Jump to content


Broken Fire Button ?


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

furicle #1 Posted 21 December 2015 - 10:30 PM

    Tuber or not tuber...

  • Players
  • 46816 battles
  • 1,216
  • [SPUDX]
  • Member since:
    07-06-2014

I've had about a half a dozen instances of the fire button not working in the last two weeks. 

Twice it cost me the game and really ticked me off.

 

Is it just me?  I have moved the fire buttons around a bit and even tried just one for a while thinking perhaps if they are in too close proximity of the other controls it can cause problems, but so far I can't find any pattern.

 

Love to hear some confirmation from others.

 

iPhone 6


   _______  __  _____      
  / __/ _ \/ / / / _ \
 _\ \/ ___/ /_/ / // /
/___/_/   \____/____/

Prammo comes naturally to a golden russet...


Ookla_the_Mok #2 Posted 21 December 2015 - 10:36 PM

    Team Brisket

  • Players
  • 28187 battles
  • 5,481
  • [BRSKT]
  • Member since:
    07-03-2014
Just the opposite on my Android tablet. Shots fired without hitting button or being near button.

[BRSKT] may or may not be recruiting you. 

Our Discord is now 72% Gritty content.

 


Its_All_DGood #3 Posted 21 December 2015 - 10:42 PM

    The Dude abides

  • Players
  • 42329 battles
  • 438
  • [III-X]
  • Member since:
    06-30-2014

I've had that happen before.  I often feel that I've just missed the button somehow.  Usually, I'll redouble my effort, and throw my aim totally off -- sending a shot into the next map.

 

I've heard others talk about this anecdotally.  I dunno...   It may be the game, or it may be the device.

 

 



jrock651 #4 Posted 21 December 2015 - 10:50 PM

    First Sergeant

  • Players
  • 6221 battles
  • 1,022
  • Member since:
    08-25-2014

View PostOokla_the_Mok, on 21 December 2015 - 04:36 PM, said:

Just the opposite on my Android tablet. Shots fired without hitting button or being near button.

Type 59 causing me to reload while both me and an enemy IS-6 are one shot


Trust me I'm the doctor. Respect to anyone who gets the reference.

Garage: FURY, T110E5, Löwe, T34, T2 Light, TOG II*, Su-100Y, Pz 38H, M3 Light, and Type 59.

"Untutored courage is useless in the face of educated bullets." George S. Patton.

 


MarBearCat #5 Posted 21 December 2015 - 11:55 PM

    Pennsylvania's Favorite Cat!

  • Players
  • 22386 battles
  • 11,595
  • [SDWA]
  • Member since:
    11-13-2015

View Postfuricle, on 21 December 2015 - 10:30 PM, said:

I've had about a half a dozen instances of the fire button not working in the last two weeks. 

Twice it cost me the game and really ticked me off.

 

Is it just me?  I have moved the fire buttons around a bit and even tried just one for a while thinking perhaps if they are in too close proximity of the other controls it can cause problems, but so far I can't find any pattern.

 

Love to hear some confirmation from others.

 

iPhone 6

I did hit the button several times and nothing happened. You are not imagining things.

 

>"<


 

 

Heavy Is The Cat That's Carried!


scott8659 #6 Posted 24 December 2015 - 03:34 AM

    Junior Sergeant

  • Players
  • 20378 battles
  • 160
  • [IRONZ]
  • Member since:
    12-28-2014
It's an old issue that appears to have resurfaced with the latest update.  I have also had it fire without touching the button.  Personally I think its related to server lag on WG's end since the game has become increasingly unplayable.  I have tested my connection numerous times with no issue ever found. 

MarBearCat #7 Posted 24 December 2015 - 04:34 AM

    Pennsylvania's Favorite Cat!

  • Players
  • 22386 battles
  • 11,595
  • [SDWA]
  • Member since:
    11-13-2015

The game in my tablet still crashes, tanks have delayed movement, etc. etc. etc.

 

SSDD

 

Same -you know what- Different Day.


 

 

Heavy Is The Cat That's Carried!





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users