Jump to content


Server and Network Errors After Update 2.7


  • Please log in to reply
55 replies to this topic

reluctanttheist #21 Posted 04 April 2016 - 06:39 PM

    Canuck Didactics

  • Players
  • 17827 battles
  • 4,143
  • [III-H]
  • Member since:
    01-12-2015
WG, this is great.  The transparency helps us who are trying to help other players out, and gives us more understanding of the challenges of delivering a good game experience of a MMO like Blitz.  I can't think of another MMO game that has the low latency that Blitz does in the mobile space.  I have never had any lag problems with iOS and my wifi networks on any release, but many have with 2.7 so this information is appreciated.

Edited by reluctanttheist, 04 April 2016 - 09:58 PM.

Tanks:  _X: T110E5, T110E3, FV215b(183), IS-7, Obj.140  _IX: M103, T-54  _VIII: IS-6, T34, Lowe, T-44, IS-6, IS-3D  _VII: T-43, Comet, E25, AT-15A, SU-122-44
Usually on in the evenings Pacific time.  Intake Contact for Triarii Clan (PM for details)
Watch the WoTB Users Manual Series  | Click here if you have lag  |  The best settings for your iOS device |  Check your ping with Pingplotter  | Get good: watch Bushka! | Check out tanks on Tank Compare


ChitFromChinola #22 Posted 04 April 2016 - 07:14 PM

    First Sergeant

  • Players
  • 39604 battles
  • 1,237
  • Member since:
    11-27-2014

View Postahredstealth, on 04 April 2016 - 12:16 PM, said:

Wait, you mean the lag spikes and disconnects weren't my three different sources of internet failing like every person responding to a "I have more Lag" thread said?

 

Well huh.  Imagine that.

What I experienced wasn't typical lag, and I said so in a couple of tickets. For me, when the battle countdown got to zero, my tank just wouldn't move. Ping was normal, but the tank just didn't go. I would reboot the program, and all was OK. Would happen every 20 battles or so. So all the lag discussions made no sense to me -- I know lag, lag was my friend, and this wasn't lag.



BobaFett_56 #23 Posted 04 April 2016 - 09:11 PM

    Mandalorian Bounty Hunter

  • Players
  • 37145 battles
  • 2,023
  • [ANIME]
  • Member since:
    12-04-2014
Thank you Wargaming, I think I could speak for everyone that even if we had an update with no new tanks and no new maps and all we got for an update was all the bugs and glitches getting fixed it would be good update.

BadRedloser #24 Posted 04 April 2016 - 09:34 PM

    Lance-corporal

  • Players
  • 2451 battles
  • 37
  • [WLVRN]
  • Member since:
    01-08-2013
I'm just glad they admit that there is something wrong.

RoboWarriorSr #25 Posted 05 April 2016 - 01:21 AM

    Junior Sergeant

  • Players
  • 15593 battles
  • 121
  • [ZOOM]
  • Member since:
    06-26-2014
For all those people that continually insist that there were no network issues and were due to our network/hardware (a notable few unhelpful forum poster I'm specifically talking about) now you see most people were not talking crazy. The number of people who live in their bubble are delusional.

oops_gotta_go #26 Posted 09 May 2016 - 08:09 PM

    Private

  • Players
  • 18642 battles
  • 3
  • [ALIEN]
  • Member since:
    05-27-2015

It's just getting worse and worse , every game and tank is experiencing lag like effects , feel like I wasted money on premium time ... Tried many sources of connectivity , no change . I hope I'm not just waiting my money trying to be competitive , as this is what I feel is happening . please fix this before premium ACC. Dries up , I'm a sitting duck in every attempted game.

 



RidesAPaleHorse #27 Posted 10 May 2016 - 02:48 AM

    Lance-corporal

  • Players
  • 63015 battles
  • 89
  • [CCA]
  • Member since:
    01-10-2015
Really bad tonight.  800-1500.  Games are unplayable.

And I looked, and behold, a pale horse: and he who sat on it had the name Death; and Hades was following with him. Revelation 6:8

 

 


19Mayhem68 #28 Posted 10 May 2016 - 03:47 PM

    Sergeant

  • Players
  • 19534 battles
  • 282
  • [1S0B]
  • Member since:
    11-22-2015
I'm glad to know at least some of you guy are enjoying WOTB at least some what I've had a ticket in since last Thursday and am receiving less than satisfactory results they had me do a trace route on Saturday and as it turned out they had me send it to the wrong address so yesterday they had me do it again to the right address and this morning I get a email saying they are putting my ticket on hold while they investigate the matter, so to say I'm frustrated is a understatement at the moment.

reluctanttheist #29 Posted 11 May 2016 - 11:47 PM

    Canuck Didactics

  • Players
  • 17827 battles
  • 4,143
  • [III-H]
  • Member since:
    01-12-2015
The issues you're dealing with now are not the ones mentioned here - it's a fresh new set of bugs they have to track down and destroy.  No fun for us or the devs.

Tanks:  _X: T110E5, T110E3, FV215b(183), IS-7, Obj.140  _IX: M103, T-54  _VIII: IS-6, T34, Lowe, T-44, IS-6, IS-3D  _VII: T-43, Comet, E25, AT-15A, SU-122-44
Usually on in the evenings Pacific time.  Intake Contact for Triarii Clan (PM for details)
Watch the WoTB Users Manual Series  | Click here if you have lag  |  The best settings for your iOS device |  Check your ping with Pingplotter  | Get good: watch Bushka! | Check out tanks on Tank Compare


19Mayhem68 #30 Posted 12 May 2016 - 03:12 PM

    Sergeant

  • Players
  • 19534 battles
  • 282
  • [1S0B]
  • Member since:
    11-22-2015
A quick update I am able to get on the server now and into the game I get to syncronizing store and 5 minutes later it will time out and go to sign in page and 2-3 attempts later I am able to play have notified Wargaming hope they can figure this out, oh and am experiencing lag like the rest of you guys.

ApoC247 #31 Posted 13 May 2016 - 10:30 AM

    Senior Sergeant

  • Players
  • 12565 battles
  • 506
  • [VKILL]
  • Member since:
    06-15-2014
I want to get a month of premium,but waiting till this gets fixed,no fun losing money,already W/R going down.
A coward dies a thousand deaths,a hero only once! See you on the battlefield.

NineVoltToys #32 Posted 13 May 2016 - 08:12 PM

    Private

  • Players
  • 30818 battles
  • 7
  • [P_O_S]
  • Member since:
    10-26-2014
Unplayable lag. The game looks like a slideshow. Not a happy camper.

19Mayhem68 #33 Posted 13 May 2016 - 11:52 PM

    Sergeant

  • Players
  • 19534 battles
  • 282
  • [1S0B]
  • Member since:
    11-22-2015
When I'm able to get on lag is so so but the 30 minutes or more it takes to get on is bad.

Rev_ianc_bell #34 Posted 16 May 2016 - 10:50 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 22063 battles
  • 2,942
  • [PRD]
  • Member since:
    12-05-2014

View PostApoC247, on 13 May 2016 - 05:30 AM, said:

I want to get a month of premium,but waiting till this gets fixed,no fun losing money,already W/R going down.

 

I'm not either... In fact, I would like a month (or two, or three, or six) restored to me after this awful, gamekilling experience. I feel like it's been wasted money since the start of the matchmaking experiment months ago.

Commandant of Predator Corps [PRD] (formerly  [PDR-R])

Check out my youtube channel

My profile at wotbstars, wblitz.net  and blitzstars

PRD/PDR-R Website: http://www.predatorswotbclan.org or visit our recruitment thread or our discussion thread RED IN TOOTH AND CLAW 


19Mayhem68 #35 Posted 16 May 2016 - 03:44 PM

    Sergeant

  • Players
  • 19534 battles
  • 282
  • [1S0B]
  • Member since:
    11-22-2015
If anyone is having trouble like I was logging onto WOTB you may want to try disabling the firewall on your router I did this and it seems to have fixed my issue.

Noetic_JuggernauT #36 Posted 16 May 2016 - 09:08 PM

    Lance-corporal

  • Players
  • 7303 battles
  • 88
  • Member since:
    11-29-2015

View Post19Mayhem68, on 16 May 2016 - 03:44 PM, said:

If anyone is having trouble like I was logging onto WOTB you may want to try disabling the firewall on your router I did this and it seems to have fixed my issue.

 

While I am certain you meant well and in fact it could produce good and immediate results for those with issues specific to improper or no port forwarding in place. I would never recommend anyone disabling or hindering their Firewall/Router from doing its job to secure your network. I believe this site(WG) has Port forwarding information somewhere, so you can play and stay secure. 



dudodger #37 Posted 16 May 2016 - 11:37 PM

    Lance-corporal

  • Players
  • 19575 battles
  • 11
  • [US-IB]
  • Member since:
    02-28-2015
A time frame would be nice.  I am losing tons of points because of the lag issue.

SpooledReel #38 Posted 17 May 2016 - 04:10 AM

    Private

  • Players
  • 22146 battles
  • 2
  • [0FREE]
  • Member since:
    07-01-2014
Unplayable and frustrating.  Freezing and skipping.  My premium time has been wasted since the updat, but tonight is awful.  Is a credit out of the question.  How do I go about placing a request for this?

Edited by SpooledReel, 17 May 2016 - 04:11 AM.


RancidFood #39 Posted 17 May 2016 - 12:54 PM

    Private

  • Players
  • 26125 battles
  • 2
  • [MOM]
  • Member since:
    07-12-2014

Thank you.  Because it's still ongoing.....

 



Rev_ianc_bell #40 Posted 17 May 2016 - 01:17 PM

    First Sergeant

  • Players
  • 22063 battles
  • 2,942
  • [PRD]
  • Member since:
    12-05-2014
I saw a flying Cromwell last night... flying... through the air... like a bird, or Santa.

Commandant of Predator Corps [PRD] (formerly  [PDR-R])

Check out my youtube channel

My profile at wotbstars, wblitz.net  and blitzstars

PRD/PDR-R Website: http://www.predatorswotbclan.org or visit our recruitment thread or our discussion thread RED IN TOOTH AND CLAW 





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users