Jump to content


Ping Spikes Out the Tailpipe


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

CrazyHunter13 #1 Posted 13 April 2016 - 10:27 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 7104 battles
  • 1,966
  • [BRNYC]
  • Member since:
    11-03-2013
Since 2.8 update roll out, I've been getting ping spikes of over 2000 very often. 2.7 NEVER did that to me so it's the update. I know I can't be the only one experiencing it. A player told me to wait a bit for the server to "warm up". Well, still having it and now it's to the point where I am getting 20 of these spikes in under a minute! Fix this problem WG! Fix it now!!

IgniteTheFire #2 Posted 13 April 2016 - 11:17 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 10882 battles
  • 3,020
  • Member since:
    12-16-2014
Lol. "Warm up." :teethhappy: Their server runs almost 24/7. It's warm.

Davedt #3 Posted 13 April 2016 - 11:22 AM

    Sergeant

  • Players
  • 20035 battles
  • 250
  • [_OPS_]
  • Member since:
    01-19-2015
At times it's impossible to play. You wait for a green ping to start a battle and then when it starts you can't move. Sometimes you have to log out to fix it which looks like you went AFK. I switched to a game that makes similar bandwidth demands and had no problems so I know it's on WoTBlitz's end. Hope they solve it soon.

tlouie #4 Posted 13 April 2016 - 11:35 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 9603 battles
  • 5,614
  • [TAT]
  • Member since:
    04-07-2015

View PostCrazyHunter13, on 13 April 2016 - 05:27 AM, said:

Since 2.8 update roll out, I've been getting ping spikes of over 2000 very often. 2.7 NEVER did that to me so it's the update. I know I can't be the only one experiencing it. A player told me to wait a bit for the server to "warm up". Well, still having it and now it's to the point where I am getting 20 of these spikes in under a minute! Fix this problem WG! Fix it now!!

 

Yeah, you hear all sorts of nonsense on the internet. Sometimes even misinformation.



iCornholedYerMommyTwice #5 Posted 13 April 2016 - 01:01 PM

    I Blame Rocket

  • Players
  • 16075 battles
  • 3,726
  • Member since:
    06-28-2014

The Server issue has continued.

I know there are potential interenet related issues locally for some that may be the cause.

In my particular case.

I had my Provider come out, physically confirmed hardware is intact.

Performed latency tests, packet loss test, every test. All where perfect.

I had heard that Ipad Air 2 has some issues, not clear exactly what specifically.

So, last night purchased the Ipad Pro (aka "Ipad 3") was told it's pretty much, born for online gaming/Netflix.

Only App on it is WOTB. 

Guess what?

Same problem. 

 

 


Edited by R0CKET, 13 April 2016 - 02:04 PM.

The Name May Change, the Profile Pic May Change. 

Like Every Great Plague.

I Change, I Evolve, To Better Kill the Host.

I am Rocket.


pasdxd #6 Posted 13 April 2016 - 01:01 PM

    Creepy Profile Pic Connoisseur

  • Players
  • 20935 battles
  • 2,424
  • [SCAMO]
  • Member since:
    06-29-2014
I don't experience any lag, it's probably your device or your internet. 

 


CrazyHunter13 #7 Posted 13 April 2016 - 07:55 PM

    First Sergeant

  • Players
  • 7104 battles
  • 1,966
  • [BRNYC]
  • Member since:
    11-03-2013

View Postpasdxd, on 13 April 2016 - 08:01 AM, said:

I don't experience any lag, it's probably your device or your internet. 

 

didnt I just said that 2.7 never done anything like this before. And nothing on my end has changed at all




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users