Jump to content


5/05 Connection/Server Error


  • Please log in to reply
85 replies to this topic

RoadKutter #61 Posted 07 May 2016 - 02:49 AM

    Polish Demolish

  • Players
  • 34308 battles
  • 4,591
  • [III-H]
  • Member since:
    07-08-2014
Vancouver Canada, login fails, high ping spikes and freezes especially in close combat. Also seen chat in garage resets and when I do log in three of my oldest news come up as unread, which is funny cause one of them is for the compensation for login errors from March. 

                         

                    Ghosting reds since 2014

 

                

                                                                  


HockeyGuy_in_STL #62 Posted 07 May 2016 - 03:21 AM

    Private

  • Players
  • 24784 battles
  • 6
  • [HBS7]
  • Member since:
    08-05-2015
I am still unable to connect to server. 5/6 10:20 pm CT. 

WareJC #63 Posted 07 May 2016 - 03:59 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 13432 battles
  • 1,371
  • [2PINT]
  • Member since:
    06-08-2015
Thanks for the update.
"Your lack of effort or your death is not my concern. However lack of effort will lead to your death by their hand or mine."

RoadKutter #64 Posted 07 May 2016 - 01:38 PM

    Polish Demolish

  • Players
  • 34308 battles
  • 4,591
  • [III-H]
  • Member since:
    07-08-2014
I was able to log in and play a few choppy games. Got booted from the garage and now it's server unavailable message. Internet works great, I just boosted it as well. Also I'm on IPad Air2 which is running Blitz only. Cannot login with GameCenter or Facebook either, btw.

                         

                    Ghosting reds since 2014

 

                

                                                                  


19Mayhem68 #65 Posted 07 May 2016 - 02:30 PM

    Sergeant

  • Players
  • 21783 battles
  • 284
  • [1S0B]
  • Member since:
    11-22-2015

View PostRoadKutter, on 07 May 2016 - 07:38 AM, said:

I was able to log in and play a few choppy games. Got booted from the garage and now it's server unavailable message. Internet works great, I just boosted it as well. Also I'm on IPad Air2 which is running Blitz only. Cannot login with GameCenter or Facebook either, btw.

 

I had the pleasure last night of playing a dozen games, now this morning I'm in the same boat ugh please get this resolved Wargaming or I may have to get a life :(

ShadowKing74 #66 Posted 07 May 2016 - 10:40 PM

    Private

  • Players
  • 4178 battles
  • 8
  • Member since:
    04-14-2011
I've been able to play since 3pm CST yesterday(5/07) lost 2 days of prem time though so hopefully it'll get compensated sometime soon, actually thought it was my phone service so I contacted ATT and they wanted me to buy more high speed(lol) so that was a dead end till I found this thread

Edited by ShadowKing74, 07 May 2016 - 10:41 PM.


19Mayhem68 #67 Posted 07 May 2016 - 10:46 PM

    Sergeant

  • Players
  • 21783 battles
  • 284
  • [1S0B]
  • Member since:
    11-22-2015
Still ever vigilant I was fooled earlier today the mid day mission and first win bonus message popped up on my iPad and I thought oh boy gonna get to play with some tanks but no still same old server unavailable message. :(

Tgb_matt #68 Posted 08 May 2016 - 04:32 AM

    Senior Sergeant

  • Players
  • 57052 battles
  • 753
  • [ADEPT]
  • Member since:
    01-25-2015

View PostNikoPower, on 06 May 2016 - 08:31 PM, said:

Can you all let me know that you can play a battle? Also, let me know of your experience while playing. High lag or anything else?

 

I can login.  And most game play has been smooth tanking since yesterday.

But tonight, 3 of my games were disrupted by lag, but unlike any I've seen before.  Ping stayed the same, never waivered.  Other players also chatted similar "lag" in the game.  Though it didn't seem to effect all tanks.  Probably just the AT&T  users, like myself.


 


olddatsunfan #69 Posted 08 May 2016 - 05:09 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 34394 battles
  • 2,645
  • [-CFR-]
  • Member since:
    06-02-2015
Up here in Vancouver on the West Coast.  Played about 30 matches today at various times of day.  A couple of random disconnections (about normal for the last 3 patches) but no lag as yet.  I'm using our local cable company through my home wifi.
QO6Y0A8.gif

batteriesincluded #70 Posted 08 May 2016 - 04:45 PM

    First Sergeant

  • Players
  • 17446 battles
  • 1,997
  • [_V_]
  • Member since:
    06-28-2014
I am also experiencing lag problems where tanks MOVE slowly but the shots when fired take the same amount of time as normal. This means the server responsible for moving is crashing but not the shooting server.

vvk2 #71 Posted 08 May 2016 - 04:47 PM

    First Sergeant

  • Players
  • 67102 battles
  • 2,051
  • [SPUDX]
  • Member since:
    11-29-2014

View Postbatteriesincluded, on 08 May 2016 - 04:45 PM, said:

I am also experiencing lag problems where tanks MOVE slowly but the shots when fired take the same amount of time as normal. This means the server responsible for moving is crashing but not the shooting server.

 

This is what is I would typically run into. 

19Mayhem68 #72 Posted 08 May 2016 - 05:19 PM

    Sergeant

  • Players
  • 21783 battles
  • 284
  • [1S0B]
  • Member since:
    11-22-2015
Well working on day 4 now without WOTB, submitted a ticket to Wargaming and by their request I've installed Network Ping Lite and run a trace sent a picture of results now waiting for a reply.

HeavyMandarin #73 Posted 08 May 2016 - 09:16 PM

    Junior Sergeant

  • Players
  • 17250 battles
  • 167
  • Member since:
    07-01-2015


19Mayhem68 #74 Posted 08 May 2016 - 11:35 PM

    Sergeant

  • Players
  • 21783 battles
  • 284
  • [1S0B]
  • Member since:
    11-22-2015

View PostHeavyMandarin, on 08 May 2016 - 03:16 PM, said:

Rubbing it in I see :)



TFWorld_Jenn #75 Posted 08 May 2016 - 11:58 PM

    Spreadsheet Queen

  • Players
  • 30208 battles
  • 166
  • [-BA-]
  • Member since:
    01-01-2015
I have had a few minor issues with lag the last several days.  Last night we had a major incident where everyone in the game apparently crashed.  My platoon mate and I were in Type 59s and both immediately realized what happened so we rebooted the game and jumped back in.  Most of the rest of the teams were still crashed so we had a head start on taking everyone out.  Had a good platoon on the other team and we were a little worried when the game started.  

realRichard #76 Posted 08 May 2016 - 11:59 PM

    Everyday is T30 Tuesdays

  • Players
  • 25226 battles
  • 1,623
  • [STORM]
  • Member since:
    06-26-2014

View PostNikoPower, on 06 May 2016 - 03:31 PM, said:

Can you all let me know that you can play a battle? Also, let me know of your experience while playing. High lag or anything else?

The lag occurs way too much. More than 10% of the games I've played had the teams unable to move at random times during the battle. 


 

My Stats (TLDR: scrub) & YouTube 

 

 

 

moistparrot #77 Posted 09 May 2016 - 12:30 AM

    Lance-corporal

  • Players
  • 17081 battles
  • 73
  • Member since:
    01-17-2015
These are not 'hiccups' but a broad, endemic issue for nearly all players. The game has become nearly unplayable. Pretty amateur update WG. Give us what we have all been waiting for, training rooms, but backhand us with POS servers to play on. And other than a few 'we are working on it' messages in the forums, it has been crickets from the WG staff. We deserve better.

HeavyMandarin #78 Posted 09 May 2016 - 06:40 AM

    Junior Sergeant

  • Players
  • 17250 battles
  • 167
  • Member since:
    07-01-2015
Hey at least they said they were working on it. That's better than some companies. They knew the training rooms would cause lag, but they had deadlines to meet. My brother was a dev/tester once apon a time, and he says that devs know about 99% of all the problems a game has, but the biggest issue is time constraints

WareJC #79 Posted 09 May 2016 - 07:43 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 13432 battles
  • 1,371
  • [2PINT]
  • Member since:
    06-08-2015
Is it just me but it seems like the sniper view Barrel going up thing by building is back.
"Your lack of effort or your death is not my concern. However lack of effort will lead to your death by their hand or mine."

1_RaTcHeT_DaD #80 Posted 09 May 2016 - 07:47 AM

    Lance-corporal

  • Players
  • 31276 battles
  • 18
  • Member since:
    10-08-2015
Fix the issues or less money will be spent...just had a battle were all team mates lagged! Seems more common at the start of the battle...first 15 seconds




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users