Jump to content


Disconnected From the Server


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

anonym_3ALrcwVs605t #1 Posted 02 November 2016 - 01:06 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 0 battles
  • 1,459
  • Member since:
    04-21-2019
I'm getting this "You've been disconnected from the server" message. This is on my Nvidia Shield tablet. Anyone else getting this?

CausticFlames #2 Posted 02 November 2016 - 01:07 AM

    Senior Sergeant

  • Players
  • 11216 battles
  • 534
  • [DFNT]
  • Member since:
    05-10-2014
plz just read literally every single other forum post and your question will be answered. send it a ticket to help wg


anonym_3ALrcwVs605t #3 Posted 02 November 2016 - 01:12 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 0 battles
  • 1,459
  • Member since:
    04-21-2019

View PostCausticFlames, on 01 November 2016 - 05:07 PM, said:

plz just read literally every single other forum post and your question will be answered. send it a ticket to help wg

 

Never had this happened before. Idk why every time and update is released there's a bug that causes problems.

someguyfromPitt #4 Posted 02 November 2016 - 01:13 AM

    Jeez Louise that one bounced

  • Players
  • 53998 battles
  • 4,369
  • [III-R]
  • Member since:
    07-12-2014
Gotta create a player ###### to play currently. 

Tanking in Blitz since July 2014

86 tanks in the garage, 23 premiums, 12 collectors, 18 tier X
 

The 30th member of Triarii, joined August 2014

RIP TankBoom Podcast

 


teamtrouble2003 #5 Posted 02 November 2016 - 01:28 AM

    Lance-corporal

  • Players
  • 48954 battles
  • 67
  • [ACES_]
  • Member since:
    12-08-2014
I get the same message. I'm on my samsung s7 edge. Android. 

       HiDLcfn.jpg

     DIDN'T ANYONE EVER TELL YOU NOT TO GO LOOKING FOR TROUBLE!


Ominous_Titan #6 Posted 02 November 2016 - 01:31 AM

    Junior Sergeant

  • Players
  • 13664 battles
  • 164
  • Member since:
    07-24-2016
They borked the server I bet

CoyoteRagtime #7 Posted 02 November 2016 - 03:12 AM

    Lance-corporal

  • Players
  • 41993 battles
  • 61
  • [6-AD]
  • Member since:
    11-03-2015
Same same same. Server error message. And I'm on Android. 
It's the General Lee! Get it?

CoyoteRagtime #8 Posted 02 November 2016 - 03:13 AM

    Lance-corporal

  • Players
  • 41993 battles
  • 61
  • [6-AD]
  • Member since:
    11-03-2015
Accidental double post.

Edited by CoyoteRagtime, 02 November 2016 - 03:14 AM.

It's the General Lee! Get it?

eRekt_ #9 Posted 02 November 2016 - 03:14 AM

    Sergeant

  • Players
  • 12622 battles
  • 309
  • [PNCR]
  • Member since:
    11-08-2014

Same

Sent a ticket, awaiting response from WG to fix their potato servers.

WG? WG!? WG!?!?!? 

*gunshot*


                                          


Raindaddy #10 Posted 02 November 2016 - 03:30 AM

    Lance-corporal

  • Players
  • 23733 battles
  • 16
  • [USV]
  • Member since:
    03-26-2016
Issues for Win 10 on Surface Pro 3 and Mac OS 10.12.1 on iMac27....says I am disconnected. Ticket sent.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users