Jump to content


Lag like I have never seen (and no battle data recorded)


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

_stellabug_ #1 Posted 15 January 2016 - 08:41 AM

    Sergeant

  • Players
  • 6338 battles
  • 403
  • [XH912]
  • Member since:
    12-20-2014

TWO Issues

 

Archos80b

Android 4.2.2

 

SB just had two battles with atrocious lag, after the first we had everything on our end shut down and had rebooted the router before the second one,

my speed tests report all normal numbers, so it is not this end.

 

Second, one of those battles has not appeared in the notifications, although the win is recorded in the overall battle count.

(the second battle did take an absolute age, after it ended, to tell us we had been disconnected from the server)

 

SB>


Edited by _stellabug_, 15 January 2016 - 08:41 AM.

     The British have a proverb: "Dont count your chickens until the watched pot boils..."  hmm, that still makes some sort of twisted sense...   a dash more scotch in the tea...

                                                                                        Dont lose track of your team - LOOK at MINIMAP Often (while Reloading for example)


Oralflame #2 Posted 15 January 2016 - 11:54 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 15996 battles
  • 3,318
  • Member since:
    12-16-2014

Yep. Happens a lot to me. How high was the ping? 2000-4000 or more?



acrisis #3 Posted 15 January 2016 - 01:30 PM

    First Sergeant

  • Players
  • 20500 battles
  • 11,105
  • [III]
  • Member since:
    12-27-2014

If you get disconnected before the summary screen comes up, which is when your device gets the battle details from the server, indeed no data will be available in the notifications record. 

 

Ps: I have lately seen a good number of finished battles where it goes 15-30-45 secs into overtime before the summary comes up. 


Edited by acrisis, 15 January 2016 - 01:41 PM.

 

Forum essentials:  > Desktop mode 
Check recent threads. Check WG staff threads. Use search.
    > WG Bugs and current update     > Feedback     > Vehicle Bay     > Guides     > Videos 

 

     BE  (+)   

    Got lag issues ?  >> Pingplotter thread  << 
Blitz Community Coalition | Looney Tooners | Triarii | Blitz University | Basic Training  | Mentor
 


YungLuke #4 Posted 15 January 2016 - 02:44 PM

    Junior Sergeant

  • Players
  • 3290 battles
  • 217
  • Member since:
    08-12-2015
I was having the same problem but people took me as a joke unfortunately. Best of luck to you sir.

Edited by YungLuke, 15 January 2016 - 02:45 PM.


GeorgePT #5 Posted 15 January 2016 - 04:04 PM

    Private

  • Players
  • 66645 battles
  • 2
  • [_PNW_]
  • Member since:
    11-30-2014
I have also experienced extreme lag with good internet connectivity since the last upgrade. Games start out good for the first 30 seconds, then the lag hits

tlouie #6 Posted 15 January 2016 - 04:38 PM

    First Sergeant

  • Players
  • 9642 battles
  • 5,665
  • [TAT]
  • Member since:
    04-07-2015

View Postacrisis, on 15 January 2016 - 08:30 AM, said:

If you get disconnected before the summary screen comes up, which is when your device gets the battle details from the server, indeed no data will be available in the notifications record. 

 

Ps: I have lately seen a good number of finished battles where it goes 15-30-45 secs into overtime before the summary comes up. 

 

Yeah, I see this too. I resist the urge to force-close the app, and the game always manages to resume properly.



ChiefBigCorn #7 Posted 16 January 2016 - 10:03 PM

    Private

  • Players
  • 12054 battles
  • 6
  • [ANIME]
  • Member since:
    12-02-2014
Same here. Haven't been able to play at all since a day after the update. Come on Wargaming, that's [edited]! My premium time is getting wanted because of the damn lag. And it's not my internet connection.

_stellabug_ #8 Posted 17 January 2016 - 12:20 PM

    Sergeant

  • Players
  • 6338 battles
  • 403
  • [XH912]
  • Member since:
    12-20-2014

apologies to the team-mates of stellabug today, it was all i could do drive into the cap circle and draw fire due to lag - win 1 lose 2.

SB>(dad)


     The British have a proverb: "Dont count your chickens until the watched pot boils..."  hmm, that still makes some sort of twisted sense...   a dash more scotch in the tea...

                                                                                        Dont lose track of your team - LOOK at MINIMAP Often (while Reloading for example)


xX_Boo_Xx #9 Posted 25 January 2016 - 12:26 PM

    Lance-corporal

  • Players
  • 7511 battles
  • 38
  • [UNIFY]
  • Member since:
    05-04-2015

Yup lag killing us too. Premium time going to waste cause you log on, play about 5 games of pathetic shocking lag, shoot at tanks..but then it glitches and they are over there now...or there...or here.....hit rate suffering...win rate suffering...damage ratio suffering.....  = not fun anymore.

 



Mechanized_Monster #10 Posted 07 February 2016 - 10:03 PM

    Private

  • Players
  • 10364 battles
  • 1
  • [MX3]
  • Member since:
    12-06-2014
Lag is unbearable after 2.5 update. My carrier cell connection data speeds are excellent...speed test averages around 28 ping, 30+ mbps download, 27+ mbps upload. However , even with those speeds...game lags terribly while on carrier data connection.... but, I have no issues if I play over wifi, even wifi networks with slower speeds then my carrier's. Please fix this.

tlouie #11 Posted 07 February 2016 - 10:30 PM

    First Sergeant

  • Players
  • 9642 battles
  • 5,665
  • [TAT]
  • Member since:
    04-07-2015

View Postmobilephonehacker, on 07 February 2016 - 05:03 PM, said:

Lag is unbearable after 2.5 update. My carrier cell connection data speeds are excellent...speed test averages around 28 ping, 30+ mbps download, 27+ mbps upload. However , even with those speeds...game lags terribly while on carrier data connection.... but, I have no issues if I play over wifi, even wifi networks with slower speeds then my carrier's. Please fix this.

 

I think you just ruled out the problem being under WG's control, cause it sounds like a problem with your cellular service, either at the provider side or your phone side.

 

Nothing WG can do for you.


Edited by tlouie, 07 February 2016 - 10:32 PM.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users