

  • Players
  • 51049 battles
  • 3,302
  • [ALIAS]
  • Member since:
    02-22-2015
I keep losing the ability to operate my tank in battle while in scope mode cant use joy stick, fire button, or leave scope mode I have to tap chat in order to regain controls. This is causing me to lose battles I have premium time and its a waste because I can't use my tank to the fullest of my ability. Please fix and credit. 

Commander of the 11TH Panzer Division. vom Führer Genehmigt

Ha! Derging voll durch ihre panzerung

Der steht in Flammen! 

 Hope I dont catch a ban for this post.


Ryan_Dazel #2 Posted 13 December 2015 - 03:41 PM

    First Sergeant

  • Players
  • 8771 battles
  • 2,109
  • [CSA10]
  • Member since:
    11-24-2014

And that's why I use Apple products

 

send a ticket to WG


Edited by Ryan_Dazel, 13 December 2015 - 03:41 PM.

I like turtlez


Ausf_G #3 Posted 13 December 2015 - 03:41 PM

    First Sergeant

  • Players
  • 51049 battles
  • 3,302
  • [ALIAS]
  • Member since:
    02-22-2015
sorry to hear that

Commander of the 11TH Panzer Division. vom Führer Genehmigt

Ha! Derging voll durch ihre panzerung

Der steht in Flammen! 

 Hope I dont catch a ban for this post.


Ausf_G #4 Posted 13 December 2015 - 03:44 PM

    First Sergeant

  • Players
  • 51049 battles
  • 3,302
  • [ALIAS]
  • Member since:
    02-22-2015
Most bug reports are on ios as I see

Commander of the 11TH Panzer Division. vom Führer Genehmigt

Ha! Derging voll durch ihre panzerung

Der steht in Flammen! 

 Hope I dont catch a ban for this post.


LoweExpectations #5 Posted 13 December 2015 - 03:48 PM

    Icelandic

  • Players
  • 14905 battles
  • 3,376
  • Member since:
    08-05-2015
I have no clue what happened with Update 2.4, full of bugs. Send in a ticket.

 

 

Honors: Most Mentally Insane Leopard PTA Driver, Pioneer of the Dracuyolo, Guides.


Ryan_Dazel #6 Posted 13 December 2015 - 03:51 PM

    First Sergeant

  • Players
  • 8771 battles
  • 2,109
  • [CSA10]
  • Member since:
    11-24-2014
I've never faced ANY bugs with WG with my IOS device

I like turtlez


_THE_BIG_B_ #7 Posted 13 December 2015 - 04:03 PM

    Lance-corporal

  • Players
  • 7908 battles
  • 19
  • Member since:
    10-13-2015
I have had it happen a couple times on my phone and tablet also but not enough times to worry much about it. It's not the device. It's the software and updates they put out for each operating system. Sometimes Ios has issues too. It's how they read the updated software. Doesn't make one brand any better or worse

IronSpectre1138 #8 Posted 13 December 2015 - 04:51 PM

    Senior Sergeant

  • Players
  • 5497 battles
  • 698
  • [SPUDX]
  • Member since:
    04-12-2015
I used to be an Apple fanboy but got over it. But yeah, this update was horrible. 

"Traditionally, Spuds love to fight. All real Spuds love the sting of battle."

I am the official beer wench of the Spuds. I may not be a unicum, but I keep the suds flowing.


iStoleYourLife #9 Posted 13 December 2015 - 04:52 PM

    Senior Sergeant

  • Players
  • 11977 battles
  • 707
  • [BABE]
  • Member since:
    06-29-2014
well the update was cool but every bug fix never fixes the major bugs 

 

 

 

"One shall not fear thy enemy, but fear thy own team."


acrisis #10 Posted 13 December 2015 - 05:38 PM

    First Sergeant

  • Players
  • 20500 battles
  • 11,109
  • [III]
  • Member since:
    12-27-2014

View PostXxCRUCIALxX, on 13 December 2015 - 10:39 AM, said:

I keep losing the ability to operate my tank in battle while in scope mode cant use joy stick, fire button, or leave scope mode I have to tap chat in order to regain controls. This is causing me to lose battles I have premium time and its a waste because I can't use my tank to the fullest of my ability. Please fix and credit. 

 

I get you're frustrated, who wouldn't be, but when you post bug reports, please make sure you include:
+ device brand & model

+ operating system & version 

That way others know, wg knows and hopefully a pattern either emerges or maybe it is isolated to your device & OS combo. 

 


 

Forum essentials:  > Desktop mode 
Check recent threads. Check WG staff threads. Use search.
    > WG Bugs and current update     > Feedback     > Vehicle Bay     > Guides     > Videos 

 

     BE  (+)   

    Got lag issues ?  >> Pingplotter thread  << 
Blitz Community Coalition | Looney Tooners | Triarii | Blitz University | Basic Training  | Mentor
 


AASHKC #11 Posted 27 December 2015 - 07:19 PM

    Senior Sergeant

  • Players
  • 14466 battles
  • 846
  • [MOM5]
  • Member since:
    11-15-2012

View PostRyan_Dazel, on 13 December 2015 - 10:51 AM, said:

I've never faced ANY bugs with WG with my IOS device

 

So great for you and we understood the first time.

My Device (Android)Samsung Galaxy Note Pro--12.2''

Clan: Proud to be a M.O.M

Looney-Tooners founded by myself & Acrisis

 





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users