Jump to content


Can't get my signature to work

signature

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

Pittoors_ #1 Posted 03 November 2017 - 11:48 PM

    Killer Queen has already touched this forum title

  • Players
  • 35354 battles
  • 2,399
  • [MAHOU]
  • Member since:
    02-05-2015

Sorry if it's a silly question.

 

So I want to put a pic from Blitzstars on my signature, and it recognizes the picture when I put the URL but whenever I save the changes, the changes don't apply and it gives me an error:

 

'Invalid image. Unable to calculate size.'

 

I have tried several times but no success.

 

Any advice?


https://www.blitzstars.com/player/com/Pittoors_

Current garage: M48A1 Patton, IS-4, T110E5, E 50 Ausf. M, Leopard 1, T-62A, M46 Patton, T54E1, IS-8, IS-5, IS-6, Rheinmetall Borsig Waffentrager, T49, T23E3Type 62, Helsing, T-34-1, Kuro Mori MineAC IV Sentinel, SU-100YStridsvagn 74A2, Panzer IV Anko SP, Churchill III, T-34, Hetzer Kame SP, A-32, DW 2, Panzer S35, BT-SV, BT-7 Artillery, SU-76i, T-15M3 LightT2 LightT7 Combat CarLight Mk. VIC.


SnailBite #2 Posted 03 November 2017 - 11:59 PM

    Private

  • Players
  • 152 battles
  • 4
  • Member since:
    08-30-2017

Imgur: The most awesome images on the Internet

Follow this link.  You will have to open an account.  Its free.

Then upload the image you want to the site.

Then, when you are at the "signature" area of your profile, you should be able to paste the //i.imgur..........  URL to the signature.

It took me some monkeying around to work out the details, but this will get you to the right area.

The standard cutting and pasting that we are all used to simply does not work.



acrisis #3 Posted 04 November 2017 - 12:02 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 20329 battles
  • 10,847
  • [III-X]
  • Member since:
    12-27-2014

Known issue. ( it is in the blitzstars thread and some others )

The signature image thing got messed up with some forum update.


 

Forum essentials:  > Desktop mode 
Check recent threads. Check WG staff threads. Use search.
    > WG Bugs and current update     > Feedback     > Vehicle Bay     > Guides     > Videos 

 

     BE  (+)   

    Got lag issues ?  >> Pingplotter thread  << 
Blitz Community Coalition | Looney Tooners | Triarii | Blitz University | Basic Training  | Mentor
 


Pittoors_ #4 Posted 04 November 2017 - 12:04 AM

    Killer Queen has already touched this forum title

  • Players
  • 35354 battles
  • 2,399
  • [MAHOU]
  • Member since:
    02-05-2015

View Postacrisis, on 03 November 2017 - 08:02 PM, said:

Known issue. ( it is in the blitzstars thread and some others )

The signature image thing got messed up with some forum update.

 

Thanks for letting me know!

https://www.blitzstars.com/player/com/Pittoors_

Current garage: M48A1 Patton, IS-4, T110E5, E 50 Ausf. M, Leopard 1, T-62A, M46 Patton, T54E1, IS-8, IS-5, IS-6, Rheinmetall Borsig Waffentrager, T49, T23E3Type 62, Helsing, T-34-1, Kuro Mori MineAC IV Sentinel, SU-100YStridsvagn 74A2, Panzer IV Anko SP, Churchill III, T-34, Hetzer Kame SP, A-32, DW 2, Panzer S35, BT-SV, BT-7 Artillery, SU-76i, T-15M3 LightT2 LightT7 Combat CarLight Mk. VIC.


acrisis #5 Posted 04 November 2017 - 12:18 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 20329 battles
  • 10,847
  • [III-X]
  • Member since:
    12-27-2014
NP. The url to the sig image is valid in any post, even in the signature, but when hitting save, the forum complains about unable to verify mg size. 

 

Forum essentials:  > Desktop mode 
Check recent threads. Check WG staff threads. Use search.
    > WG Bugs and current update     > Feedback     > Vehicle Bay     > Guides     > Videos 

 

     BE  (+)   

    Got lag issues ?  >> Pingplotter thread  << 
Blitz Community Coalition | Looney Tooners | Triarii | Blitz University | Basic Training  | Mentor
 






Also tagged with signature

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users