Jump to content


Anybody else having lag spikes after 3.3?

Lag spikes Lag 3.3

  • Please log in to reply
10 replies to this topic

Pittoors_ #1 Posted 03 November 2016 - 10:35 AM

    Killer Queen has already touched this forum title

  • Players
  • 35565 battles
  • 2,403
  • [MAHOU]
  • Member since:
    02-05-2015
After I could login properly, I fought a battle and I noticed a lot of lag spikes, ping jumping since 170ms up to 300ms, then going to 170ms again, and so on. Reinstalled the game and rebooted my device, everything else is working fine. Graphic settings are always at a minimum, with 60 fps activated.

https://www.blitzstars.com/player/com/Pittoors_

Current garage: M48A1 Patton, IS-4, T110E5, E 50 Ausf. M, Leopard 1, T-62A, M46 Patton, T54E1, IS-8, IS-5, IS-6, Rheinmetall Borsig Waffentrager, T49, T23E3Type 62, Helsing, T-34-1, Kuro Mori MineAC IV Sentinel, SU-100YStridsvagn 74A2, Panzer IV Anko SP, Churchill III, T-34, Hetzer Kame SP, A-32, DW 2, Panzer S35, BT-SV, BT-7 Artillery, SU-76i, T-15M3 LightT2 LightT7 Combat CarLight Mk. VIC.


tanker_sniper50 #2 Posted 03 November 2016 - 12:38 PM

    The Bird of Hermes is my name, eating my wings to make me tame.

  • Players
  • 17288 battles
  • 439
  • [TYPHN]
  • Member since:
    11-27-2014
I have had a few lag spikes like that myself in 3.3, a couple times in a platoon with je4n10 yesterday it got so bad my tank was floating, screen has frozen for a few seconds as well.

​"There is no hunting like the hunting of tanks, and those

who have hunted armored tanks long enough and liked it,

never care for anything else thereafter." Some Random Skrub


tedg5 #3 Posted 03 November 2016 - 12:45 PM

    Tater salad

  • Players
  • 57698 battles
  • 5,949
  • [AGOGO]
  • Member since:
    07-04-2014
Using an iPad mini. Continuos "jerky" screen all the time. In about 2-3 second interval, happening to others in my clan too. It is non-stop.

slayer_____ #4 Posted 03 November 2016 - 12:50 PM

    Spray and Pray

  • Players
  • 40500 battles
  • 3,065
  • [ATA2D]
  • Member since:
    07-10-2014
Using an IPad Air 2, game has a constant "stutter" when I play. Very annoying, slight delay for aiming and after shots. 

Dado_1968 #5 Posted 03 November 2016 - 01:07 PM

    First Sergeant

  • Players
  • 30282 battles
  • 1,034
  • [MOM]
  • Member since:
    01-11-2015

View Postslayer2261, on 03 November 2016 - 07:50 AM, said:

Using an IPad Air 2, game has a constant "stutter" when I play. Very annoying, slight delay for aiming and after shots. 

 

 

+1


 

"I won't go and complain to the chemistry." - Costa

http://forum.wotblit...__fromsearch__1


Sleeepy_Joe #6 Posted 03 November 2016 - 01:09 PM

    First Sergeant

  • Players
  • 12318 battles
  • 1,010
  • [LMFA0]
  • Member since:
    01-01-2016
IPhone 6s Plus, constant stutter also to the point it gave me a headache.

ExposedPanties #7 Posted 03 November 2016 - 01:17 PM

    Casual Coffee drinking tanker

  • Players
  • 18991 battles
  • 3,369
  • Member since:
    09-27-2014
It got me killed mutiple times.
Uhhhhh burgers are just sandwiches that are round

PixelBucket #8 Posted 03 November 2016 - 01:55 PM

    Level 90 Loser

  • Players
  • 22086 battles
  • 3,290
  • [PRT]
  • Member since:
    12-31-2014
Yes, I'm seeing these a lot. I'm not sure why. It is an issue as they show up for no apparent reason.

My Top Tanks: Lowe (#880), Type 61 (#834), Helsing H0 (#797), Pz. S35 739 (#778), ARL 44 (#661), T7 Car (#654), STB-1 (#502), MT-25 (#442), Excelsior (ironically(#422), M22 Locust (#322), T23E3 (#223), Pz. 38 (t) nA (#211), Alecto (#197), Pz 35 (t) (#168),

T-25 (#166), Stridsvagn 74A2 (#151), Angry Connor (#63!), T-15 (#50!), Pz. 38 (t) (#31!)

In My Garage: T-25, Tetrarch, Pz 38 (t), Pz 35 (t),  SU-122-44, Helsing H0, Kuro Mori Mine, Pz IV Anko SP, E 50 M, T7 Car, T2 Light, Locust, T-15, Stridsvagn 74A2, T23E3, Angry Connor, Lowe, Leopard 1, 112, STB-1, AMX M4 45, Type 61, WT Auf Pz IV, T28 Proto

Lines I am currently grinding: T110E4 (Currently at T28 Proto), AMX 50B (Currently at AMX M4 45)

"As can likely be inferred, I am a sad, lonely excuse of a human being"


SigDocBon #9 Posted 04 November 2016 - 12:20 AM

    Junior Sergeant

  • Players
  • 27670 battles
  • 111
  • [10PTS]
  • Member since:
    06-13-2011
Was sacrificed to the lag spike lords several times on iPhone 6S Plus.

_Diesel_41_ #10 Posted 04 November 2016 - 02:11 AM

    Lance-corporal

  • Players
  • 35411 battles
  • 80
  • [III-C]
  • Member since:
    10-24-2014

Yup, FPS jumps all over now. Used to be a steady 60 now, its 54-61. 

Submitted a ticket and WG is aware and wants folks to send tickets in with traceroutes so they cam better analize it.


 


averagebot #11 Posted 04 November 2016 - 03:28 AM

    Senior Sergeant

  • Players
  • 52570 battles
  • 947
  • [GRMPS]
  • Member since:
    09-25-2015
Yes, horrible lag spikes..game set on low. Starts at 90 ping  and game starts could go to 300 ping sometimes.  That's after a complete reinstall.   Using a Samsung note 3.   One thing I noticed after logging on to wotblitz,  I get a lot of unwanted data traffic, in background. Have not figured out if it's patch material, some kind of peer 2 peer thing. Or there servers have been hacked. But it's there.  I can log on and log off, and see the data traffic start up.  Sometimes last hours.  I ran numerous viris programs, they said everything was ok, but somebody could be ahead of the curve. So related to low tiers and diminishing win rate until I get some clarity.  Bug war gaming you will not get a penny more until you provide some real feedback and clarity.  From a wotblitz whale.





Also tagged with Lag spikes, Lag, 3.3

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users