Jump to content


Starting Battle Loading Page One Of The Suggetions Is Just A Green Block - And Camo Isue

Wot Bugs Isue WG WarGaming CFE World Of Tanks Blitz 2.5

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

Canada1eh #1 Posted 26 January 2016 - 05:13 PM

    Junior Sergeant

  • Players
  • 30960 battles
  • 199
  • [AMRKS]
  • Member since:
    06-16-2014

Loading Screen

Since The New Update The loading Page For The Match Has Those Suggestions On The Bottom Well One Of Them Is A Blank Green Screen I Don't Know If Someone Reported This But Its Happend A Few Times.

 

Camo Isue

Ok So Ive Tested This Out And Im Certain Its A Bug But After A Few Battles In My T110E3 For Some Reason The Camo Just Randomly Decides To Not Be There. Even Doe I have 800 000 Creds And In The Other Battles I Had Camo It Seems To Just Quit and Doesen't Work Sometimes And I Find Myself Without Camo In One Game? Just To Make Sure I Went In Camo And Made Sure I Had A Camo Selected For Every Season. It Seems To Happen On One Specific Map More Often Then Others. 


Edited by Canada1eh, 26 January 2016 - 05:16 PM.

[/url]

FreehandToaster #2 Posted 26 January 2016 - 05:48 PM

    Skrublord

  • Players
  • 24347 battles
  • 356
  • Member since:
    06-27-2014
I don't know about your first question, maybe try sending in a ticket? For your second question, make sure you have a camo selected in each slot (winter desert summer). Even if you run universal camo, have it in all 3 slots.

Silevern #3 Posted 26 January 2016 - 06:24 PM

    To Valhalla! Witness me!

  • Players
  • 17611 battles
  • 4,524
  • Member since:
    09-01-2014
I'm impressed that you capitalized every single word in this topic


Camoisland #4 Posted 26 January 2016 - 07:39 PM

    First Sergeant

  • Players
  • 8297 battles
  • 3,403
  • Member since:
    12-19-2014

View PostCanada1eh, on 26 January 2016 - 09:13 AM, said:

Loading Screen

Since The New Update The loading Page For The Match Has Those Suggestions On The Bottom Well One Of Them Is A Blank Green Screen I Don't Know If Someone Reported This But Its Happend A Few Times.

 

Camo Isue

Ok So Ive Tested This Out And Im Certain Its A Bug But After A Few Battles In My T110E3 For Some Reason The Camo Just Randomly Decides To Not Be There. Even Doe I have 800 000 Creds And In The Other Battles I Had Camo It Seems To Just Quit and Doesen't Work Sometimes And I Find Myself Without Camo In One Game? Just To Make Sure I Went In Camo And Made Sure I Had A Camo Selected For Every Season. It Seems To Happen On One Specific Map More Often Then Others. 

 

so many capitals

someguyfromPitt #5 Posted 30 January 2016 - 01:43 PM

    Jeez Louise that one bounced

  • Players
  • 47874 battles
  • 4,315
  • [III]
  • Member since:
    07-12-2014

Here is the loading screen bug...

 


Edited by someguyfromPitt, 30 January 2016 - 01:44 PM.

Tier 10's: FV 183, T110E3, T110E4, T110E5, T57, M48, IS-4, IS-7, T-62a, Obj 140, Grille, BätChät 

 

There is only one TD and 183 is her name. 

I drive Joseph Stallon (IS) tanks for the win.


boppinbobby #6 Posted 30 January 2016 - 07:28 PM

    First Sergeant

  • Players
  • 49694 battles
  • 1,571
  • [HJG2]
  • Member since:
    12-31-2014

I'm getting the camo issue too. Mainly on summer and winter maps 

 


Big Gunz and Ammo Rackz.

HJG2; Hughmons are People too.







Also tagged with Wot, Bugs, Isue, WG, WarGaming, CFE, World Of Tanks Blitz, 2.5

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users