Jump to content


Things I have noticed after 1.5

1.5 feedback bugs?

  • Please log in to reply
25 replies to this topic

Systemrename #21 Posted 07 December 2014 - 11:46 PM

    Lance-corporal

  • Players
  • 34532 battles
  • 22
  • [-LOS-]
  • Member since:
    06-28-2014
Again, my issue has absolutely nothing to do with "lag", meaning the ping time of communications causing a poor experience.  There are more ways performance can suffer than one.

Electronetic #22 Posted 08 December 2014 - 12:31 AM

    Senior Sergeant

  • Players
  • 10322 battles
  • 574
  • [GUMP]
  • Member since:
    06-30-2014
Agreed, now I have to wait 20 seconds more for me to get into a battle

Unitater #23 Posted 08 December 2014 - 02:17 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 22206 battles
  • 6,857
  • [GRIM]
  • Member since:
    08-08-2014

View PostElectronetic, on 07 December 2014 - 05:31 PM, said:

Agreed, now I have to wait 20 seconds more for me to get into a battle

 

same here!

All tier Xs acquired. Professional premium tank collector for WoTB.

Please check out my youtubeYOUTUBE CHANNEL!

Links to my guides can be found on my about me page (on profile)

Casual tanker, forum user, and pledge signer


tlwest #24 Posted 08 December 2014 - 03:04 PM

    Lance-corporal

  • Players
  • 2622 battles
  • 83
  • Member since:
    11-01-2014

I certainly have been feeling lag since 1.5 came out, but I assume that's just overloaded servers with the British just out and the various time limited boosters.

 

Also, I can't tell whether British tanks are over-powered, or people who managed to tier-up the British in no time flat are simply over-talented.  Either way, I fear the British :-).



TheDoomWalrus #25 Posted 16 December 2014 - 03:28 AM

    Lance-corporal

  • Players
  • 13437 battles
  • 46
  • Member since:
    07-01-2014
Heh. You guys are complaining about 40 fps and just sitting with my 4S getting 20 fps :/

smaiyul #26 Posted 23 December 2014 - 02:31 PM

    Private

  • Players
  • 3448 battles
  • 5
  • [NYC]
  • Member since:
    10-23-2014
Having the same problems on my iphone 6+, alongside crashes. Whatever performance changes they made in 1.5 broke the game for me.





Also tagged with 1.5, feedback, bugs?

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users