Jump to content


Lag


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

Ashbery #1 Posted 04 June 2016 - 08:36 PM

    Private

  • Players
  • 18914 battles
  • 1
  • [RCAF]
  • Member since:
    06-29-2014
This is killing me.. One battle ping at 90, another battle it went up to 500....   Wot, pls fix!!

SapFireMC #2 Posted 04 June 2016 - 08:44 PM

    Senior Sergeant

  • Players
  • 7675 battles
  • 670
  • [PZC_X]
  • Member since:
    01-18-2015
Ping is your internet's fault. Not blitz's fault.

Tanks I have: M103, KV-1S, KV-4, Hetzer, BT-2, KV-1

"How to" Series: Sidescraping,Shells

Bbm_14 #3 Posted 04 June 2016 - 08:45 PM

    Simia est simia, etiamsi purpura vestiatur

  • Players
  • 25268 battles
  • 1,907
  • [DD-R]
  • Member since:
    12-31-2014

View PostAshbery, on 04 June 2016 - 02:36 PM, said:

This is killing me.. One battle ping at 90, another battle it went up to 500....   Wot, pls fix!!

 

Welcome to the forums!

 

Try a couple of things;

1. Kill background apps.

2. Reset device

3. Reboot modem

4. Reinstall app

5. Check bandwidth w/something like Ookla Speed test

 

Sometimes we over look the simplest solutions. (;

 

GL mate!


"Always do sober what you said you'd do drunk, that  will teach you to keep your mouth shut" - Ernest Hemingway

========================================


1oldgrouch #4 Posted 06 June 2016 - 11:12 PM

    First Sergeant

  • Players
  • 18529 battles
  • 1,082
  • [MOMGA]
  • Member since:
    03-20-2016
I just got another loss added to my record because of the lag. NO! It isn't fixed.
Farts are Natures Flowers




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users