Jump to content


Is this considered a bug?


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

christian1470 #1 Posted 25 December 2015 - 04:38 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 38892 battles
  • 4,763
  • Member since:
    10-05-2014
Started a game on middleburg. Got to the top of the hill then this happened. You may note that I had no hands on the screen. My tsnk was just spinning in place for 30 seconds plus until I closed out the app and restarted. I was able to return to the gsme and finish the  game without incident. 

WhiskeyCyclone #2 Posted 25 December 2015 - 04:59 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 21140 battles
  • 2,667
  • [LONR]
  • Member since:
    07-21-2014
I'm guessing your teammate 54 got smeared by the time you got back. I would say ping spike, but that number looks ok. 

                                        

                                                                                                                          Keep it old school. 


67328 #3 Posted 25 December 2015 - 05:01 AM

    Senior Sergeant

  • Players
  • 10635 battles
  • 511
  • [S3MC]
  • Member since:
    03-01-2015
That happened to me about an hour ago.

Stats(WotBStars)     Tier 10: Jg.Pz. E 100, M48 Patton, Leopard 1, FV4202     Stats(Blitzstars)

Tanks in Garage: Tier 9: Conqueror--Tier 8: T-44, Panther II, ISU-152

Premiums: Type 59, T34, Lӧwe, IS-6, KV-5, Type 62, Panther M/10, AT 15A, Tankenstein, Excelsior, Pz. V/IV, Pz. IV Anko SP, AC 1 Sentinel, M3 Light, T7 Combat Car T2 Light, Tetrarch


Goat_Rodeo #4 Posted 25 December 2015 - 05:34 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 11954 battles
  • 1,126
  • [III-X]
  • Member since:
    06-26-2014
Sometimes I get god awful lag spikes but they don't show all the time on the ping counter. I'm assuming the number freezes at a certain  point and the screen isn't refreshed to show the ping jump. I've had a frozen tank and waited patiently for it to pass only to see my ping jump from the 30s to 1K+. I don't do that any more as by the time I return I'm usually long dead. (PS. See my personal best ping, it's not a joke. Hotel WiFi issues in North Carolina if memory serves correctly)

 

goat_rodeo_leo_eng.jpeg

VICTIM OF THE GREAT 3.H8 BELARUSIAN THROW OF 2017. 

#NOTMYUPDATE 


dont_open_dead_inside #5 Posted 25 December 2015 - 06:57 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 11607 battles
  • 2,385
  • [SPUDX]
  • Member since:
    08-23-2014

View Postchristian1470, on 24 December 2015 - 08:38 PM, said:

Started a game on middleburg. Got to the top of the hill then this happened. You may note that I had no hands on the screen. My tsnk was just spinning in place for 30 seconds plus until I closed out the app and restarted. I was able to return to the gsme and finish the  game without incident. 

 

you returened without losing one hp? now thats a bad enemy team

f9Yj0xl.gif


Xavier5A #6 Posted 25 December 2015 - 07:08 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 25160 battles
  • 2,328
  • [CYCLN]
  • Member since:
    07-16-2014

View Postchristian1470, on 24 December 2015 - 11:38 PM, said:

Started a game on middleburg. Got to the top of the hill then this happened. You may note that I had no hands on the screen. My tsnk was just spinning in place for 30 seconds plus until I closed out the app and restarted. I was able to return to the gsme and finish the  game without incident. 

 

 

Were you charging your device at the time?

 

I once reported real control issues to support that ended up filed under "We have no clue, and think you are minority case". Basically, when I am charging my iPhone 5c, I can completely lose control of direction, firing, consumables, ammo, or even the battle quick chat (lower right). Unplug my phone and things return to normal in about 12 seconds.


 

I own 207 tanks. My records at Blitz Stars!


Pz.Kpfw. 38H 735 (f) • Light Mk. VIC • T2 Light Tank • Tetrarch • T7 Combat Car • Type 98 Ke-Ni Otsu • BT-SV • T-15 • Pz.Kpfw. II Ausf. J • LTP • M3 Light • Pz.Kpfw. S35 739 (f) • T-127 • BT-7 artillery • M22 Locust • A-32 • Sentinel AC I • Valentine II • Pz.Kpfw. B2 740 (f) • Churchill III • Angry Connor • Ram II • Panzer IV Anko Special • Pz.Kpfw. V/IV • T14 • Type 3 Chi-Nu Kai Shinobi • Cromwell B • Dicker Max • Pz.Kpfw. IV Schmalturm • Stridsvagn 74A2 • Kuro Mori Mine • AC IV Sentinel • T-34-85 Victory • T23E3 • E 25 • Type 62 • SU-122-44 • IS-2 • T-34-85 Rudy • Tankenstein • T6 Dracula • FCM 50 t • T26E4 SuperPershing • KV-5 • IS-3 Defender • T-54 first prototype • Löwe • Type 59


christian1470 #7 Posted 25 December 2015 - 07:17 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 38892 battles
  • 4,763
  • Member since:
    10-05-2014

Never had a problem with charging. Play with my iPad plugged in 99% of the time. A later game my turret froze on the e-100. Never been shot. I could drive around fine, but turret kept pointing at lighthouse no matter what I did. Needless to say, I got rekt. Restarted my iPad and haven't had another problem, but still. That's just messed up. Oh, and in the indien, I could watch the battle progress normally while I did my pirouette. 

 



Bobthebob5 #8 Posted 25 December 2015 - 09:22 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 24761 battles
  • 1,005
  • [HATED]
  • Member since:
    06-30-2014
I know the problem here. This happened to me countless times and it happening to you while charging is a huge factor. Our devices rely on touchscreen. Basically it reads the heat of our finger/touch of finger. But if you get your device too hot then old fingerprints still get read by the screen. So the heat messes with old touch patterns and new touch patterns. Therefore having weird controls. You exiting the game cools it a bit. I recommend not playing while charging. And only pla y a little bit. This problem mainly occurs in phones

 

Proud tank destroyer commander of the clan Defiant

"You can't break the untouchable, and you can't touch the unbreakable"-Bob


blindsniper74 #9 Posted 25 December 2015 - 11:39 AM

    Senior Sergeant

  • Players
  • 40878 battles
  • 962
  • [III-R]
  • Member since:
    08-30-2014

Clean the screen or turn the device upside down.  IOW, play from the other side of the device.  I can actually see my thumbprints embedded in the glass.

 

Seriously, something is adding an input to your screen... food, dust, heat, hairball... something. 



acrisis #10 Posted 25 December 2015 - 02:15 PM

    First Sergeant

  • Players
  • 20329 battles
  • 10,872
  • [III-X]
  • Member since:
    12-27-2014

I see it once in a while, where you can't drive, can't move, can't shoot ... due to some mystery lag or server lag that is NOT reported by the ping # in the bottom corner.

 

My device is new, squeaky clean, no screen protector, no case, playing while charging 99% of the time. 

Upgraded to 10x faster internet. Still happens. Fortunately infrequently.


 

Forum essentials:  > Desktop mode 
Check recent threads. Check WG staff threads. Use search.
    > WG Bugs and current update     > Feedback     > Vehicle Bay     > Guides     > Videos 

 

     BE  (+)   

    Got lag issues ?  >> Pingplotter thread  << 
Blitz Community Coalition | Looney Tooners | Triarii | Blitz University | Basic Training  | Mentor
 


MarBearCat #11 Posted 25 December 2015 - 05:37 PM

    Pennsylvania's Favorite Cat!

  • Players
  • 22386 battles
  • 11,596
  • [SDWA]
  • Member since:
    11-13-2015

View PostBobthebob5, on 25 December 2015 - 09:22 AM, said:

I know the problem here. This happened to me countless times and it happening to you while charging is a huge factor. Our devices rely on touchscreen. Basically it reads the heat of our finger/touch of finger. But if you get your device too hot then old fingerprints still get read by the screen. So the heat messes with old touch patterns and new touch patterns. Therefore having weird controls. You exiting the game cools it a bit. I recommend not playing while charging. And only pla y a little bit. This problem mainly occurs in phones

 

This is interesting because I play often with my device charger plugged in. 

I will have to investigate this and see if the glitches are cut back.

 

Tanks for this suggestion, I never thought of this.

 

=^.".^=.........Merry Christmas! 


 

 

Heavy Is The Cat That's Carried!


christian1470 #12 Posted 25 December 2015 - 06:26 PM

    First Sergeant

  • Players
  • 38892 battles
  • 4,763
  • Member since:
    10-05-2014
Yeah,,I've played 18 thousand battles with my iPad plugged in, so don't think its the charger. Notice in the indien photo, the thumb pad is registering my thumb, even though I wasn't touching it. The turret issue wasn't lag. I could drive around normally and the game progress was normal. Just the turret orientation could not be changed. The "quick check sweep" wasn't working, either. I'm guessing it was on my end, but I'm also thinking it was a glitch, rather than anything physical with my iPad screen. 

MarBearCat #13 Posted 25 December 2015 - 08:33 PM

    Pennsylvania's Favorite Cat!

  • Players
  • 22386 battles
  • 11,596
  • [SDWA]
  • Member since:
    11-13-2015

View Postmarbearcat, on 25 December 2015 - 05:37 PM, said:

 

This is interesting because I play often with my device charger plugged in. 

I will have to investigate this and see if the glitches are cut back.

 

Tanks for this suggestion, I never thought of this.

 

=^.".^=.........Merry Christmas! 

Ok, not plugged into charger and STILL crashing. This is really starting to

be a pain!!!!


 

 

Heavy Is The Cat That's Carried!





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users