Jump to content


"Current vehicle is not ready".....wut?

bugs

  • Please log in to reply
9 replies to this topic

lancestallion #1 Posted 14 January 2018 - 04:22 AM

    Lance-corporal

  • Players
  • 42096 battles
  • 87
  • Member since:
    01-06-2015

When I try to play my T49, I get an error message that says "Error joining the battle: current vehicle is not ready". Its been like this for weeks. I have submitted a ticket and am awaiting a reply.

 

Anyone else seen this before? Does it just effect the T49 or have you seen it with other tanks?

 

https://imgur.com/a/iJKB3


Edited by lancestallion, 14 January 2018 - 04:23 AM.


Thatguyujustmet #2 Posted 14 January 2018 - 04:25 AM

    Senior Sergeant

  • Players
  • 11206 battles
  • 966
  • [TTV_]
  • Member since:
    06-14-2016
Check your modules and re-equip everything.  I think


djhiz #3 Posted 14 January 2018 - 04:26 AM

    Never Say Die

  • Players
  • 19770 battles
  • 1,104
  • [F2K]
  • Member since:
    12-11-2014

I had this happen with my bulldog, and the problem was the engine. I'm not sure what happened, but I think that for some reason my top engine was un-researched and I then had NO ENGINE selected. Once I selected the stock engine, I was able to get into a battle. This might be your issue because I'm sure the Bulldog and T49 share engines.

 

EDIT: Basically what he said  ^^^^^


Edited by djhiz, 14 January 2018 - 04:27 AM.

 

"Common sense is not so common"

- Voltaire Jingles


Mall_ninja42 #4 Posted 14 January 2018 - 04:26 AM

    Sergeant

  • Players
  • 11927 battles
  • 363
  • Member since:
    07-15-2016
What he said.

Edited by Mall_ninja42, 14 January 2018 - 04:27 AM.

much noob, working on recovery


M1AbramsCommander #5 Posted 14 January 2018 - 04:30 AM

    Sergeant

  • Players
  • 16626 battles
  • 306
  • [AR-15]
  • Member since:
    09-21-2013
never happened in my T49

Proud Owner of an AR-15 and M18 Hellcat!

My NoobTube Channel: https://www.youtube....ZpLHfMxQAY-ARLQ


Kiilu #6 Posted 14 January 2018 - 04:35 AM

    Senior Sergeant

  • Players
  • 21324 battles
  • 726
  • Member since:
    08-26-2017
I had to change the motors in the T49, Bulldog and T69 after the update.

lancestallion #7 Posted 14 January 2018 - 04:43 AM

    Lance-corporal

  • Players
  • 42096 battles
  • 87
  • Member since:
    01-06-2015
Thanks for the help. I wonder why just American tanks were effected. And my top engine was no longer researched. Did I lose the xp too?

Edited by lancestallion, 14 January 2018 - 04:45 AM.


V1n2002 #8 Posted 14 January 2018 - 04:45 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 5956 battles
  • 1,754
  • [COD-R]
  • Member since:
    03-04-2015
Yep, engine modules.

 (COD-R) 54.54% Winrate. Low tiers are trash, game is ruined. FML. 

 

 


nino223 #9 Posted 14 January 2018 - 05:43 AM

    The Raven

  • Players
  • 26948 battles
  • 374
  • [ADG]
  • Member since:
    07-30-2014
http://forum.wotblitz.com/index.php?/topic/89375-bulldog-t49-and-t69/page__hl__t49__fromsearch__1

Luc____ #10 Posted 14 January 2018 - 11:32 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 9025 battles
  • 1,209
  • Member since:
    03-10-2017

View Postlancestallion, on 13 January 2018 - 11:43 PM, said:

Thanks for the help. I wonder why just American tanks were effected. And my top engine was no longer researched. Did I lose the xp too?

 

T49a used the same top engine as T49, Bulldog, and T69. At first, it appeared that the engine was already researched for you, as you own another tank with that engine. However, Wargaming basically un-researched it for you, so you have to actually research it this time. 

The reason why some people weren't affected because they already had the engine researched before the T49a, or didn't buy a T49a.


"Newer Player"

I'm working to improve my winrate. Currently: 45% 46% 47% 48%  49% 50% 51%ish >>> 30 days is 60% ... Currently working to become a unicum, and all tips are appreciated!

 






Also tagged with bugs

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users