Jump to content


Entering battles late.


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

DanForce #1 Posted 12 June 2017 - 02:36 AM

    Lance-corporal

  • Players
  • 10566 battles
  • 14
  • [PZLHR]
  • Member since:
    06-20-2015

So, since that latest update,(3.9.0), I've been entering battles late, and its very inconvenient and annoying especially when playing a map like mines.

Has this been happening to anyone else and does anyhow know of a way to solve this issue?



MAJIME #2 Posted 12 June 2017 - 03:11 AM

    Senior Sergeant

  • Players
  • 5339 battles
  • 814
  • Member since:
    03-21-2016

same problem here. Run the iPhone 6+ 

 


 

SPΛRTΛ

MOCHI


_Kanye #3 Posted 12 June 2017 - 03:22 AM

    Hated For A Reason

  • Players
  • 11100 battles
  • 271
  • [HATED]
  • Member since:
    06-23-2016
It's your device/internet.
Android users hate Apple products cause they can't afford it

DanForce #4 Posted 12 June 2017 - 03:24 AM

    Lance-corporal

  • Players
  • 10566 battles
  • 14
  • [PZLHR]
  • Member since:
    06-20-2015

View Post_Kanye, on 12 June 2017 - 03:22 AM, said:

It's your device/internet.

Its not my internet cause my little bro enters battles quite early and we use the same WiFi. It might be my device but this only started happening since the last update.


Edited by DanForce, 12 June 2017 - 03:24 AM.


_Kanye #5 Posted 12 June 2017 - 04:42 AM

    Hated For A Reason

  • Players
  • 11100 battles
  • 271
  • [HATED]
  • Member since:
    06-23-2016

View PostDanForce, on 11 June 2017 - 09:24 PM, said:

Its not my internet cause my little bro enters battles quite early and we use the same WiFi. It might be my device but this only started happening since the last update.

 

Then stop playing on your 1st generation iPod nano 
Android users hate Apple products cause they can't afford it

fsidesmith #6 Posted 12 June 2017 - 09:16 AM

    Average Sergeant

  • Players
  • 17404 battles
  • 481
  • [KAIJU]
  • Member since:
    08-24-2014

I run a SE on the run, and a iPad mini when I am home. I have experienced this for many updates, but it's sporadic...I experience the start lag once in every 20 games or so. 

 

And I know other players - lots of players - have the same issue. I'll notice an idle tank at the start, and call out "we got an AFK" in team chat, only to have the player start moving 10 seconds later. Definitely makes strategy execution more challenging waiting for some dude whose fallen "asleep at the wheel" due to...whatever. Who knows for sure?


  "MEDIOCRITY AT ITS FINEST!!!"                     Signature by Panbun


NateDawg2k16 #7 Posted 12 June 2017 - 11:53 AM

    All Hail Dogface, The Great One

  • Players
  • 8807 battles
  • 2,436
  • [META]
  • Member since:
    01-23-2016
Definitely your device. My iPad Mini loads in faster than my Windows 10 computer.

"If you're gonna go out, go out with a bang." - Nobody said this. But somebody should have.

"Never hold in your farts.  They travel up your spine into your brain, and that's where all the crappy ideas come from."

- Boris

I BEAT THE NUMBER EIGHT CHAFEE PLAYER WHEN THEY WERENT NUMBER 8


XplosivEnema #8 Posted 12 June 2017 - 12:40 PM

    Sergeant

  • Players
  • 7838 battles
  • 369
  • [TANG0]
  • Member since:
    12-13-2016

View PostDanForce, on 11 June 2017 - 10:54 PM, said:

Its not my internet cause my little bro enters battles quite early and we use the same WiFi. It might be my device but this only started happening since the last update.

 

Your brother is also on the latest update and it is not failing for him, so it is you device, stop being naive.

DanForce #9 Posted 12 June 2017 - 12:41 PM

    Lance-corporal

  • Players
  • 10566 battles
  • 14
  • [PZLHR]
  • Member since:
    06-20-2015

View Post_Kanye, on 12 June 2017 - 04:42 AM, said:

 

Then stop playing on your 1st generation iPod nano 

Well, you're clearly not here to help.



tedg5 #10 Posted 12 June 2017 - 12:48 PM

    Tater salad

  • Players
  • 33173 battles
  • 3,455
  • [AGOGO]
  • Member since:
    07-04-2014
Since 3.8 I certainly see more lag and late battle entry. If I reboot game it helps. It is not my device, or wifi, it happens in clumps and many different wifi's. :P

DanForce #11 Posted 12 June 2017 - 01:03 PM

    Lance-corporal

  • Players
  • 10566 battles
  • 14
  • [PZLHR]
  • Member since:
    06-20-2015

View PostXplosivEnema, on 12 June 2017 - 12:40 PM, said:

 

Your brother is also on the latest update and it is not failing for him, so it is you device, stop being naive.

I seriously don't think its my device though. The game runs pretty smoothly, 60 fps on average. Its also not my WiFi cause my ping normally ranges from the 80s to the 90s



awesomeplayer9690 #12 Posted 13 June 2017 - 05:39 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 18982 battles
  • 2,672
  • [WG]
  • Member since:
    12-25-2014
Usually get the device warmed up for a few games. I have start lag, and a few games to warm it up fixes it for ME.

 

"The greatest gift is time. Giving time is giving away part of your life that you'll never get back." - Anonymous

 "Can't get ammo-racked if I bring no ammo"

[HOW TO] Stat Signature |





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users