Jump to content


Issues with android aiming

Samsung Tab4

  • Please log in to reply
11 replies to this topic

someguyfromPitt #1 Posted 27 December 2015 - 07:40 PM

    Jeez Louise that one bounced

  • Players
  • 48201 battles
  • 4,315
  • [III]
  • Member since:
    07-12-2014

Occasionally when I go to zoom in on my Samsung Galaxy Tab 4 7" tablet I cannot use any of the controls (move the turret, shoot, etc) until I zoom back out of the view. Anyone else have this issue?

 

 

I also have control stick too occasionally when driving and have to rotate the screen. 

 

Apple IOs doesn't have the issues on a Ipad 4 where I also play. 


Tier 10's: FV 183, T110E3, T110E4, T110E5, T57, M48, IS-4, IS-7, T-62a, Obj 140, Grille, BätChät 

 

There is only one TD and 183 is her name. 

I drive Joseph Stallon (IS) tanks for the win.


tlouie #2 Posted 27 December 2015 - 07:49 PM

    First Sergeant

  • Players
  • 9642 battles
  • 5,665
  • [TAT]
  • Member since:
    04-07-2015

View PostsomeguyfromPitt, on 27 December 2015 - 02:40 PM, said:

Occasionally when I go to zoom in on my Samsung Galaxy Tab 4 7" tablet I cannot use any of the controls (move the turret, shoot, etc) until I zoom back out of the view. Anyone else have this issue?

 

 

I also have control stick too occasionally when driving and have to rotate the screen. 

 

Apple IOs doesn't have the issues on a Ipad 4 where I also play. 

 

Have you tried reseting the controls back to default? There's a button in the upper right corner to do this.

 

That fixed an intermittent and yet persistent touchscreen issue I had on Android.  Just something about my particular control placement and layout was glitchy.


Edited by tlouie, 27 December 2015 - 07:50 PM.


witwhat #3 Posted 27 December 2015 - 08:06 PM

    Senior Sergeant

  • Players
  • 15010 battles
  • 991
  • Member since:
    06-17-2015

View PostsomeguyfromPitt, on 27 December 2015 - 11:40 AM, said:

Occasionally when I go to zoom in on my Samsung Galaxy Tab 4 7" tablet I cannot use any of the controls (move the turret, shoot, etc) until I zoom back out of the view. Anyone else have this issue?

 

 

I also have control stick too occasionally when driving and have to rotate the screen. 

 

Apple IOs doesn't have the issues on a Ipad 4 where I also play. 

 

This happens with me also.


The Dork has Spoken!

I'm still a noob, but my luck has changed. Yours can to.

Don't stress about stats. Enjoy the game!


witwhat #4 Posted 27 December 2015 - 08:23 PM

    Senior Sergeant

  • Players
  • 15010 battles
  • 991
  • Member since:
    06-17-2015

View Posttlouie, on 27 December 2015 - 11:49 AM, said:

 

Have you tried reseting the controls back to default? There's a button in the upper right corner to do this.

 

That fixed an intermittent and yet persistent touchscreen issue I had on Android.  Just something about my particular control placement and layout was glitchy.

 

I have the glitchiness also and I'm running default .

The Dork has Spoken!

I'm still a noob, but my luck has changed. Yours can to.

Don't stress about stats. Enjoy the game!


LE_gend_VI #5 Posted 27 December 2015 - 08:59 PM

    The man, the myth

  • Players
  • 20814 battles
  • 3,333
  • [NIPS]
  • Member since:
    12-08-2014
Omg yes. I noticed it was while I was playing and charging at the same time it would happen. Not always but sometimes. Usually turn off the device charge it a while and resume session 

 


Eco_81 #6 Posted 27 December 2015 - 09:46 PM

    Junior Sergeant

  • Players
  • 14328 battles
  • 171
  • [SPUD]
  • Member since:
    07-24-2015

View PostsomeguyfromPitt, on 27 December 2015 - 07:40 PM, said:

Occasionally when I go to zoom in on my Samsung Galaxy Tab 4 7" tablet I cannot use any of the controls (move the turret, shoot, etc) until I zoom back out of the view. Anyone else have this issue?

 

 

I also have control stick too occasionally when driving and have to rotate the screen. 

 

Apple IOs doesn't have the issues on a Ipad 4 where I also play. 

YES!  Thought I was the only one.  I have used stock controls and have moved them around slightly and resized them a bit and happens periodically with each setup.

Also have you had issues when driving and you go to move turret and the tank stops?  It's like hitting another control cancels out the first one ( can't do two things at once).


Edited by Eco_81, 27 December 2015 - 09:47 PM.


someguyfromPitt #7 Posted 28 December 2015 - 02:09 AM

    Jeez Louise that one bounced

  • Players
  • 48201 battles
  • 4,315
  • [III]
  • Member since:
    07-12-2014

I wash my hands to remove oil and use a terry cloth to remove grease on the glass screen. 

 

i know this android issue and it's been here for one or two updates. It wasn't an issue at 2.1 when I played android at first. 


Tier 10's: FV 183, T110E3, T110E4, T110E5, T57, M48, IS-4, IS-7, T-62a, Obj 140, Grille, BätChät 

 

There is only one TD and 183 is her name. 

I drive Joseph Stallon (IS) tanks for the win.


LosAngeles_ArmouredBeast #8 Posted 05 January 2016 - 04:20 AM

    Private

  • Players
  • 22376 battles
  • 1
  • Member since:
    01-27-2015
Same here when I'm driving or moving I cannot move turret and also while in sniper mode if I'm moving I cannot turn turret I have to stop so I can move turret....wth

someguyfromPitt #9 Posted 07 January 2016 - 06:02 PM

    Jeez Louise that one bounced

  • Players
  • 48201 battles
  • 4,315
  • [III]
  • Member since:
    07-12-2014

Still have this issue. 

 

I hope this is fixed in 2.5


Tier 10's: FV 183, T110E3, T110E4, T110E5, T57, M48, IS-4, IS-7, T-62a, Obj 140, Grille, BätChät 

 

There is only one TD and 183 is her name. 

I drive Joseph Stallon (IS) tanks for the win.


someguyfromPitt #10 Posted 07 January 2016 - 06:12 PM

    Jeez Louise that one bounced

  • Players
  • 48201 battles
  • 4,315
  • [III]
  • Member since:
    07-12-2014

So i said, ill try one more game. If it happens again, im going to go try Armored Warfare and take a week off from Blitz. 

 

 

So guess what happened?

 

 

See you in a week. 


Tier 10's: FV 183, T110E3, T110E4, T110E5, T57, M48, IS-4, IS-7, T-62a, Obj 140, Grille, BätChät 

 

There is only one TD and 183 is her name. 

I drive Joseph Stallon (IS) tanks for the win.


Airborne_Jawbreaker #11 Posted 07 January 2016 - 07:17 PM

    Sergeant

  • Players
  • 67446 battles
  • 261
  • [____]
  • Member since:
    10-14-2015
Yup, and I'm getting frozen screen periodically when the enemy is first spotted.  You know when you need to shoot first, but you freeze up and get slaughtered.

someguyfromPitt #12 Posted 08 January 2016 - 08:43 PM

    Jeez Louise that one bounced

  • Players
  • 48201 battles
  • 4,315
  • [III]
  • Member since:
    07-12-2014

So your competitors game does not have this issue on Android. I do not have the issues with being locked out in sniper mode when on my iPad 4. I am 100% convinced that this is in some sort of way connected to android programming and it's something that doesn't happen every game or time. 

 

I think the frequency of reoccurrence also is higher after it happens once. 

 

Can an war gaming confirm that this is a known issue and if it can be addressed/researched to quantify the repair of the code related to the issue?


Tier 10's: FV 183, T110E3, T110E4, T110E5, T57, M48, IS-4, IS-7, T-62a, Obj 140, Grille, BätChät 

 

There is only one TD and 183 is her name. 

I drive Joseph Stallon (IS) tanks for the win.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users