Jump to content


Post game connection and battle count bug.


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

SigDocBon #1 Posted 02 November 2016 - 01:54 AM

    Junior Sergeant

  • Players
  • 23152 battles
  • 111
  • [10PTS]
  • Member since:
    06-13-2011

3 times now after the battle ends and I read through the battle report, the game gets stuck showing "connecting" after closing the battle report and going into the garage. I've had to restart the game all 3 times. I'll screenshot it if needed.

 

Apparently I've earned well over 28k experience, enough to almost fully upgrade my T30, in just 1 battle, lol. I can't remember exactly how many battles I've fought in my T30 but, restarting the game does not fix this and it is reflecting on Blitzstars and WOTBstars.

Spoiler
Spoiler
Spoiler

 



acrisis #2 Posted 02 November 2016 - 01:57 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 20335 battles
  • 10,952
  • [III-X]
  • Member since:
    12-27-2014

Maybe that is the secret fix to the economic issues from the past half year.

:hiding:


 

Forum essentials:  > Desktop mode 
Check recent threads. Check WG staff threads. Use search.
    > WG Bugs and current update     > Feedback     > Vehicle Bay     > Guides     > Videos 

 

     BE  (+)   

    Got lag issues ?  >> Pingplotter thread  << 
Blitz Community Coalition | Looney Tooners | Triarii | Blitz University | Basic Training  | Mentor
 


VonMiller58 #3 Posted 02 November 2016 - 01:57 AM

    Chicken Farmer

  • Players
  • 31773 battles
  • 4,055
  • [JFGF]
  • Member since:
    04-17-2016

Houston....

we have a problem


o...:...:I:...:...o

    ..58..58..


_Konkurs #4 Posted 02 November 2016 - 02:04 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 14965 battles
  • 1,236
  • [TISM]
  • Member since:
    11-11-2015
ive had this b4, annoying, it was similar to the bug where the chat disappeared 

Now if you got triggered by me (for whatever reason) and you're angry, here is what I'll be like while you cry!


SigDocBon #5 Posted 02 November 2016 - 02:09 AM

    Junior Sergeant

  • Players
  • 23152 battles
  • 111
  • [10PTS]
  • Member since:
    06-13-2011

View PostHeIIocaust, on 01 November 2016 - 08:04 PM, said:

ive had this b4, annoying, it was similar to the bug where the chat disappeared 

 

Did you have to bug it?

 



Sirswede #6 Posted 02 November 2016 - 02:37 AM

    Lance-corporal

  • Players
  • 49052 battles
  • 15
  • [PURPL]
  • Member since:
    05-23-2015
Well at least you get 28k xp quickly.  Could help with the grinding ;)  But I can see this as a problem, could almost erase the need for grinding tanks and developing skill to get a tier X tank.

SigDocBon #7 Posted 02 November 2016 - 02:44 AM

    Junior Sergeant

  • Players
  • 23152 battles
  • 111
  • [10PTS]
  • Member since:
    06-13-2011
Well, it looks as though my tanks all reverted to pre 3.2 battle count and stats. I had well over 100 matches in my T54 ltwt and was pushing it back up to 50% WR. Now it's back at 96 matches and 40% WR.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users