Jump to content


Can't login after new update


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

_blimster_ #1 Posted 29 March 2018 - 09:43 PM

    Lance-corporal

  • Players
  • 29382 battles
  • 75
  • Member since:
    08-30-2016
beenntrying to login since update ,keeps kicking me to sever disconnected.yes if reinstalled and all that .sent tickets no response,but I can login as a new user ?

G0ClimbAR0ck #2 Posted 29 March 2018 - 09:45 PM

    Snoopy's Sopwith Camel

  • Players
  • 74921 battles
  • 480
  • [-BRH-]
  • Member since:
    10-31-2014
Did you have any mods installed with your game? If so, did you delete those mods before the update came? If not, you  can’t log in because your account has been banned for using mods. Check out the announcements.

Player_6793806824 #3 Posted 29 March 2018 - 11:08 PM

    Sergeant

  • Players
  • 31821 battles
  • 322
  • [WEAK]
  • Member since:
    12-01-2015
Rip

YOUTUBE    BlitzStars.com      Discord

 

AKA: I_changed_my_name_to_this  AKA: Denzol 

 

                                                                                               


wizo_ #4 Posted 30 March 2018 - 02:41 AM

    First Sergeant

  • Players
  • 9175 battles
  • 1,874
  • Member since:
    07-08-2016
Cool! My back worked! It appears someone snatched the bait! ;)

I’m sampling the retiree life, of Blitz forums, not sure if I’ll be returning, but thanks for all of your advice and fun.

 

You can't outsmart stupid, it just doesn't work like that - TengenToppaPotatoLagann


Commander_Junior #5 Posted 30 March 2018 - 08:03 PM

    Hunter

  • Players
  • 31734 battles
  • 51
  • [OLDS2]
  • Member since:
    12-14-2014
Same thing happened to my friend. Wg support isn't answering his tickets

Favorite Tanks: FV183, Dracula, AT-15A, SU-152, FCM 50T, T54 Mod 1

Tier 10: M48 Patton, IS7, JG PZ E100, FV183, OBJECT 140, T57 Heavy, Object 263, Bat Chat 25t, E100; Grille 





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users