Jump to content


Bug that kills


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

MayoNasalSpray #1 Posted 09 November 2016 - 01:47 AM

    ( ͡° ͜ʖ ͡°)

  • Players
  • 32658 battles
  • 4,110
  • [MSELF]
  • Member since:
    01-27-2015

Getting a really [edited]annoying bug that the game spawns me in without Ammo, Consumables, and Provisions then crashes when the Pre-Game timer runs to 0 by the time I re-open the game I was AFK for so long I get killed.

 

Edit: Also I have only had this happen in The tank Edelweiss.


Edited by lookedsquirrel7, 09 November 2016 - 01:49 AM.


Canaman1a #2 Posted 09 November 2016 - 02:00 AM

    Lance-corporal

  • Players
  • 25379 battles
  • 71
  • [TDB-1]
  • Member since:
    12-28-2014
Have you noticed that when all the tanks are in one area battling, the game becomes laggy as well?

MayoNasalSpray #3 Posted 09 November 2016 - 02:06 AM

    ( ͡° ͜ʖ ͡°)

  • Players
  • 32658 battles
  • 4,110
  • [MSELF]
  • Member since:
    01-27-2015

View PostCanaman1a, on 08 November 2016 - 09:00 PM, said:

Have you noticed that when all the tanks are in one area battling, the game becomes laggy as well?

 

No that sounds like Connection issues.



awesomeplayer9690 #4 Posted 09 November 2016 - 02:13 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 30722 battles
  • 2,689
  • [NORTH]
  • Member since:
    12-25-2014

View PostCanaman1a, on 08 November 2016 - 07:00 PM, said:

Have you noticed that when all the tanks are in one area battling, the game becomes laggy as well?

 

Most likely all the explosions and tanks nearby moving causing the lag

 

"The greatest gift is time. Giving time is giving away part of your life that you'll never get back." - Anonymous

 "Can't get ammo-racked if I bring no ammo"

[HOW TO] Stat Signature |


Canaman1a #5 Posted 09 November 2016 - 02:13 AM

    Lance-corporal

  • Players
  • 25379 battles
  • 71
  • [TDB-1]
  • Member since:
    12-28-2014

View Postlookedsquirrel7, on 08 November 2016 - 08:06 PM, said:

 

No that sounds like Connection issues.

 

It seems like every time there is close quarters combat between at least four tanks (Allies or Enemy), is when the lagging is happening. Ping and FPS seem normal, but it could be because of connectivity issues. possibly it could be from the explosions, I'm not sure.

Thank you both, anyway.


Edited by Canaman1a, 09 November 2016 - 02:15 AM.


superawsomeguy12 #6 Posted 09 November 2016 - 02:45 AM

    Sergeant

  • Players
  • 7741 battles
  • 417
  • [MAHOU]
  • Member since:
    12-23-2014
I never have trouble until my microwave turns on

2RsCD3W.png

I'll get around to changing my name eventually...


woof_defender #7 Posted 09 November 2016 - 02:47 AM

    ⚔️Fallen Guardian⚔️

  • Players
  • 34585 battles
  • 1,509
  • [MAHOU]
  • Member since:
    08-23-2014

View PostCanaman1a, on 08 November 2016 - 07:00 PM, said:

Have you noticed that when all the tanks are in one area battling, the game becomes laggy as well?

 

I had that earliar. Almost lagged to death.

 

 

“One day you will leave this world behind, so live a life you will remember” ~Avicii~


Player_6139682938 #8 Posted 09 November 2016 - 02:48 AM

    Lance-corporal

  • Players
  • 2582 battles
  • 85
  • Member since:
    12-29-2015
:D




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users