Jump to content


tank positioning bug

bug bugs tank tanks shoot armor gun hack report

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

Woofer_ #1 Posted 08 November 2016 - 10:09 AM

    Lance-corporal

  • Players
  • 39535 battles
  • 25
  • [SNAZZ]
  • Member since:
    11-23-2014
so when i was shooting at a tiger I i was fully aimed right in the front of his hull, i shot and tracked him and it kept tracking him until i moved my redicle to his right track and it shot the middle of his hull.

Edited by Woofywolf, 08 November 2016 - 10:35 AM.

I WILL EAT YOU AND THOROUGHLY ENJOY IT

Yfilc #2 Posted 08 November 2016 - 10:35 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 12321 battles
  • 1,155
  • [DD-R]
  • Member since:
    09-16-2014
Perhaps you moved? He moved? Someone bumped you?

_AzorAhai #3 Posted 08 November 2016 - 12:33 PM

    The IT guy

  • Players
  • 44732 battles
  • 1,777
  • [BDSMR]
  • Member since:
    05-25-2012
If you where angled at all it could have caused your reticle to appear to be aimed there but due to the gun angle and tragectory it could have moved left

LYE Discord: DUX2Pr4 | Void Discord: yNVEZSH | Blitz Discord sR2X6Hp  

 

Click Image for My YouTube Channel


acrisis #4 Posted 08 November 2016 - 01:53 PM

    Captain

  • Players
  • 21026 battles
  • 12,614
  • [III-C]
  • Member since:
    12-27-2014

We will need more info than what you are giving us.

 

How about a screenshot from a Training Room. Invite a buddy with a tiger, same map, you take the same tank, and snap a few pictures ...

 

Without that, I'd have to say that tank angling and gun elevation came into play and you were not aiming where you think you were ... or you had connection lag, and you were not really firing or doing dmg.


 

Forum essentials:  > Desktop mode 
Check recent threads. Check WG staff threads. Use search.
    > WG Bugs and current update     > Feedback     > Vehicle Bay     > Guides     > Videos 

 

     BE  (+)   

 [ NEW > ]  Lag, Packet Loss, Ghost Shells, Networking and more demystified usingPingPlotter (free)  
Blitz Community Coalition | Looney Tooners | Triarii
Blitz University | Basic Training  |  Mentor  |  The Pingplotter Guy

 


PixelBucket #5 Posted 08 November 2016 - 01:54 PM

    Level 90 Loser

  • Players
  • 22086 battles
  • 3,290
  • [PRT]
  • Member since:
    12-31-2014

It could just be RNG trolling you as it usually does.

 

Also, that is one of the strangest icons I've seen on the forums. 'Oh yeah, spork me harder?" :amazed:


Edited by PixelBucket, 08 November 2016 - 01:55 PM.

My Top Tanks: Lowe (#880), Type 61 (#834), Helsing H0 (#797), Pz. S35 739 (#778), ARL 44 (#661), T7 Car (#654), STB-1 (#502), MT-25 (#442), Excelsior (ironically(#422), M22 Locust (#322), T23E3 (#223), Pz. 38 (t) nA (#211), Alecto (#197), Pz 35 (t) (#168),

T-25 (#166), Stridsvagn 74A2 (#151), Angry Connor (#63!), T-15 (#50!), Pz. 38 (t) (#31!)

In My Garage: T-25, Tetrarch, Pz 38 (t), Pz 35 (t),  SU-122-44, Helsing H0, Kuro Mori Mine, Pz IV Anko SP, E 50 M, T7 Car, T2 Light, Locust, T-15, Stridsvagn 74A2, T23E3, Angry Connor, Lowe, Leopard 1, 112, STB-1, AMX M4 45, Type 61, WT Auf Pz IV, T28 Proto

Lines I am currently grinding: T110E4 (Currently at T28 Proto), AMX 50B (Currently at AMX M4 45)

"As can likely be inferred, I am a sad, lonely excuse of a human being"






Also tagged with bug, bugs, tank, tanks, shoot, armor, gun, hack, report

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users