Jump to content


Lag (Bug?)


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

Zach_la #1 Posted 11 November 2014 - 03:34 AM

    Junior Sergeant

  • Players
  • 10147 battles
  • 150
  • Member since:
    06-27-2014
I am using an iPad mini with retina display, runs very smoothly and downloaded all the iOS updates. My wifi at home is generally pretty good, no major bumps or anything of the sort. However, sometimes, when playing WOT Blitz, the in-game ping goes up into the hundreds, sometimes thousands, for about 5-25 seconds. It happens very erratically and checking other apps that use wifi are doing fine. I don't know if this is a common problem, is anyone else having this issue?

 

 

Ambassador for Teufel Hunden


DrWylde #2 Posted 11 November 2014 - 03:40 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 20653 battles
  • 1,353
  • [RBLN]
  • Member since:
    04-03-2014
Ok, I'll just throw it out there... every since upgrading to iOS 8.1 this last weekend, I'm getting all those curious little "lag" events everyone is talking about.  Can't prove a thing...

IS-7, IS-4, IS-8, ST-I, IS-3, IS-6, KV-4

Obj. 268, Obj. 704, ISU-152

E 100, E 75, Tiger II

T-62A, T-54, T-44

T30, M103


Pikachu76 #3 Posted 11 November 2014 - 03:55 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 32044 battles
  • 2,999
  • [TITAN]
  • Member since:
    10-06-2013
I still use IOS 7 and I get random lag derps for no reason.

   Member of WoTB Since Day 1!

Tier 10s: Maus, FV4202, FV215b, IS-7, Object 268, T-62a, Jpz E100, E100, IS-4, E50M, Leopard 1, Object 140, FV215b (183), STB-1, Obj 263, Grille 15

Premiums: Jagdtiger 88 (2015), KV-5, T34, IS-6, IS-3 Defender, Type 59, Helsing HO, T-34-85 Rudy, Tankenstein, Panther/M10, E25 #1, Fury, Churchill III, Pz V/IV, Pz. B2, M3 Light, T-127, LTP, T2 Light, Tetrach, 

For Fun Tanks: M18 Hellcat, Ferdinand, T18, SU-152, Ltractor, T82, KV-2, Tortoise, SP I C, RU251

Tanks Under Grind: LTTB


_S3MPRIAN_ #4 Posted 11 November 2014 - 05:10 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 10250 battles
  • 1,948
  • Member since:
    06-27-2014

View PostPikachu76, on 10 November 2014 - 08:55 PM, said:

I still use IOS 7 and I get random lag derps for no reason.

 



Xavier5A #5 Posted 11 November 2014 - 05:39 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 21250 battles
  • 2,291
  • [ST3RM]
  • Member since:
    07-16-2014
It's the server. Sometimes you won't see your ping change. Nothing we or Wargaming can do except throw (lots) of money at the problem.

 

I own 186 tanks. My records at WoT Blitz Stars, Wblitz.net, or Blitz Stars!


Tetrarch • T2 Light Tank • T7 Combat Car • Pz.Kpfw. 38H 735 (f) • Pz.Kpfw. II Ausf. J • Type 98 Ke-Ni Otsu • Pz.Kpfw. S35 739 (f) • BT-SV • BT-7 artillery • T-127 • T-15 • M3 Light • M22 Locust • LTP • A-32 • Sentinel AC I • Pz.Kpfw. B2 740 (f) • Valentine II • Pz.Kpfw. V/IV • Angry Connor • Churchill III • Panzer IV Anko Special • Ram II • T14 • Type 3 Chi-Nu Kai Shinobi • Cromwell B • Dicker Max • Pz.Kpfw. IV Schmalturm • Stridsvagn 74A2 • Kuro Mori Mine • AC IV Sentinel • T-34-85 Victory • Type 62 • T49 ATM • E 25 • SU-122-44 • T6 Dracula • T23E3 • T-34-85 Rudy • Tankenstein • IS-2 • FCM 50 t • Löwe • T26E4 SuperPershing • IS-3 Defender • T-54 first prototype • KV-5 • Type 59

 


DrWylde #6 Posted 11 November 2014 - 05:54 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 20653 battles
  • 1,353
  • [RBLN]
  • Member since:
    04-03-2014
Well, I seldom if ever got "lag" events before the Blitz 1.4 and iOS 8.1 updates... now I'm seeing them about 1 out of 20 games.  Sorting this one out is not going to be easy.

IS-7, IS-4, IS-8, ST-I, IS-3, IS-6, KV-4

Obj. 268, Obj. 704, ISU-152

E 100, E 75, Tiger II

T-62A, T-54, T-44

T30, M103


Unitater #7 Posted 11 November 2014 - 01:17 PM

    First Sergeant

  • Players
  • 22189 battles
  • 6,848
  • [GRIM]
  • Member since:
    08-08-2014
Same, but its beyond our control. Its the server control run by WG.

All tier Xs acquired. Professional premium tank collector for WoTB.

Please check out my youtubeYOUTUBE CHANNEL!

Links to my guides can be found on my about me page (on profile)

Casual tanker, forum user, and pledge signer


eight0r #8 Posted 16 November 2014 - 02:38 AM

    Private

  • Players
  • 7056 battles
  • 3
  • [FILO]
  • Member since:
    06-27-2014
I had lag after the update on my iPhone 4s, IOS7... i thought it was my phone.. got a new iPhone 6... wifi or cell... so much lag u can't even play.

TheHollowSyndicate #9 Posted 03 December 2014 - 03:15 AM

    Sergeant

  • Players
  • 2374 battles
  • 382
  • Member since:
    06-29-2014
I'm running on the iPad 2 -- Jesus, the device is that horrible.
You mine.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users