Jump to content


Na server


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

DrivingMissDaisy #1 Posted 18 October 2016 - 09:35 PM

    Lance-corporal

  • Players
  • 5110 battles
  • 19
  • [MOM4]
  • Member since:
    08-30-2016

I started having issues where there was no volume on game so checked connections ,speakers etc.

 

So I did a complete shutdown and that fixed the issue, now after clicking the battle button I'm seem to be stuck in the queue. Its been 20+ minutes and I'm still in queue, players in queue haven't  made it past 20 players on my screen.  The highest seems to be 20  and then it drops to 6 and goes back up.

I never had this issue before where in not getting into the battles , just in queue no where land.

Are the servers down in NA



BobaFett_56 #2 Posted 18 October 2016 - 09:41 PM

    Mandalorian Bounty Hunter

  • Players
  • 37145 battles
  • 2,038
  • [ANIME]
  • Member since:
    12-04-2014
I was playing this morning and this afternoon and things were working well. And just got on moment ago to check for messages and see if friends were online and also checked server population and over 12,000 are players are online so it must be working.

5KGClan_Leader #3 Posted 25 October 2016 - 03:19 PM

    Private

  • Players
  • 13954 battles
  • 2
  • [AFT]
  • Member since:
    07-21-2014
Everytime I play a medium tank I lag and never get any ping lower then 100 and my fps never gets higher then 26 what the hell is going on with the servers?

5KGClan_Leader #4 Posted 25 October 2016 - 03:20 PM

    Private

  • Players
  • 13954 battles
  • 2
  • [AFT]
  • Member since:
    07-21-2014
My ping and fps is fine when I play heavies lights and tds but not meds I have no idea why




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users